- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лак за коса..
Взех си черния на тафт с едни такива лилави орнаменти ( за увредена коса мисля..) и съм мн доволна..не ми харесва единствено аромата, но бързо изветрява, така че всичко е ОК
.......
90% e така ..Първоначално написано от teddybearhugx
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
черен тафт... но вече съм с по къса коса и ползвам само вакса ( пак черна на тафт )
то густо, то пусто
Зависи колко е силен лака и дали си го изсипала целия. Аз използвам страшно рядко, защото хем косата се съсипва, хем не ми е нужно.
Stay up all night with the stars *
И при мен п0 едн0 време се п0лучаваше така...н0 т0ва е защ0т0 пръскаш 0т мн0г0 близ0Първоначално написано от My6mYLka
![]()
амм т0зи "Pr0fessuinal T0uch - Hair Spray" си г0 бях купувала 0/л0 преди 1-2 месеца...не съм д0в0лна 0т нег0...държеше ми к0сата най-мн0г0 1 час ии се разваляше...м0же би защ0т0 съм с прекален0 права к0са ли...нз на какв0 се дължеше т0ва. А сега съм с Taft червен,4-ката ии съм мн0г0 д0в0лна 0т нег0...кат0 се направя на 0бяд за даскал0 ии д0 вечертаа не мърдаПървоначално написано от My6mYLka
![]()
Така. всички които имат проблеми с лака за коса да си жземат лака за коса на SERI-професионална грижа и струва 8 лв. Няма мтрдане на косата и почти всички фризьори го използват . МНОГО МНОГО МНОГО е добър.
не е вярно,поне при мен е нямало такова нещо..
Ползвам тъмно синята на Тафт,преди бях с розовата - след като свърша този,ще си купя черната - че много го хвалят![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Набутах се с "черния Тафт", използвах го точно 2 пъти и нищо не става... косата си ми е права попринцип, даже не знам къв ефект искам да получа.Но разбрах, че не знам как да ползвам лак за коса
Уж отдалеч да пръскам, ама ако пръскам отдалеч, до косата ми стига точно 10% от изпръсканото... ако пък е отблизо - пак зле
![]()
еlsy![]()
Ако я срешеш пада,но ако успееш де...ако се пипа непрекъснато също се разваля.
Аз ви препоръчвам ТАФТ 5-ца за по всекидневни прически,а вече за по сложа "гъзария" ползвайте ТИТАН СТРОНГ - ЦИМЕНТ ЛАК . Има един на SYOSS - Сайъс . Мисля ,че и той е добър..
И аз лично се чудя какво да си взема в БИЛЛА има доста разновидности.Щанда е 3 на 3 и има всичко. Аз лично обичам изчанчените прически - ЕМО СТАЙЪЛ
![]()
има и още по-силен тафт max power оранжев със сива капачка той е 7цаПървоначално написано от BoCupycake
![]()
When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!
Аз 2 Taft-та съм имала- 1-вия пръскаш нещо-пази нищо(3-ка) ; а от 2-рия косата ми мязаше на дъвка (5-ца, черен ). Аз имам сега Garnier Fructis за обем (4-ка ) и е супер !! =D>