- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да Правя ????
еми ти какво очакваш след толкова време? не може винаги да тръпнеш в очакване на всяка среща... вече се познавата прекалено добре, няма някакви драстични изненади като първите месеци, става малко по битово... ама не знам защо винаги така става че момичето иска да помисли за себе си и не го интересува момчето (все едно в една връзка не съществуват двама души?), та така и при мен (аз съм момчето да кажа). искате нещо ново, свиквате и приемате момчето което я обича за даденост и си мисли " сега ще поживея малко, ще видя как е с друг пък той ме обича и ако не ми хареса сама ще се върна при него". само дето е много некоректно да си играеш с чувствата на някой, който е доказал че значиш всичко за него, че би направил всичко за да си щастлива... как така изведнъж всичко казвано, всичко в което сте се вричали, обещавали се изпарява? аз когато съм с някой съм само с него, не се оглеждам настрани за нещо друго... правя компромиси за да се боря за връзката си, а вие на първата пречка и се предавате... не знам за твоя приятел, но аз наистина си я обичам моята и ще преглътна цялото страдание през времето което и е нужно да разбере че никой няма да я обича, цени и държи на нея както аз. но за него не знам, може и да те намрази и от двата стола да се окажеш на земята както се казва! сигурно си мислиш че след като приятеля ти те обича много, всяко друго момче също ще се държи така с теб, ама като попаднеш на някой тъпак, който само ще те из*ука и зареже ще разбереш къде си сбъркала и какво си загубила... дано обаче не е твърде късно, щото търпението си има граници. а вие момичетата никога не знаете какво искате и казвате неща в които не сте сигурни, само наранявате хората, които държат на вас без дори да се замисляте...Първоначално написано от ZLA
ето това е