- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата ми среща: Да му кажа ли?
Така. Здравейте.![]()
Значи запознах се с едно момче,което всеки ден идва пред училище с негови приятели,защото преди е учил там и има много познати. И двамата се харесахме,той е много мил,започна да ме прегръща и т.н. , но не избързваше с нищо. Обачи си личи че се харесваме и по скайп си го казахме. Днес ще излизаме на кафе,но този път сме сами без никоя от приятелките ми и има 99 % вероятност да ми предложи.
До сега не съм имала приятел,нито съм се целувала,но пък искам да съм честна с него,защото му имам доверие.
Та въпроса ми е - Още в началото ли да му го кажа или да си замълча
? Чудя се..![]()
Мълчи си, ще го накараш да се възгордее прекалено много![]()
An Evil Man
Еее ти пъкАма аз искам да му кажа и точно в това е проблема. Много се колебая..
![]()
![]()
Ако наистина му вярваш, че няма да се стресне, кажи му. Аз на негово място бих се зарадвала и трогнала. Също бих се почувствала поласкана, а и горда, че съм точно аз тоя дет те е спечелил. А и мисля, че ще му се вдигне мнението за теб. Ще е наясно, че не си някоя лека...
Напротив, като момче ти го казвам! Като се измъкне някоя такава свежа риба и му идва повече гордост на човека. Пък и ще знае че като ти завърти главата 1 път и ще си прави квото иска с теб![]()
![]()
Но кажи му / мъжка солидарност /![]()
![]()
An Evil Man
Щом му имаш доверие защо да не му кажешИ не се притеснявай от това ,че не си имала приятел,защото всеки започва от някъде ,а и тази мисъл само би ти пречила да изживееш всичко по най добрия начин
Успех
+Първоначално написано от mitkom89
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Еми да,то по скайп само дето
не се целувате вече...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
аз не казах на гаджето ми че не съм се целувала никога преди с друг.. по скоро му намекнах че не съм мн опитнаама да ти кажа той после ми каза че явно съм с еобъркала нещо и че с целуването съм си била ок
можеш след като се целунете да му споделиш на мен така ми се жижда по-хубаво нз
хахаха +1Първоначално написано от BaiToq
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Е не е нужнж веднага щом седнете в кафето и ти да изтърсиш "Ама ти знаеш ли, че аз никога не съм се целувала"Като дойде кулминационният момент точно преди да те целуне му кажи
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
+ 1Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Предполагам ,че на място ще прецениш .. пък и много зависи от него като човек ! Успех и кажи как се е получило![]()
Е не е нужнж веднага щом седнете в кафето и ти да изтърсиш "Ама ти знаеш ли, че аз никога не съм се целувала"![]()
brutal![]()
А иначе .. предполагам, че той сам ще се усети до някъде, че не си от най-опитните понеже повечето пъти си личи. Aко те попита нещо като да кажем .. "Защо се притесняваш толкова?" или нещо от сорта сподели. Ако не- по-добре замълчи
Тоест ако те предпостави с въпрос или си дойде по темата му кажи .. Иначе по-скоро недей
бтв. На колко СТЕ ?![]()
nedei da my kazva6![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не му казвай
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
не му казвай... може да не е такъв, за какъвто го мислиш...
someone else...
Не бъди наивна още в началото на връзките ти, може ли да имаш доверие на човек, който познаваш от толкова скоро. Ако толкова те притеснява му кажи, ама нз това какво значение има.Първоначално написано от DessieQueen
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Ами той е печен и ме разбра.
Казах му след целувката и той века само "А хареса ли ти?" И аз нали да ама се притеснявам дали беше зле и той вика "повече тва да не ти минава през главата."![]()
СладуриПървоначално написано от DessieQueen
Успех с него, мацка
![]()
Това нещо с предлагането е малко [много] тъпо. Вече и двамата знаете, че се харесвате, тогава защо не пропуснете тази част с "Искаш ли да сме гаджета?" А относно това дали да му кажеш, наистина е по-добре да си искрена с него, но недей още първия път като излизате. Но пък ако темата тръгне натам и той те попита естествено че ще му кажеш истината. Но не подхващай сама темата. Според мен така е по-добре. И между другото интересно ми е на колко си? Не ми изглеждаш малка по начина по-който пишеш.Питам само, защото ми е интересно... =`)
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами тази година правя 15 а той прави 17.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
П.П. - То стана вчера,но мерси за съвета.![]()
![]()