.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Град
    Пловдив

Първата ми среща: Да му кажа ли?

Така. Здравейте.

Значи запознах се с едно момче,което всеки ден идва пред училище с негови приятели,защото преди е учил там и има много познати. И двамата се харесахме,той е много мил,започна да ме прегръща и т.н. , но не избързваше с нищо. Обачи си личи че се харесваме и по скайп си го казахме. Днес ще излизаме на кафе,но този път сме сами без никоя от приятелките ми и има 99 % вероятност да ми предложи.

До сега не съм имала приятел,нито съм се целувала,но пък искам да съм честна с него,защото му имам доверие.

Та въпроса ми е - Още в началото ли да му го кажа или да си замълча
    ? Чудя се..

Мълчи си, ще го накараш да се възгордее прекалено много
    An Evil Man

Град
    Пловдив
    Еее ти пък Ама аз искам да му кажа и точно в това е проблема. Много се колебая..

Град
    Paradise
    Ако наистина му вярваш, че няма да се стресне, кажи му. Аз на негово място бих се зарадвала и трогнала. Също бих се почувствала поласкана, а и горда, че съм точно аз тоя дет те е спечелил. А и мисля, че ще му се вдигне мнението за теб. Ще е наясно, че не си някоя лека...

Напротив, като момче ти го казвам! Като се измъкне някоя такава свежа риба и му идва повече гордост на човека. Пък и ще знае че като ти завърти главата 1 път и ще си прави квото иска с теб

Но кажи му / мъжка солидарност /
    An Evil Man

Град
    Пловдив
    Хмм..добре ..ще му кажа.. Йей

Мерси много.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Щом му имаш доверие защо да не му кажеш И не се притеснявай от това ,че не си имала приятел,защото всеки започва от някъде ,а и тази мисъл само би ти пречила да изживееш всичко по най добрия начин Успех

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Мълчи си, ще го накараш да се възгордее прекалено много
    +
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DessieQueen
    Хмм..добре ..ще му кажа.. Йей

Мерси много на всички.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Еми да,то по скайп само дето
    не се целувате вече...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

аз не казах на гаджето ми че не съм се целувала никога преди с друг.. по скоро му намекнах че не съм мн опитна ама да ти кажа той после ми каза че явно съм с еобъркала нещо и че с целуването съм си била ок можеш след като се целунете да му споделиш на мен така ми се жижда по-хубаво нз

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Еми да,то по скайп само дето
    не се целувате вече...
    хахаха +1
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

АБЕ ЛУДА ЛИ СИ !?!??? ТИ за женски тайни чувала ли си То хубаво да му имаш доверие ама чак пък толко...
    Аз не бих казала, това си остава за мен и евентуално за някоя мноооого добра приятелка

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Е не е нужнж веднага щом седнете в кафето и ти да изтърсиш "Ама ти знаеш ли, че аз никога не съм се целувала" Като дойде кулминационният момент точно преди да те целуне му кажи
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Повече от фен Аватара на Valhala
    Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Е не е нужнж веднага щом седнете в кафето и ти да изтърсиш "Ама ти знаеш ли, че аз никога не съм се целувала" Като дойде кулминационният момент точно преди да те целуне му кажи
    + 1
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Предполагам ,че на място ще прецениш .. пък и много зависи от него като човек ! Успех и кажи как се е получило

Град
    На слънцето :>
    Е не е нужнж веднага щом седнете в кафето и ти да изтърсиш "Ама ти знаеш ли, че аз никога не съм се целувала"

brutal

А иначе .. предполагам, че той сам ще се усети до някъде, че не си от най-опитните понеже повечето пъти си личи. Aко те попита нещо като да кажем .. "Защо се притесняваш толкова?" или нещо от сорта сподели. Ако не- по-добре замълчи

Тоест ако те предпостави с въпрос или си дойде по темата му кажи .. Иначе по-скоро недей

бтв. На колко СТЕ ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nedei da my kazva6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не му казвай
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Град
    In Devil's Castle
    не му казвай... може да не е такъв, за какъвто го мислиш...
    someone else...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив

Re: Първата ми среща: Да му кажа ли?

До сега не съм имала приятел,нито съм се целувала,но пък искам да съм честна с него,защото му имам доверие.

Та въпроса ми е - Още в началото ли да му го кажа или да си замълча
    ? Чудя се..
    Не бъди наивна още в началото на връзките ти, може ли да имаш доверие на човек, който познаваш от толкова скоро. Ако толкова те притеснява му кажи, ама нз това какво значение има.
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Пловдив
    Ами той е печен и ме разбра.

Казах му след целувката и той века само "А хареса ли ти?" И аз нали да ама се притеснявам дали беше зле и той вика "повече тва да не ти минава през главата."

Град
    Destanation unknown ((:
    Ами той е печен и ме разбра.

Казах му след целувката и той века само "А хареса ли ти?" И аз нали да ама се притеснявам дали беше зле и той вика "повече тва да не ти минава през главата."
    Сладури Успех с него, мацка

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Това нещо с предлагането е малко [много] тъпо. Вече и двамата знаете, че се харесвате, тогава защо не пропуснете тази част с "Искаш ли да сме гаджета?" А относно това дали да му кажеш, наистина е по-добре да си искрена с него, но недей още първия път като излизате. Но пък ако темата тръгне натам и той те попита естествено че ще му кажеш истината. Но не подхващай сама темата. Според мен така е по-добре. И между другото интересно ми е на колко си? Не ми изглеждаш малка по начина по-който пишеш. Питам само, защото ми е интересно... =`)
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Това нещо с предлагането е малко [много] тъпо. Вече и двамата знаете, че се харесвате, тогава защо не пропуснете тази част с "Искаш ли да сме гаджета?" А относно това дали да му кажеш, наистина е по-добре да си искрена с него, но недей още първия път като излизате. Но пък ако темата тръгне натам и той те попита естествено че ще му кажеш истината. Но не подхващай сама темата. Според мен така е по-добре. И между другото интересно ми е на колко си? Не ми изглеждаш малка по начина по-който пишеш. Питам само, защото ми е интересно... =`)
    Ами тази година правя 15 а той прави 17.

П.П. - То стана вчера,но мерси за съвета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си