- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Конусовиден пенис
Moya penis e kato konus - bazata e golqma a glawata e muni4ka. Towa lo6o li e ili dobro e. Po-dobre li e ot penis huhalka (tanak dolu ama golqma glawa wadi)
т.7
krem4et0
Chukala sym se i s dvata varianta,maj s goliamata glava malko po dobre
Пишете на кирилица![]()
По темата.. няма нищо лошо тфа не ти пречи по никъф начин![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
хахахаПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Първоначално написано от ubuntu
разби ме
![]()
не е важно количеството и размера а качеството и тънкостите на секса
ubuntu аз съм момиче не момче и дори да му е голяма ако незнае къде и как да си я пъхне е много по зле отколкото ако му е малка и знае как да подлуди едно момиче не е ли така?
Едва ли само от вида на "големия" ше свърша.Една приятелка имаше гадже с голям и много пъти ми е казвала,че вместо да и доставя удоволствие нея я боли.Не съм нито за прекалено малките нито за прекалено големите.Но няма и да откажа на момче само,защото му е малък преди да съм пробвала как действа в леглото.Мое лично мнение![]()
аз свършвам не от вида а от работата на пениса така че...
С 3 и съм на 19 години и не виждам нищо срамно в това, че е "само" с 3 като гледам някои тукана по 14-15 ми говорят за някви 25-30 бройки явно съм доста изостанала
Кво ти пука,щом природата е решила така значи има за какво!
ае кво те е** кав ти е кураважното е да има каде да го "топнеш" другото не е от голямо значение
astyle и аз се олпитвам да обесня нещо подобно,защото той може да е малък,но пък дебел и тази дебелина също носи наслада.Не съм ли права?
uf tui kat po4nete "samo s..." koi 14-15 sa ti govorili za 30 broiki??kude si go vidqla tva?v nqkoi ot suni6tata ti?ai stiga prikazva na izust.Da si spala nikoq 14-15 godi6na ne te spira puuuu...gledaite si sobstvenite putki i stiga ste mislili za 4ujdite..Първоначално написано от SiSsKkAa
Cruel Intentions
mysterious93 моето момиче прочети всички мнения във темата да видиш няма ли такива с 25-30 бройки и тогава си давай компетентното мнение!!!!!!!!!!!!![]()