- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- super mnogo mi se pravi sex
abe hora kvo da pravq be? super mn mi sa ebe, postoqnno v seki moment i kato pravq i pak mi se pravi, otkakto iz4ukah x3eme, i mn mi sa ebe. mn stegnato dupe ima i e mn golqm palavnik kato mi lapne huq. kvo da pravq nqma drugi kato negobahti pomognete s nqkav savet
"NO SEX! SEX IS BAD!"
Какво ви е направил x3eme бе да го е*а?Кво го нападате всички?Завиждате за нещо ли......?
Много си зле... кво ти пречи x3eme бее?!Да не завиждаш случайно...?!
Аре стига си се заяждал с него... и спри да пускаш тъпи теми!!!!!!!
![]()
Ключ!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не разбрахте ли че x3eme няма да ви обърне внимание...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Абе я бягайте с тея спамове заухари смотанище ви...
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Е аре стига го ебавахте ..Първоначално написано от drugar_komunist
то пък ебаси във сяка втора тема за него пишете. С колко хуя е пред вас ... е мамаа му стараа..
![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
То па на него не знам за к'во може да му завижда човек..Първоначално написано от LitTleJ
![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Скуууууука.... Ае стига вече сте се заяждали с момчето! Много е свястно и е тука, за да помага на хората!
+1 ... Откакто съм се регнал тука и чета във форумите съм забелязал че PreciousDiamond е най-точна от всичкиПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
хм..аз пък мисля че точно x3eme винаги се е изказвал най-добре и за тфа някои комплексари пишат такива темиПървоначално написано от sKa73r4o93
![]()
Am I invisible because you ignore me?