.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Тема: солариум

Малко инфо: Да знаете, че е хубаво поне 30 дни преди да започнете да ходите на солариум да пиете по веднъж на ден бетакаротин. Тена става по- хубав и се задържа по- дълго.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Хора и най-вече да се обърна към момичетата,които посещават или ще почват да посещават солариум.Момичета недейте да се подлагате на такива изкуствени методи,всичко това е вредно за здравето ви.Солариума крие голяма опастност от рак на кожата.НЕДЕЙТЕ ДА ПРАВИТЕ ГЛУПОСТИ, ЗА КОИТО СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ.ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЩЕ ВИ ПУСНА ТЕМА ЗА СОЛАРИУМИТЕ И РИСКА ОТ РАК ЗА ДА СЕ ОБЕДИТЕ, ЧЕ НЕ СА ПОЛЕЗНИ.
    Същата работа е и със слънцето.. да стоим само под чедъра ли?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ест. че няма да стоиш смао под чадъра,искам да ти кажа че опастността от рак на кожата при солариумите е по голяма отколкото ако се печеш на слънце

Голям фен
    Важното е да не се прекалява,а не въобще да не се ходи.
    Солариума помага на един куп проблеми,спомага за "образуването" на витамин Д,което е важно и ако някой се интересува мога да потърся списъка с проблемите за които се смята че помага. Аз пък от личен опит казвам че ми облекчава гастрита.

Също така солариума стимулира оформянето т.нар. “Хормон на щастието”.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    Важното е да не се прекалява,а не въобще да не се ходи.
    Солариума помага на един куп проблеми,спомага за "образуването" на витамин Д,което е важно и ако някой се интересува мога да потърся списъка с проблемите за които се смята че помага. Аз пък от личен опит казвам че ми облекчава гастрита.

Също така солариума стимулира оформянето т.нар. “Хормон на щастието”.
    И също така леля ми например е тръгнала да ходи на солариум на 25-6 години,защото още е имала акне и след няколко процедури акнето и е изчезнало а тя например е със много хубав бронзов загар и като отиде на солариум става адски черна,но отавна спря да ходи.

И аз съм се навила да ходя на турбо солариум Но незнам първоначално колко минути да се пусна (Не съм много бяла,кожата ми бързо потъмнява) Бихте ли ми казали в Пловдив, солариуми които да са надостъпна цена, защото аз попаднах на един но е 80 ст./мин. и ми се вижда малко скапичко... Пък и търсих в google, но нямаше цени Моля ви дайте ми едно,две съветчета .... Благодаря,предварително
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

леле колко е евтино на горе..в Бургас ходих преди за по 50ст. и станах цялата на петна..хаххаИ след това почнах да ходя в един мн хубав...1.20мин.. ама за 10 мин..хахахставашшш..черно ама едно мн яко 4ерно такова бронзово мн съм доволна..ще почна пак...и пак ще повторя ,защото някои спореше,за къпането след това..2 часа не..наистина ходя от отдавна и виждам каква е разликата ако се изкъпеш и ако не се..и пак ще кажа..вредно е за сърцето..защото това не ти е плажа..!

Град
    Велико Търново
    Никой ли не отиде на солариум вече аз утре ще ходя да разуча къде има хубав вертикален солариум и евентуално от по-следващата седмица да тръгна да ходя или от началото на март

Аз вече 3 пъти ходих и другата седмица ще ми е 4ти
    Солариума е нов,хоризонтален и е силничък
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз вече 3 пъти ходих и другата седмица ще ми е 4ти
    Солариума е нов,хоризонтален и е силничък
    Хубав тен ли хвана,и имаш ли някакви бели следи от хоризонталния ?

Аз постоях 7 минути на един хоризонтален онзи ден. Мисля днес пак да ходя... даже ще си извадя някаква карта...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

hottie
    Guest
    и аз бях 8 минути на вертикален. Вече имам супер тен. Мисля да отида още веднъж.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    и аз бях 8 минути на вертикален. Вече имам супер тен. Мисля да отида още веднъж.
    от 1 път ли се пусна за 8 мин?
    а иначе използвате ли продукти с които да се мажете преди и след солариума и ако да какви са?

hottie
    Guest
    Ами да, защото по принцип не изгарям и почернявам страшно бързо затова така. При мен е малко по-специфичен случая. Иначе знам че се почва от 6 минути, после 7...8... и т.н.
    Не се мажа с олио за почерняване, само с хидратантен крем след това.

Град
    Велико Търново
    Ами да, защото по принцип не изгарям и почернявам страшно бързо затова така. При мен е малко по-специфичен случая. Иначе знам че се почва от 6 минути, после 7...8... и т.н.
    Не се мажа с олио за почерняване, само с хидратантен крем след това.
    а иначе ходи ли при дерматолог или някой които се занимава с това(и във някой от солариумите има )които да ти изготви нещо като програма или да ти каже за по колко минути да влизаш?
    и като ходи къде се преобличаш и със бански ли влизаш или нещо такова?

Аз пък почернявам супер бавно.. чак ми се плаче.. ;(

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

hottie
    Guest
    Ами не не съм ходила Просто питах мацката, която пуска солариума колко е добре да седя за първи път, като й обясних че не изгарям и почернявам бързо.
    Не знам дали е така при всички солариуми, но като отида влизам в една кабинка с врата. Там се събличам и после влизам в солариума. Трябват ти джапанки(защото иначе всички стъпват боси там), евентуално кърпа за коса(ако не искаш да ти се изтощи) иначе си седиш както си искаш. По бельо, по без бельо, по тениска. Ти си избираш

Малко е клострофобично !

Никога не съм ходила с кърпа и джапанкина солариум..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Инкогнито
    Ами не не съм ходила

Последно ?

ако ми разрешите да сложа 1 линк за това как воайорстват някой хора именно на такива мест ?

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Ами не не съм ходила

Последно ?

ако ми разрешите да сложа 1 линк за това как воайорстват някой хора именно на такива мест ?
    това не съм ходила е защото попитах дали е ходила на дерматолог или човек които работи със солариума да и изготви програма !чети хубаво

Град
    Инкогнито
    аз прочетох но се правя на идиянец
    ама ви събетвам да не се събличата както майка ви е родила, ами само по бельо че има воайори

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    аз прочетох но се правя на идиянец
    ама ви събетвам да не се събличата както майка ви е родила, ами само по бельо че има воайори
    ами значи със някой бански.

Ами като съм със бански на него нали нищо няма да му стане

Цитирай Първоначално написано от ira90
    И аз съм се навила да ходя на турбо солариум Но незнам първоначално колко минути да се пусна (Не съм много бяла,кожата ми бързо потъмнява) Бихте ли ми казали в Пловдив, солариуми които да са надостъпна цена, защото аз попаднах на един но е 80 ст./мин. и ми се вижда малко скапичко... Пък и търсих в google, но нямаше цени Моля ви дайте ми едно,две съветчета .... Благодаря,предварително
    Palm Beach на мария луиза ... след Авеню ако го знаеш ...
    I balme You for the moon and sun
    For my dreams at night
    For the eagle`s flyght!! ..

hottie
    Guest
    Който ще да ме гледа, не ме интересува. Аз съм по прашки вътре.

Оооо... аз си се пека чисто гола... не мога да си представя да вляза в солариум по бельо...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си