.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Hybrid View

Никога не прибързвам с нещатата който мога да кажа и после да съжелявам ... обмислям ги и тогава ги казвам ... за тва никога не съжелявам за думите или действията който съм направил. Щот съм изградил нещо на тях...

Голям фен Аватара на beb4yy
    Затова винаги се извинявам но понякога пропукам от казаните думи боли никога няма да забравя едно мое действие никога няма да си го простя както и тя на мен.... !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз съжалявам за някои неща,които казах на едно момче...Той наистина,не ги заслужаваше....Обаче всичко е свършено няма значение вече...

Град
    in my world!

Re: Съжаляваш ли за нещатата,който си казал/а?

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Цитирай Първоначално написано от fuckUall
    Дали има нужда да чуе "съжалявам не бях прав" ... или дори едно извинявай!
    Разбира се!
    Ако е човек от семейството ми,
    или приятел.
    Ако е за мазнене-не,в никакъв случай.
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Знам, че не си струва, знам, че няма да върна нищо назад, ама не мога да не съжалявам.
    +1
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Има хора,които заслужават моето извинение и тези хора са го получили.Аз не обичам да съжалявам за нещата,които съм направила.Щом съм го направила,значи за момента съм го сметнала за правилно.Ако нараня човек,които обичам и на които държа ще се извиня и ще кажа,че съжалявам.Но това си зависи от човека.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    да съжалявал съм за много мой постъпки и думи и съм правил всичко възможно да оправя нещата
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    Terra incognita!
    Когато човек сгреши,трябва да го признае пред себе си и да извлече поука,за да не се повтори подобна грешка.Нарани ли някого,дори и просто едно наскърбление да е,трябва да покаже,че съжалява за това,защото именно способността ни да изпитваме емоции ни прави хора.
    Едното "извинявай" или "съжалявам" не винаги променят нещата,просто трябва да се поднесени с още куп думи и жестове,за да бъде предадено добре посланието.За съжаление много хора се мислят за перфектни и безгрешни и затова предпочитат да не признават грешките и да отминават засегнатите от тях лица,но от това личи какво възпитание са получили и най-вече каква ценностна система са си изградили!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Едно "извинявай...просто ми не исках" няма да оправи нещата...но както казваш ти ще смекчи поне малко това което чувства човека от отсрещната страна...иии да съжалявала съм за неща които съм правила и казвала... но и да съжалявам е късно...след грешка човек е хубаво да се постарае да я поправи и така няма да се мъчи толкова много време за нея...!!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ще се съглася с Барби. И аз често като съм ядосана казвам неща които може би не са правилни.
    Рядко съжалявам за нещо обаче и рядко се извинявам. Може и да знам че съм в грешка но не смятам че винаги е необходимо да се извиня.
    Да съжаляваш не е лошо. Научаваш нещо от това. Важното е да не изпитваш вина че си направил или казал еди какво си а аз определено не се чувствам виновна за нищо направено в миналото.
    Така и така да не забравяме че човек вижда винаги това което иска да види и възприема нещата въз основа на собствениете си разбирания и убеждения и най-важното: "Едно мъчително наблюдение почти винаги е вярно". Така че човек се чувства наранен и обиден от нещо което смята за вярно. Защо да съжалявам че съм казала истината?
    Ох какво точно исках да кажа и аз не знам. Четенето на "умни" книги както аз им викам май доста ми влияе (нещата които казах са много добре обяснени в "Приятелство с Бога" на Нийл Доналд Уолш ако някой се интересува )

Случвало се е да кажа нещо, за което после да съжалявам, въпреки че съм много сдържан човек.Когато нещо не ми харесва се стремя да го кажа по най-деликатния начин, за да не засегна някого.И все пак ... ако това стане и виждам, че не съм права се извинявам.

Someone somewhere is made for you !

Дори и да съжалявам за това,което съм казала,никога няма да го покажа или да се извиня.

Град
    Destanation unknown ((:
    Много често ...

съжалявам за нещата,които не съм казала...
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от raichEbaichE
    съжалявам за нещата,които не съм казала...
    Оу да и мен понякога ме хваща яд че не съм казала неща които съм искала или е трябвало да бъдат казани и много се старая да си казвам всичко защото после само съжалявам а няма много смисъл от това.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Съжалявам за доста неща...

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    До сега съм съжелявала само за две думи, които казах на човека когото обичам страшно много. Но това е вече минало, макар че няколко месеца не спирах да му натяквам колко много съжалявам.. Страшно задължена съм му, че просто ми се усмихна, целуна ме и каза, че няма нищо. Сега много внимавам какво говоря
    Нека позная.. "Мразя те!" ??

Иначе НЕ съжелявам! Просто така съм мислила - така съм казала! Пък и не мисля, че човек, който тъпче всеки, който се изпречи на пътя му, заслужава да му се извиниш.. Извинявала съм се на точно 3 човека и ще гледам за напред да не ми се случва пак ; )

Само и единствено ако съм казала нещо, което не трябва на скъп за мен човек. Но ако съм казала истината някому, а на него тя не се е понравила, много сори ама за съжаление и дума да не става!
    Damn it man.. Be defferend!

Несъжалявам.Щом съм ги казала значи е имало смисъл от тях.Пък и след като съм ги казала и да съжалявам не мога да ги поправя така че не виждам смисъл да съжалявам.

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Често напоследък

По скоро за неща който не съм казал.
    Йога и мъдрост

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Съжалявам за днешния ден, и сигурно ще го помня до края на живота си... но вече е твърде късно... след дъжд качулка..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Да, често, най-вече когато съм ядосана, а доста бързо се паля и..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Повече от фен Аватара на LitTleJ

Re: Съжаляваш ли за нещатата,който си казал/а?

Цитирай Първоначално написано от fuckUall
    На всеки се е случвало да направи нещо и да съжалява след това за него, нали?
    Според вас заслужава ли си да съжаляваш за нещо, което вече е минало и свършило... Много хора разсъжадават по този начин: "Щом вече съм го направил/а няма място за съжаление" да но замисляш ли сте се за човека на който сте причинили точно това нещо за което след това се чудиш дали има място за съжаление какво му е. Дали има нужда да чуе "съжалявам не бях прав" ... или дори едно извинявай!
    Защо хората са се научили да мачкат всичко по пътя си и да не им мигва окото какво причиняват и носят със себе си ?
    Понякога дори да не можеш да върнеш времето назад една дума помага да се преодолее част от болката, не мислите ли така?
    Така се оцелява.Няма време за съжаление.И не само се мачка ами и се взима от смачкания.

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    За нищо не съжалявам, въпреки че често изричам тези думи. Каквото съм направил съм го сметнал за правилно и за това няма смисъл да си кривя душата да казвам, че съм сгрешил.
    Човек е създаден за да върви напред, щом има някой на пътя му понякога се налага да го смачка...
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си