.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Имам болки долу вдясно!

Zdraveite,
    Zna4i v4era ve4erta kakto si stoqh na kompiutara i izvednaj zapo4na da me boli doly v dqsno silno i stanah i vse 1 neshto shteshe da mi se spuka. Legnah i sprq da me boli i pih 1 upsarin. Dnes imam savsem leki4ki bolki dolu v dqsno edvam se useshtat no vse pak gi ima. Imam i muskulna treska ve4e 4 dni. Vaprosat mi e vazmojno li e tova da e apandisit ili e ot muskulnata treska shtoto malko se pritesnqvam :S

Заглавието трябва да е на кирилица!
    редактирано от RiseGirl

Супер фен
    Да не е апендикса? Или някаква моментна болка?! Ако продължи, отиди на лекар! Успех и да но не е нещо сериозно.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    по добре отиди на лекар не изглежда безобидно

Град
    Перник
    Или е апендикса или е проблем с бъбреците,въпреки ще болката не се чувства там долу.А може и двете да не са.Стой още един ден и виж дали ще ти мине..всички веднага тичата при лекаря..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми мен там често ме боли, ама моментна болка и много пъти съм ходила на преглед за апандисит ама не беше той. Мене все вечер ме боли там незнам защо...но ако при теб е постояно и имаш някакви други симптоми например да ти изтръпва десния крак или да имаш температура трябва да отидеш на лекар...айде успех, дано нищо ти няма
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Изтръпва ли ти десния крак?????Прекалила ли си с ядките,напоследак?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Къде долу?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на iPurple
    Moje da e spazum. Mislq, 4e i na men mi se e slu4valo. Pitai nqkoi ot va6te ne moje da ne znae ili otidi na lekar.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Не чакай. Отиди веднага на лекар. Има възможност това да е апендикса. Ако почакаш малко, а апендикса ти е възпален има вероятност да се спука. Знам го, защото преди около година ме оперираха от апендикс, отидох веднага на лекар и той ме изпрати в Пирогов. Там ме държаха 2 дни, защото имало вирус с коремни болки, а моите полки долу в дясно не спираха и какво се оказа...спукан апендикс. Казаха, че ако са почакали още 10 минути..е нямало да оживея. Отиди възможно ппо скоро.
    И това с десния крак не е при всички попринцип при мене нямаше нещо подобно. Успех и дано не е апендикса а моментна болка.

Град
    София
    Настинка или апендикса!
    Don't tell me what I can or can't do !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си