.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Според зависи - колко ти е силен лака.Чак от докосване не ми се е разваляла косата, но когато не ми харесва как ми стой си я реша.. и скуби ужасно много и ефекта от лака се маха.А иначе когато леко само с гребен я оформяш - без да дърпаш .. не се разваля

Вижте, Моля!

Взех си черния на тафт с едни такива лилави орнаменти ( за увредена коса мисля..) и съм мн доволна..не ми харесва единствено аромата, но бързо изветрява, така че всичко е ОК

Re: Лак за коса..

Цитирай Първоначално написано от teddybearhugx
    Chetoh che ako si dokoswash kosata ili q razreshesh sled kato si slojish lak, efekta mu izchezwal wse edno ne go e imalo.. Wqrno li e?
    90% e така ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    черен тафт... но вече съм с по къса коса и ползвам само вакса ( пак черна на тафт )
    то густо, то пусто

Зависи колко е силен лака и дали си го изсипала целия. Аз използвам страшно рядко, защото хем косата се съсипва, хем не ми е нужно.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Врацаа ( (*) )~
    Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
    сериозно зависи от лака аз когато ползвах Тафт бях доволна щото издържа и на влага обаче гадното е че при мене огато гу пръсках се едно имах пърхот а нямах
    И при мен п0 едн0 време се п0лучаваше така...н0 т0ва е защ0т0 пръскаш 0т мн0г0 близ0

Град
    Врацаа ( (*) )~
    Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
    хора купих си "Professuinal Touch - Hair Spray " лилав е и ми казаха 4е му е силна фиксацията ако някои се сеща може ли да ми каже според него добър ли е ?? А и имаше един "Диплона" как ви се струва
    амм т0зи "Pr0fessuinal T0uch - Hair Spray" си г0 бях купувала 0/л0 преди 1-2 месеца...не съм д0в0лна 0т нег0...държеше ми к0сата най-мн0г0 1 час ии се разваляше...м0же би защ0т0 съм с прекален0 права к0са ли...нз на какв0 се дължеше т0ва. А сега съм с Taft червен,4-ката ии съм мн0г0 д0в0лна 0т нег0...кат0 се направя на 0бяд за даскал0 ии д0 вечертаа не мърда

Така. всички които имат проблеми с лака за коса да си жземат лака за коса на SERI-професионална грижа и струва 8 лв. Няма мтрдане на косата и почти всички фризьори го използват . МНОГО МНОГО МНОГО е добър.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    не е вярно,поне при мен е нямало такова нещо..

Ползвам тъмно синята на Тафт,преди бях с розовата - след като свърша този,ще си купя черната - че много го хвалят
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Враца
    Набутах се с "черния Тафт", използвах го точно 2 пъти и нищо не става... косата си ми е права попринцип, даже не знам къв ефект искам да получа. Но разбрах, че не знам как да ползвам лак за коса Уж отдалеч да пръскам, ама ако пръскам отдалеч, до косата ми стига точно 10% от изпръсканото... ако пък е отблизо - пак зле
    еlsy

Град
    Варна
    Ако я срешеш пада,но ако успееш де...ако се пипа непрекъснато също се разваля.
    Аз ви препоръчвам ТАФТ 5-ца за по всекидневни прически,а вече за по сложа "гъзария" ползвайте ТИТАН СТРОНГ - ЦИМЕНТ ЛАК . Има един на SYOSS - Сайъс . Мисля ,че и той е добър..
    И аз лично се чудя какво да си взема в БИЛЛА има доста разновидности.Щанда е 3 на 3 и има всичко . Аз лично обичам изчанчените прически - ЕМО СТАЙЪЛ

Град
    vratsa
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Цитирай Първоначално написано от diva4e92
    черния taft ли е най-силен ?
    Да и ти прави косата все едно си си слагал гел или ...блах много слепва,а пък при мен и не държи.Имам чуството,че лак за моята коса няма.
    има и още по-силен тафт max power оранжев със сива капачка той е 7ца
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Град
    Добрич
    Аз 2 Taft-та съм имала- 1-вия пръскаш нещо-пази нищо(3-ка) ; а от 2-рия косата ми мязаше на дъвка (5-ца, черен ). Аз имам сега Garnier Fructis за обем (4-ка ) и е супер !! =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си