.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Страх?

Hybrid View

Град
    Враца

Страх?

Ъм.. да.. Темата е мега тъпа.. ама вече се чудя на себе си.. Заради тоя страх винаги губя.. и винаги оставам последна.. Смисъл, все си представям и даже мечтая за една сериозна връзка, а не съм изобщо сигурна, че ще мога.. Заради страха.. Страх ме е да изляза с момче, за да не сгафя нещо.. А поне тва би трябвало да мога! Кво толкова, една среща!! И все отлагам и си измислям извинения.. Е, трябва да го преодолея туй нещо (каквото и да е то), ама все пак.. Знам ли.. Някой да го е било тоолкова страх..и как го преодолявате бе хора?? Каква е формулата??

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Ако е срамежлив, нямаш проблеми
    Иначе, няма нищо лошо да се изцепиш няколко пъти еко ката нарпимер Аз се издънвам все още пред приятели така

Град
    Shumen
    Spox.Purvite mi 1-2 izlizaniq s momche bqha prosto panika ...S vremeto se pozamislih nad vsichko i stignah do izvoda che kolkoto po-malko mislish za predstoqshtata sreshta tolkova po-dobre.I taka i napravih.Bez da go mislq bez pritesnenie otivah specialno 2-3 izlizaniq mi se poluchiha spoluchlivo.No zavisi i ot choveka.Ako otidesh kato men bezgrijna edva li en i momcheto e nqkakvo sramejlivo chestito...1 precakana sreshta.Dokato ako si sig che izlizahs s nqkoi koito moje da govori pone i e napred s materialana spox nqma strashno.Budi sebe si i nishto osven tova.A za serioznite vruzki...tova e nai-udachniq izbor da vodish takiva.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Ее преодолей го тоя страх и действай Недей отказвай така на момчетата, които искат да излязат с теб Такаче го преодолявай тоя страх и това ще е

Айде наздраве

Ми преглътваш страха, закопаваш го дълбоко в себе си, и действаш.
    I know I should stop believing ... !

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Страх е хубаво шоу.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен
    Град
    София
    Колко пъти съм каэвала,че страхът е най-лошото.Най-често провалите ни се дължат на него.И не само в любовта.Ама това май вече ти е ясно.Ще ти кажа само една нещо,от личен опит.Ако намериш сили да эастанеш срещу страха,после чувството е велико.Ще видиш,ако го направиш.Но да го направиш никой не може да ти помогне.От теб эависи - главно от това колко е голямо желанието ти эа промяна и силата ти.Преодолей го.Ще видиш,че нищо не е толкова страшно колкото си си го представяла.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Когато си уредиш среща с някой мисли за нея колкото се може по-малко. Така вероятността нещо да се сгафи е по-малка. И на самата среща не се притеснявай и не обмисляй всяка една дума, която трябва да кажеш, а просто бъди себе си!

Не позволявай на страха да удариш топката да те лиши от удоволствието на играта Само това мога да ти кажа...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не трябва да се страхуваш от самият страх...Тогава става лошо...След като се страхуваш значи имаш някакви очаквания,надежди и т.н...Давай го по-полека...Не му мисли толкова,а просто повече се отпускай...

Град
    Враца
    Благодаря мн за отговорите на всички Presley, да, определено ми е ясно.. Съмненията винаги са ме спирали.. и спъвали.. Пу! Еми.. ще хвана да изляза с момчето.. Да видя какво ще излезе..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    i az sam takava vinagi se pla6a kakvo 6te stane dali sam grozna ama trqva se otarva ot toq strah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си