.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    пфф пари за презервативи ли нямаш бе човек .... иди на лекар ... !
    pfXA

Не си добре, а на всичкото отгоре си и един боклук, който няма никакво уважение към момичетата (жените).

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Абе пич ти си бил мн зле.
    Аз ако бях на твое място немаше да я пришпорвам, че бързам да излизам, а щях да се разбера да се видим да поговорим и да го обсъдим.

Град
    София
    Момчето че е идиот- то е ясно,
    иначе сигурно става въпрос за гъбична инфенкция, която бтв може и от друго да се получи, в смисъл като страничен ефект на някои антибиотици, тоест на теб може и нищо да ти няма, но за всеки случай ги изпий тези хапчета...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Добре бе м*ма му стара момичето се опитало да ти обесни ти си я наврял в ...,а сега искаш от нас обеснение да я беше изслушал като хората нямаше сега да се чудиш и маеш

Добре бе м*ма му стара момичето се опитало да ти обесни ти си я наврял в ...,а сега искаш от нас обеснение да я беше изслушал като хората нямаше сега да се чудиш и маеш

Абе и ти ще си намериш майстора ама дано е по-скоро! Някоя стабилна мацка ще ти покаже как да се държиш с момичетата,нещасник
    Абсолютен неблагодарник пумяр...много ме е яд на такива като тебе

Д*еба смотания гъз д*еба... Ти си супер спрял бе човек, бива ли такова отношение... Заслужаваш да умреш в някой канал като плъх...

Град
    Skenderland
    ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА НЯМА СЕКС!!!!НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ!НЕБЛАГОДАРНИК!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Абе според мене или наистина може да му има нещо или на нея и е спр гадно че той я е заебал поне така изглежда и се опитвада му привлече вниманието ама незная пак трябжа да отидеш..
    Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart )))

аа и бтв Наистина си спр тъпанар ко се надувате сейно господ за х*я сте фанали кат сте е*али някоя
    Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart )))

Град
    Видин
    Всеедно чета чат между петокласници бати държанието
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Град
    В тъмното!
    Цитирай Първоначално написано от GReddy_91
    Всеедно чета чат между петокласници бати държанието
    аз викам 3то класници мно бегаш нагоре.
    Отностно държанието му - кфо ли неправи дрогата ....
    Вместо неиното хапче изпии си там как се казват бали маму Бонбонки ли бяха Анфетамини ли бяха бе там ти си знаеш ко да пиеш ....
    All under heaven........

Супер фен
    Ахахахах...Мене пък пича ме изкефи супер много. Точно така. Мн мразя да ме бавят точно като ще излизам с приятели. Или по чевръсто с обясненията или въобще да не ме занимават. Само така братле. Никва милост

ей такива като вас двамата заслужават да са сами цял живот нито секс нито момиче до себе си никва нежност за вас!

Просто изпий ш*баните хапчета.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ахахахах...Мене пък пича ме изкефи супер много. Точно така. Мн мразя да ме бавят точно като ще излизам с приятели. Или по чевръсто с обясненията или въобще да не ме занимават. Само така братле. Никва милост
    мдам...с умствен багаж като вашия България ще върви само напред!Не дискриминирам никой,но ще сравня днешната младеж с циганите-проебават се на по 12-13 години,на 17 вече имат цял ферман болести,а някои даже са с аборти.Тц тц тц!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    in my world!
    Голям си олигофрен!!!!!!!!!!!
    отиди на гинеколог задължително и пий тия хапчета!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Една така ми се обади, че е бременна пък така и не роди.

Шматко - веднага на лекар, за да разбереш дали ти си приносителя.

Фен
    Град
    Plovdiv
    aue pich ti si bil mn zle ue ! Kak moje taka da se otnasqsh s momicheto , to ti kazva za tvoe dobro da se lekuvash , toi barzal !

Po temata : idi na lekar nai dobre da te vidi lichno i da preceni kakvo i kolko da piesh! I po vnimatelno s momichetata !

ненене и аз искам да ти кажа, че си хипер мега гига тера тъпия
    абе те хората презервативите не са ги измислили за да ти зимат парите само, има няква полза от тях... леле, аз ако бях на нейно място и разбера, че съм хванала неква болест от теб... вариантите са 2:
    1. да не ти кажа и да те оставя да си ходиш така ше ти еба майката тъпанар с тъпанар
    2. ше ти кажа, ама на публично място, крещейки пред приятелите ти, че си ми лепнал венерическа болест
    ^^

бегай на уролог малоумник...

Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    Няма да коментирам поведението ти ......
    Относно проблема питай я за какви хапчета става въпрос. СЛед това иди на лекар ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да те погледне и чак тогава ако се налага ги пий.
    +1

Аз ако бях момиче нямаше да те погледна

Град
    NqK1De v PusTo6ttA
    Държанието ти е като на абсолютен ЗАДНИК! Тя се опитва да ти помогне, ти... изкарваш целият си егоизъм, който имаш...
    Пий си хапчетата, защото явно си пипнал некфи гадости.
    Bla Bla Za Ko 4Ete6 Tuka We :P

Поредният пубертет, който си мисли, че е невероятно готин, ако се държи пренебрежително и безчувствено към някое момиче.
    Ти си пълен боклук, нямам какво друго да кажа.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си