- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
Хора нормално ли е на 15 съм и още не съм праил секс, от хората които познавам почти сички са се е*али вече...
П.П.:знам сиг има мн такива теми, ам не ми се търсеше...
плс не ме нападайте![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Ти решаваш кога да правиш секс.Какво от това,че всички (уж) са го правили,а ти не?И твоето време ще дойде,седи грей се още докато пораснеш.
Самият въпрос,който зададе показва,че НЕ си готов за секс.
Напълно нормално. А и откъде знаеш, че не те лъжат? Да са ти представяли видео материал?
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Естествено, че е нормално...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Не е нормално..на 15???????????Ти си луд ве...бързо тичай при някоя фея (жрица) на любовта да те оправи...как ще се срамиш такаголям мъж станал апък девствен
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Chovek kakvo ti puka? Shte kajesh che az v sluchaq trqbva da se sramq che sym na pochti 17 i ne sum go pravila ....Haha.Vseki si e individualen i tova che drugite sa go napravili,a ti ne ne e ot golqmo znachenie.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Хората на твоята възраст вече питат за деца закъснял си тичаи да го правиш...![]()
Да неми вземеш думите много на сериозно и да хукнеш. Прави каквото искаш това е твои избор дали да го направиш или не...
All under heaven........
Човек животът е пред тебе. Когато му дойде времето ще го правиш, не се притеснявай.
Мерси пичове/пичкиуспокоихте ме
![]()
www.skatepark.bg
В момента е модерно да си "готин" и да се проебеш още от 13-14 годишна възраст, но това не значи, че е нормално. Всякакви заучени фрази като 'аз съм готова, нормално е' са безумни. По-голямата част дори нямат елементарна сексуална култура, но вече са преспали с няколко човека. Не се интересувай от чуждото мнение, а го направи когато си готов. Няма нищо лошо и срамно в това.
Като е толко важно за теб, че другите са се ебали, а ти не, давай прави секс, после само да не пускаш тема '' прайх секс, но нз далиу беше с подходящата, какво да правя, защо'' и нам си кво.
е пич, ако се влияеш толкова от тва някви хора от някъв форум кво ще ти кажем... успокоили са те, а ако ти бяха казали, че не е нормално, кво щеше направиш?Първоначално написано от sKa73r4o93
Нормално е естествено спокойно!![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Ненормално е да се водиш по акъла на другите. Ако всички са се боцкали, ти ще си боднеш ли вените? Ако другите направят опит за самоубийство, ще ги последваш ли? А ако ходят по тънка лайсна провесена от 44-я етаж до друга сграда?
Стига с това какво направили другите. Ти чувстваш ли се готов? Искаш ли? Има ли с кого? Знаеш ли защо да го правиш? Образован ли си по темата? Имаш ли представа какво всъщност е секса?
Всички го били направили.... айййде комплексарщини само. Като стадо овце.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не ме яж деПървоначално написано от what3ver
![]()
www.skatepark.bg
Не те 'ям'. Но ти казвам, че това са комплексарски мисли. Така се чувстваш различен, не толкова готин и такъв гъзар като останалите. А пък ако питаш приятелчетата си защо са го направили, и те няма да могат да ти дадат кой знае колко аргументиран довод. Тъпо е да го правиш заради другите. Направи го заради себе си и заради момичето, което ще те предразположи и с което ще ти се иска да бъдеш. А не защото Тошо и Гошо са правили секс и вече се мислят за големите мъже е<>ачи. Смешно е. Сега може да не ти се струва така, но след време ще видип, че това на тези години си е чиста проба гъзария. Страх да не попаднеш в графата 'задръстеняци'. Ти се дръж като пич. Бъди момче на място, раздавай го мъжката, но бъди една идея над тях.Първоначално написано от sKa73r4o93
Иначе е пошло, когато си малък и не си готов.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
видяла жабата,че подковават коня и тя вдигнала крак![]()