- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- добре ли съм?
пфф пари за презервативи ли нямаш бе човек .... иди на лекар ... !
pfXA
Не си добре, а на всичкото отгоре си и един боклук, който няма никакво уважение към момичетата (жените).
Първоначално написано от Pagan_man
Момчето че е идиот- то е ясно,
иначе сигурно става въпрос за гъбична инфенкция, която бтв може и от друго да се получи, в смисъл като страничен ефект на някои антибиотици, тоест на теб може и нищо да ти няма, но за всеки случай ги изпий тези хапчета...
Добре бе м*ма му стара момичето се опитало да ти обесни ти си я наврял в ...,а сега искаш от нас обеснение да я беше изслушал като хората нямаше сега да се чудиш и маеш
Добре бе м*ма му стара момичето се опитало да ти обесни ти си я наврял в ...,а сега искаш от нас обеснение да я беше изслушал като хората нямаше сега да се чудиш и маеш
Д*еба смотания гъз д*еба... Ти си супер спрял бе човек, бива ли такова отношение... Заслужаваш да умреш в някой канал като плъх...
Абе според мене или наистина може да му има нещо или на нея и е спр гадно че той я е заебал поне така изглежда и се опитвада му привлече вниманиетоама незная пак трябжа да отидеш..
![]()
Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart)))
аа и бтв Наистина си спр тъпанар ко се надувате сейно господ за х*я сте фанали кат сте е*али някоя![]()
![]()
![]()
Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart)))
Всеедно чета чат между петокласницибати държанието
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
аз викам 3то класници мно бегаш нагоре.Първоначално написано от GReddy_91
Отностно държанието му - кфо ли неправи дрогата ....![]()
Вместо неиното хапче изпии си там как се казват бали маму Бонбонки ли бяха Анфетамини ли бяха бе там ти си знаеш ко да пиеш ....
![]()
All under heaven........
Ахахахах...Мене пък пича ме изкефи супер много. Точно така. Мн мразя да ме бавят точно като ще излизам с приятели. Или по чевръсто с обясненията или въобще да не ме занимават. Само така братле. Никва милост![]()
![]()
ей такива като вас двамата заслужават да са сами цял живот нито секс нито момиче до себе си никва нежност за вас!
мдам...с умствен багаж като вашия България ще върви само напред!Не дискриминирам никой,но ще сравня днешната младеж с циганите-проебават се на по 12-13 години,на 17 вече имат цял ферман болести,а някои даже са с аборти.Тц тц тц!Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Голям си олигофрен!!!!!!!!!!!![]()
отиди на гинеколог задължително и пий тия хапчета!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Една така ми се обади, че е бременна пък така и не роди.
Шматко - веднага на лекар, за да разбереш дали ти си приносителя.![]()
aue pich ti si bil mn zle ue ! Kak moje taka da se otnasqsh s momicheto , to ti kazva za tvoe dobro da se lekuvash , toi barzal!
Po temata : idi na lekar nai dobre da te vidi lichno i da preceni kakvo i kolko da piesh! I po vnimatelno s momichetata !
ненене и аз искам да ти кажа, че си хипер мега гига тера тъпия![]()
абе те хората презервативите не са ги измислили за да ти зимат парите само, има няква полза от тях... леле, аз ако бях на нейно място и разбера, че съм хванала неква болест от теб... вариантите са 2:
1. да не ти кажа и да те оставя да си ходиш така ше ти еба майката тъпанар с тъпанар
2. ше ти кажа, ама на публично място, крещейки пред приятелите ти, че си ми лепнал венерическа болест
^^
бегай на уролог малоумник...
+1Първоначално написано от ViolentSaint
Аз ако бях момиче нямаше да те погледна![]()
Държанието ти е като на абсолютен ЗАДНИК! Тя се опитва да ти помогне, ти... изкарваш целият си егоизъм, който имаш...
Пий си хапчетата, защото явно си пипнал некфи гадости.
Bla Bla Za Ko 4Ete6 Tuka We :P
Поредният пубертет, който си мисли, че е невероятно готин, ако се държи пренебрежително и безчувствено към някое момиче.
Ти си пълен боклук, нямам какво друго да кажа.
You're frozen
When your heart's not open..