- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да Правя ????
az ne kazvam 4e ne go obi4am prosto liubovta mi e stanala po razli4na kam nego priela sam go kato 4ovek bez koito nemoga i kato 4as ot jivota mi kato nqkoi super skap priqtel koito mn obi4am...i nqkak si ve4e q nqma onaq golqma liubovna trapka koqto q ima6e v na4aloto
еми ти какво очакваш след толкова време? не може винаги да тръпнеш в очакване на всяка среща... вече се познавата прекалено добре, няма някакви драстични изненади като първите месеци, става малко по битово... ама не знам защо винаги така става че момичето иска да помисли за себе си и не го интересува момчето (все едно в една връзка не съществуват двама души?), та така и при мен (аз съм момчето да кажа). искате нещо ново, свиквате и приемате момчето което я обича за даденост и си мисли " сега ще поживея малко, ще видя как е с друг пък той ме обича и ако не ми хареса сама ще се върна при него". само дето е много некоректно да си играеш с чувствата на някой, който е доказал че значиш всичко за него, че би направил всичко за да си щастлива... как така изведнъж всичко казвано, всичко в което сте се вричали, обещавали се изпарява? аз когато съм с някой съм само с него, не се оглеждам настрани за нещо друго... правя компромиси за да се боря за връзката си, а вие на първата пречка и се предавате... не знам за твоя приятел, но аз наистина си я обичам моята и ще преглътна цялото страдание през времето което и е нужно да разбере че никой няма да я обича, цени и държи на нея както аз. но за него не знам, може и да те намрази и от двата стола да се окажеш на земята както се казва! сигурно си мислиш че след като приятеля ти те обича много, всяко друго момче също ще се държи така с теб, ама като попаднеш на някой тъпак, който само ще те из*ука и зареже ще разбереш къде си сбъркала и какво си загубила... дано обаче не е твърде късно, щото търпението си има граници. а вие момичетата никога не знаете какво искате и казвате неща в които не сте сигурни, само наранявате хората, които държат на вас без дори да се замисляте...Първоначално написано от ZLA
ето това е
parvoto koeto e ne si mislq 4e vseki 6te me obi4a tolkova mnogo i nikoga ne sam se oglejdala v strani za nqkoi dr nikoga ne sam mu izneverqvala na pr no prosto ponqkoga ne6tata se slu4vat i nqkoi ti se izpre4kva na patq i stava "magiq"...i sam super razdvoena i zatova ne sam predpriela ni6tu za6toto prosto iskam da obmislq dobre ne6tata i ne iskam priqtelq mi da bade naranen za6toto naistina darja na nego...i prosto iskah da 4uq strani4no neutralno mnenie , a ne napadki
извинявай много ако съм те засегнал, просто съм афектиран тия дни
съвета ми е да си дадете 1-2 седмици почивка, без да се виждате и чувате - за да премислиш всичко на спокойствие и така
успех
Добре де, до сега хранеше всички използвали този израз в една тема и сега ти го написа без да има никаква връзка с проблема на момичето.Първоначално написано от BaiToq
![]()
По темата... не искам да съм на мястото на момчето но няма смисъл да се мъчиш а и да отлагаш скъсването защото после ще му е по-гадно отколкото ако го скъсаш сега.
dobre vsi4ki kazvate mom4eto tova mom4eto onova kolko kofti bi bilo za nego i tnt.....na men sa6to nikak ne mi e lesno i se izma4vam ne e samo toi gube6tiq v tazi situaciq