.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: пъпка :((((

пъпка :((((

леле, имам ужасна пъпка точно между очите ( ) уф мн е гадна... няква голяяяма и червена вчера я изстисках и я мазах там с някви глупости.. салицилов спирт, крем здраве и т.н. обаче не помага. кажете как до утре да я махна плс

Супер фен Аватара на gabi_94
    няма начин да я махнеш толкоз бързо, каквото и да използваш, и аз съм имала точно там такава голяма и червена пъпка и се махна за около една седмица, а опитах какво ли не
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Не я изтисквай повече, защото ще ти остане белег. Мажи я с нещо за пъпки и силицилов спирт и до утре трябва поне да стане по-малка. А утре сложи малко коректор, за да не се вижда

казват, че когато ти излезне такава пъпка.. на това място някой е хлатнал по теб амиии нзм, може би не трябваше да я изтискваш но при сваршен факт оптай нещо на ''фиши'' или ''гарниер'' , но едва ли ще стане мигновено

Цитирай Първоначално написано от IdontWannaKnow
    казват, че когато ти излезне такава пъпка.. на това място някой е хлатнал по теб амиии нзм, може би не трябваше да я изтискваш но при сваршен факт оптай нещо на ''фиши'' или ''гарниер'' , но едва ли ще стане мигновено
    Извинявай,може да е неволна грешка,но не се сдържах на фиши.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    И аз съм имала там пъпки и то не веднъж Много е весело ,защото приличаш на циклоп...Освен да си направиш да речем маска с хума и после да й сложиш салицилов спирт това малко ще я заличи,но иначе няма друг начин да я премахнеш толкова бързо.....Много е кофти ама проста трябва да минат няколко дена

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Аз пък ще предложа нещо друго - можеш да отидеш в някои козметичен салон и да искаш да ти я изгорят с д'арсонвал. Това е много ефективно и ще съкратиш времето за увяхването на пъпката наполовина. Едва ли ще ти вземат повече от 5-6 лева
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    Wonderland
    Ако пъпката е изцедена със сила и нокти,остава червена доста дълго време,опитай да я прикриеш с нещо.

Сложи малко паста за зъби.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от masal
    me 2

ох ми гадни за тея пъпки ама няма да мине просто ей така мажи я и чакай.. позната ми е цялата картинка
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Не я изтисквай повече, защото ще ти остане белег. Мажи я с нещо за пъпки и силицилов спирт и до утре трябва поне да стане по-малка. А утре сложи малко коректор, за да не се вижда
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Цитирай Първоначално написано от masal
    упс сори имах предвид виши.. е нищо смях да става...

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ако пъпката е изцедена със сила и нокти,остава червена доста дълго време,опитай да я прикриеш с нещо.
    домати?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си