Здравейте.
С приятеля ми сме заедно от месец и нещата вече започнаха да не вървят. Много често се караме, макар и за дреболийки. Онзи ден супер много се скарахме по скайп и той не го каза в прав текст, но ми стана ясно , че иска да скъсаме. Каза ми , че нямал силни чувства към мен и просто му било интересно и ме харесвал.Аз му казах, че не очаквам да ме обича след като сме заедно от 20 дена.. Разбрахме се да излезем следващия ден и да оправим нещата.. е, излязохме и ни беше супер, но не говорихме за това..все едно нищо не се е случило.
Лошото е, че усещам, че не ме иска..почти винаги аз го карам да излизаме, сякаш не го интересува дали ще се видим днес или след 2 седмици Не искам да късаме, наистина много държа на него, а в същото време не искам всеки ден да ми е кофти заради него и държанието му.. Хора, ЗНАМ, че явн0 не е яовека за мен, ЗНАМ, че трябва да скъсам с него, но НЕ МОГА Някой бил ли е в такова състояние? Според вас на какво се дължи това негово държание? Защото аз не си го обеснявам.. говорили сме хиляди пъти, но не постигам ефект. И още нещо.. вие какво бихте ме посъветвали в тази ситуация, явно не мога да се справя сама
Благодаря предварително..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!