- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое харесвате повече ?
прашки...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
glasuvah za bokserkiza6toto nenavijdam pra6kite nai protivnoto ne6to koeto bih noslila
no ne haresvam i bokserkite prosto izbrah tova koeto mrazq po malko
![]()
![]()
----------------
Now playing: Lindsay Lohan - Drama Queen (That Girl)
via FoxyTunes
Еми нз за мене и дветеЗависи в какво настроение съм. Аз лично предпочитам бокерките кефят ме повече, но пък от мненията на момчетата, с които съм била прашките ги по-кефят и заради това нз
Никога не плачи за това, което не плаче за теб...
Не е лесно да си жив, но понякога помага. Ако живота беше лесен нямаше да започва с плач.
Зависи от дупето на което ще бъдат. За едно стегнато дупе няма значение в какво ще е обуто, но в потивен случай боксерките са за препоръчване.
За мен нъма значение какво е обула приятелката ми, стига на нея да и тича и да и е удобно. :P
с прашки по ме възбуждат![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Зависи.И двете нося.Ако искаш да се представиш за по невинна по добре боксерки,но ако исках да си пламенна и секси-прашките.
+1 \Първоначално написано от NeSumJenaTi
/
Kogato samotnite sa tolkova mnogo, eguisti4no e da si samoten sam!
прашки![]()
Еven though the gods are crazy.. Even though the stars are blind.. If you show me real love baby.. I`ll show you mine.. Let`s see what this love can do..
Момичетата с боксерки са ми като фетиш.
Първоначално написано от NeSumJenaTi
Боксерки :P
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
удобно ми е с боксерките повече
понякога нося прашки но рядко,не ми е особенно приятно,а и са вредни-бактерии от ануса отивали към вагината и било вредно![]()
приятелят ми повече го кефят как ми седят боксерките особенно ако са дантелени![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
ем тай или иначе ще падат тъй че няма голям смисъл... иначе странно боксерките по ме кефат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()