- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх?
Ъм.. да.. Темата е мега тъпа.. ама вече се чудя на себе си.. Заради тоя страх винаги губя.. и винаги оставам последна..Смисъл, все си представям и даже мечтая за една сериозна връзка, а не съм изобщо сигурна, че ще мога.. Заради страха.. Страх ме е да изляза с момче, за да не сгафя нещо..
А поне тва би трябвало да мога! Кво толкова, една среща!! И все отлагам и си измислям извинения.. Е, трябва да го преодолея туй нещо (каквото и да е то), ама все пак.. Знам ли..
Някой да го е било тоолкова страх..и как го преодолявате бе хора?? Каква е формулата??
![]()
Ако е срамежлив, нямаш проблеми
Иначе, няма нищо лошо да се изцепиш няколко пъти еко ката нарпимерАз се издънвам все още пред приятели така
![]()
Spox.Purvite mi 1-2 izlizaniq s momche bqha prosto panika![]()
...S vremeto se pozamislih nad vsichko i stignah do izvoda che kolkoto po-malko mislish za predstoqshtata sreshta tolkova po-dobre.I taka i napravih.Bez da go mislq bez pritesnenie otivah specialno 2-3 izlizaniq mi se poluchiha spoluchlivo.No zavisi i ot choveka.Ako otidesh kato men bezgrijna edva li en i momcheto e nqkakvo sramejlivo chestito...1 precakana sreshta.Dokato ako si sig che izlizahs s nqkoi koito moje da govori pone i e napred s materialana spox nqma strashno.Budi sebe si i nishto osven tova.A za serioznite vruzki...tova e nai-udachniq izbor da vodish takiva.
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ее преодолей го тоя страх и действайНедей отказвай така на момчетата, които искат да излязат с теб
Такаче го преодолявай тоя страх и това ще е
![]()
Айде наздраве![]()
Ми преглътваш страха, закопаваш го дълбоко в себе си, и действаш.![]()
I know I should stop believing ... !
Страх е хубаво шоу.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Колко пъти съм каэвала,че страхът е най-лошото.Най-често провалите ни се дължат на него.И не само в любовта.Ама това май вече ти е ясно.Ще ти кажа само една нещо,от личен опит.Ако намериш сили да эастанеш срещу страха,после чувството е велико.Ще видиш,ако го направиш.Но да го направиш никой не може да ти помогне.От теб эависи - главно от това колко е голямо желанието ти эа промяна и силата ти.Преодолей го.Ще видиш,че нищо не е толкова страшно колкото си си го представяла.
[size=7][b][u]fosse cos
Когато си уредиш среща с някой мисли за нея колкото се може по-малко. Така вероятността нещо да се сгафи е по-малка. И на самата среща не се притеснявай и не обмисляй всяка една дума, която трябва да кажеш, а просто бъди себе си!
Не позволявай на страха да удариш топката да те лиши от удоволствието на игратаСамо това мога да ти кажа...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Не трябва да се страхуваш от самият страх...Тогава става лошо...След като се страхуваш значи имаш някакви очаквания,надежди и т.н...Давай го по-полека...Не му мисли толкова,а просто повече се отпускай...![]()
i az sam takava vinagi se pla6a kakvo 6te stane dali sam groznaama trqva se otarva ot toq strah
![]()