.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Какво да Правя ????

Значи от 3 години и вече и нещо ходя с едно момче и няма как съм супер превързана към него,само че наскоро се влюбих в др и почнах да се разколедавам какви са ми чувствата към момчето с което съм.Много пъти съм си мислила да късам с него но все не ми дава сърце.Някак си ми е жал да му го причиня това и също така се чудя дали ако го остава няма да направя най-голямата грешка в живота си ..Вий какво бихте ме посаветвали....???

Град
    Destanation unknown ((:
    Апф .. ако ше си с него само от съжаление , по-добре всичко да приключи колкото е възможно по-скоро . Както съм казвала, няма смисъл да продължаваш да нараняваш него , а и себе си ..

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Ето как беше при мен: Ходих с един близо 3 години, накрая беше останал само навикът. Разделихме се, честно казано не съм страдала, сега съм отново влюбена и по-щастлива отвсякога.
    Така че съветът ми е щом се колебаеш, значи не си сигурна в чувствата си към сегашния ти приятел, а и най-вероятно няма такива. Опитай да започнеш наново!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами ако не го обичаш,какъв е смисъла да оставаш с него?

работата е там че точно в момвнта не съм сигурна дали го обичам или не ...и дали не се колебая дали искам да съм с него само заради товА че сме заедно от много време и искам да опитам нещо ново.....истината е там обаче че ме е страх да започна вс без него може би защото съм свикнала до болка с това момче

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от ZLA
    работата е там че точно в момвнта не съм сигурна дали го обичам или не ...и дали не се колебая дали искам да съм с него само заради товА че сме заедно от много време и искам да опитам нещо ново.....истината е там обаче че ме е страх да започна вс без него може би защото съм свикнала до болка с това момче
    Вземи си изясни какво искаш ; ) Докато не го направиш това, ние не можем да ти помогнем : )

ахаха аз зная какео искам искам всички да са доволни и да няма наранени

Град
    Destanation unknown ((:
    Е не може хем вълкът сит, хем агнето цяло .

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    БЪДИ СЕБЕ СИ
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Сами единствяенно ти знаеш какво искаш!
    Аз не бих стояла с него само от съжаление,за да не го заболи като гозарежа.Така трябва да съм обречена да съм с него докато той не реши да скъсаме?Ами ако това не стане?
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

все пак кой квото да говори като се замисли човек малко или много е трудно да се захвърлят 3 години на боклука не е толкова лесно и човек се обърква

Мда права си 3 години не могат да се захвърлят така, но ако стоиш с него с просто, за да не го нараниш - недеи !Когато тои разбере това, че ти не си го обичала, а си стояла с него за да не му е гадно, няма да му е никак хубаво.Поговори с него, кажи му как се чувстваш , ако тои е разбран може да ти даде време да се изясниш сама със себе си.Разделете се за известно време...бъди сама !И през времето, когато си сама обмисли какво и кого искаш.Само не му изневеряваи.
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен
    Град
    София
    Тука няма нужда то съвети.
    Направи това,което ИСКАШ.Ти трябва да усещаш какво искаш.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Разбира се, че не е лесно да захвърлиш 3 години на вятъра и никой не ти е казал обратното, но в крайна сметка ако не обичаш този човек най-глупавото, което можеш да направиш е да бъдеш с него от съжаление... Рано или късно той ще го разбере и повярвай ми тогава ще ти се иска да си го оставила когато е трябвало... Моят съвет е да поговориш с него и да му споделиш терзанията си, а след това да го помолиш за кратка почивка през която ти да останеш сама и да се изясниш със себе си...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ее лесно е да ти кажа "ами като не се чувстваш сигурна,остави го .." и т.н. ,но не е толкова лесно,знам как се чувстваш и знам че не е лесно да сложиш току-така край на сериозна връзка...Няма как да не си свикнала с него,няма как сега ако се разделите да не ти е странно,празно и .. нз какво още... :S Помисли наистина от какво имаш нужда,дали си струва на възрастта на която си да продължаваш или наистина е по-добре да опиташ нещо ново (не знам на каква възраст си)....Каквото и да избереш... е правилното ,защото така казва сърцето ти.Успех

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Мразя като става така...И даже не знам какво точно да те посъветвам....Три години,не са малко хич....Но след като харесваш друг,му го признай... По-добре да му го кажеш,отколкото да му изневериш с другият направо....Бъди честна със себе си пред него.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Мразя като става така...И даже не знам какво точно да те посъветвам....Три години,не са малко хич....Но след като харесваш друг,му го признай... По-добре да му го кажеш,отколкото да му изневериш с другият направо....Бъди честна със себе си пред него.
    +1
    Get what you can and never get back

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    moq suvet e -da se razdelite,prosto 6om ve4e ne 4yvstva6 ni6o,nqma smisal,puk i ne moje6 da hodi6 s nqkogo prosto,za6oto ti e stanalo navik
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

благодаря на всички за мнението което дадохте

Град
    Shumen
    Nqma smisul da provalqsh tolkova produljitelna vruzka zaradi drugo momche koeto ne poznavash i do tolkova dobre kolkoto priqtelq si.Spored men shte sgreshish.Puk i ne mu go prichinqvai tova na momcheto.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Апф .. ако ше си с него само от съжаление , по-добре всичко да приключи колкото е възможно по-скоро . Както съм казвала, няма смисъл да продължаваш да нараняваш него , а и себе си ..
    Вчера четох MyNameIsImmortal кфо ти писа за запетайките и още не ги праиш както траа
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Цитирай Първоначално написано от GameMaster
    Nqma smisul da provalqsh tolkova produljitelna vruzka zaradi drugo momche koeto ne poznavash i do tolkova dobre kolkoto priqtelq si.Spored men shte sgreshish.Puk i ne mu go prichinqvai tova na momcheto.
    Ти би ли понесла момчето, в което си влюбена да ти каже след време, ама аз ходя с тебе само за да не ти причинявам болка ?Моето мнение си е тя да остане сама със себе си и да помисли преди да прави окончателни решения .
    A.D.I.D.A.S.

Град
    бълХаристан
    помисли си хубаво, не бързай да казваш край, защото може да съжаляваш. може да си вземеш 1-2-3 седмици почивка да мислиш... а ще нараниш момчето адски много и ако те намрази, защото границата между любовта и омразата е много тънка, дори да разбереш след време, че си сбъркала и да искаш да си го върнеш може да е късно...
    аз съм в такава ситуация (като момчето) и е много гадно, защото след толкова време заедно се чувстваш не на себе си - няма какво да правиш, няма къде да ходиш, няма с кой да поговориш... абе много е гадно
    но ти си решаваш

Град
    Shumen
    Kato v neiniq sluchai az ne bih si pozvolila da sum s nqkogo tolkova vreme i da se vlubq v drug.....Dosta stranno mi izglejda.Lichno az sym takuv tip harakter kakto izrazih v mnenieto si.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от GameMaster
    Kato v neiniq sluchai az ne bih si pozvolila da sum s nqkogo tolkova vreme i da se vlubq v drug.....Dosta stranno mi izglejda.Lichno az sym takuv tip harakter kakto izrazih v mnenieto si.
    Вярно има различни видове хора , може да е попаднала в някакъв момент, в които да иска разнообразие.Аз лично ходя с моето момче от почти 2 години, но пък съм си влюбена в него и много го обичам.Искам да каja че ако тои я обича, за него може би ще е по - зле да разбере след време че тя не го обича , а ходи с него за да не го нарани . За това е по - добре да поговори с него и да обсъдят двамата . Да си дадат почивка и тя да реши какво иска .
    A.D.I.D.A.S.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си