Ест. че няма да стоиш смао под чадъра,искам да ти кажа че опастността от рак на кожата при солариумите е по голяма отколкото ако се печеш на слънце
Важното е да не се прекалява,а не въобще да не се ходи.
Солариума помага на един куп проблеми,спомага за "образуването" на витамин Д,което е важно и ако някой се интересува мога да потърся списъка с проблемите за които се смята че помага. Аз пък от личен опит казвам че ми облекчава гастрита.
Също така солариума стимулира оформянето т.нар. “Хормон на щастието”.![]()
И също така леля ми например е тръгнала да ходи на солариум на 25-6 години,защото още е имала акне и след няколко процедури акнето и е изчезналоПървоначално написано от 6emet4e
а тя например е със много хубав бронзов загар и като отиде на солариум става адски черна,но отавна спря да ходи.
![]()
И аз съм се навила да ходя на турбо солариум![]()
Но незнам първоначално колко минути да се пусна (Не съм много бяла,кожата ми бързо потъмнява) Бихте ли ми казали в Пловдив, солариуми които да са надостъпна цена, защото аз попаднах на един но е 80 ст./мин. и ми се вижда малко скапичко... Пък и търсих в google, но нямаше цени
Моля ви дайте ми едно,две съветчета .... Благодаря,предварително
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
леле колко е евтино на горе..в Бургас ходих преди за по 50ст. и станах цялата на петна..хаххаИ след това почнах да ходя в един мн хубав...1.20мин.. ама за 10 мин..хахах
ставашшш..черно ама едно мн яко 4ерно такова бронзово мн съм доволна..ще почна пак...и пак ще повторя ,защото някои спореше,за къпането след това..2 часа не..наистина ходя от отдавна и виждам каква е разликата ако се изкъпеш и ако не се..и пак ще кажа..вредно е за сърцето..защото това не ти е плажа..!
Никой ли не отиде на солариум вечеаз утре ще ходя да разуча къде има хубав вертикален солариум и евентуално от по-следващата седмица да тръгна да ходя
или от началото на март
![]()
Аз вече 3 пъти ходих и другата седмица ще ми е 4ти![]()
Солариума е нов,хоризонтален и е силничък![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Хубав тен ли хвана,и имаш ли някакви бели следи от хоризонталния ?Първоначално написано от LovelyGirl
и аз бях8 минути на вертикален. Вече имам супер тен. Мисля да отида още веднъж.
от 1 път ли се пусна за 8 мин?Първоначално написано от hottie
а иначе използвате ли продукти с които да се мажете преди и след солариума и ако да какви са?![]()
Ами да, защото по принцип не изгарям и почернявам страшно бързозатова така. При мен е малко по-специфичен случая. Иначе знам че се почва от 6 минути, после 7...8... и т.н.
Не се мажа с олио за почерняване, само с хидратантен крем след това.
а иначе ходи ли при дерматолог или някой които се занимава с това(и във някой от солариумите има )които да ти изготви нещо като програма или да ти каже за по колко минути да влизаш?Първоначално написано от hottie
и като ходи къде се преобличаш и със бански ли влизаш или нещо такова?![]()
Ами не не съм ходилаПросто питах мацката, която пуска солариума колко е добре да седя за първи път, като й обясних че не изгарям и почернявам бързо.
Не знам дали е така при всички солариуми, но като отида влизам в една кабинка с врата. Там се събличам и после влизам в солариума. Трябват ти джапанки(защото иначе всички стъпват боси там), евентуално кърпа за коса(ако не искаш да ти се изтощи) иначе си седиш както си искаш. По бельо, по без бельо, по тениска. Ти си избираш
Малко е клострофобично !
Първоначално написано от hottie
Първоначално написано от hottie
Последно ?
ако ми разрешите да сложа 1 линк за това как воайорстват някой хора именно на такива мест ?
това не съм ходила е защото попитах дали е ходила на дерматолог или човек които работи със солариума да и изготви програма !чети хубавоПървоначално написано от Jesus
![]()
аз прочетох но се правя на идиянец![]()
ама ви събетвам да не се събличата както майка ви е родила, ами само по бельо че има воайори![]()
ами значи със някой бански.Първоначално написано от Jesus
Ами като съм със бански на него нали нищо няма да му стане![]()
Palm Beach на мария луиза ... след Авеню ако го знаеш ...Първоначално написано от ira90
![]()
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
Който ще да ме гледа, не ме интересува. Аз съм по прашки вътре.