- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да Правя ????
Значи от 3 години и вече и нещо ходя с едно момче и няма как съм супер превързана към него,само че наскоро се влюбих в др и почнах да се разколедавам какви са ми чувствата към момчето с което съм.Много пъти съм си мислила да късам с него но все не ми дава сърце.Някак си ми е жал да му го причиня това и също така се чудя дали ако го остава няма да направя най-голямата грешка в живота си ..Вий какво бихте ме посаветвали....???![]()
Апф .. ако ше си с него само от съжаление , по-добре всичко да приключи колкото е възможно по-скоро . Както съм казвала, няма смисъл да продължаваш да нараняваш него , а и себе си ..
Ето как беше при мен: Ходих с един близо 3 години, накрая беше останал само навикът. Разделихме се, честно казано не съм страдала, сега съм отново влюбена и по-щастлива отвсякога.
Така че съветът ми е щом се колебаеш, значи не си сигурна в чувствата си към сегашния ти приятел, а и най-вероятно няма такива. Опитай да започнеш наново!
Ами ако не го обичаш,какъв е смисъла да оставаш с него?
работата е там че точно в момвнта не съм сигурна дали го обичам или не ...и дали не се колебая дали искам да съм с него само заради товА че сме заедно от много време и искам да опитам нещо ново.....истината е там обаче че ме е страх да започна вс без него може би защото съм свикнала до болка с това момче
Вземи си изясни какво искаш ; ) Докато не го направиш това, ние не можем да ти помогнем : )Първоначално написано от ZLA
ахаха аз зная какео искам искам всички да са доволни и да няма наранени
Е не може хем вълкът сит, хем агнето цяло .![]()
БЪДИ СЕБЕ СИ![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Сами единствяенно ти знаеш какво искаш!
Аз не бих стояла с него само от съжаление,за да не го заболи като гозарежа.Така трябва да съм обречена да съм с него докато той не реши да скъсаме?Ами ако това не стане?![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
все пак кой квото да говори като се замисли човек малко или много е трудно да се захвърлят 3 години на боклука не е толкова лесно и човек се обърква
Мда права си 3 години не могат да се захвърлят така, но ако стоиш с него с просто, за да не го нараниш - недеи !Когато тои разбере това, че ти не си го обичала, а си стояла с него за да не му е гадно, няма да му е никак хубаво.Поговори с него, кажи му как се чувстваш , ако тои е разбран може да ти даде време да се изясниш сама със себе си.Разделете се за известно време...бъди сама !И през времето, когато си сама обмисли какво и кого искаш.Само не му изневеряваи.
A.D.I.D.A.S.
Тука няма нужда то съвети.
Направи това,което ИСКАШ.Ти трябва да усещаш какво искаш.
[size=7][b][u]fosse cos
Разбира се, че не е лесно да захвърлиш 3 години на вятъра и никой не ти е казал обратното, но в крайна сметка ако не обичаш този човек най-глупавото, което можеш да направиш е да бъдеш с него от съжаление... Рано или късно той ще го разбере и повярвай ми тогава ще ти се иска да си го оставила когато е трябвало... Моят съвет е да поговориш с него и да му споделиш терзанията си, а след това да го помолиш за кратка почивка през която ти да останеш сама и да се изясниш със себе си...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ее лесно е да ти кажа "ами като не се чувстваш сигурна,остави го .." и т.н. ,но не е толкова лесно,знам как се чувстваш и знам че не е лесно да сложиш току-така край на сериозна връзка...Няма как да не си свикнала с него,няма как сега ако се разделите да не ти е странно,празно и .. нз какво още... :S Помисли наистина от какво имаш нужда,дали си струва на възрастта на която си да продължаваш или наистина е по-добре да опиташ нещо ново (не знам на каква възраст си)....Каквото и да избереш... е правилното ,защото така казва сърцето ти.Успех![]()
Мразя като става така...И даже не знам какво точно да те посъветвам....Три години,не са малко хич....Но след като харесваш друг,му го признай...
По-добре да му го кажеш,отколкото да му изневериш с другият направо....Бъди честна със себе си пред него.
+1Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Get what you can and never get back
moq suvet e -da se razdelite,prosto 6om ve4e ne 4yvstva6 ni6o,nqma smisal,puk i ne moje6 da hodi6 s nqkogo prosto,za6oto ti e stanalo navik
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Nqma smisul da provalqsh tolkova produljitelna vruzka zaradi drugo momche koeto ne poznavash i do tolkova dobre kolkoto priqtelq si.Spored men shte sgreshish.Puk i ne mu go prichinqvai tova na momcheto.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Вчера четох MyNameIsImmortal кфо ти писа за запетайките и още не ги праиш както трааПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Ти би ли понесла момчето, в което си влюбена да ти каже след време, ама аз ходя с тебе само за да не ти причинявам болка ?Моето мнение си е тя да остане сама със себе си и да помисли преди да прави окончателни решения .Първоначално написано от GameMaster
A.D.I.D.A.S.
помисли си хубаво, не бързай да казваш край, защото може да съжаляваш. може да си вземеш 1-2-3 седмици почивка да мислиш... а ще нараниш момчето адски много и ако те намрази, защото границата между любовта и омразата е много тънка, дори да разбереш след време, че си сбъркала и да искаш да си го върнеш може да е късно...
аз съм в такава ситуация (като момчето) и е много гадно, защото след толкова време заедно се чувстваш не на себе си - няма какво да правиш, няма къде да ходиш, няма с кой да поговориш... абе много е гадно
но ти си решаваш
Kato v neiniq sluchai az ne bih si pozvolila da sum s nqkogo tolkova vreme i da se vlubq v drug.....Dosta stranno mi izglejda.Lichno az sym takuv tip harakter kakto izrazih v mnenieto si.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Вярно има различни видове хора , може да е попаднала в някакъв момент, в които да иска разнообразие.Аз лично ходя с моето момче от почти 2 години, но пък съм си влюбена в него и много го обичам.Искам да каja че ако тои я обича, за него може би ще е по - зле да разбере след време че тя не го обича , а ходи с него за да не го нарани . За това е по - добре да поговори с него и да обсъдят двамата . Да си дадат почивка и тя да реши какво иска .Първоначално написано от GameMaster
A.D.I.D.A.S.