.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Град
    Асеновград, България
    Ами щом лекар ги е изписал пий ги, но най-добре ми се вижда и ти да посетиш такъв и да обясниш какво си правил, какво е предписал гинеколога на момичето, да те прегледат и да се информираш по-подробно.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Единстевеното което разбрах от чата ви е че и двамата сте някви доста ограничени селтаци ..

ГГ

Цитирай Първоначално написано от darla
    ti si absoluten ne6tastnik.Momi4eto ti kazva ne6to,koeto e vajno,a ti reagira6 vse edno tq e vinovna za tva 4e e hvanala infekciq ot teb.Pii gi tiq hap4eta,a na glupaviq vapros za6to i ti trqbva da gi pie6 6te ti otgovorq:za6toto infekciqta idva ot teb i ako ne q izlekuva6 6te q predade6 i na drugi,ostavi tova,4e i ti 6te si q ima6.ne e seriozna bolest,no ako se durji6 vse taka nadmenno i ne se izlekuva6 e vuzmojno da ima6 dosta po-golemi problemi(zdravoslovni).omg.ot naduti murliovci kato tebe mi se povdiga
    в случая съм съгласна

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от CryForMe
    Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Поредният пубертет, който си мисли, че е невероятно готин, ако се държи пренебрежително и безчувствено към някое момиче.
    Ти си пълен боклук, нямам какво друго да кажа.

Цитирай Първоначално написано от CryForMe
    бегай на гинеколог малоумник...
    Я пак? На какво да 'бега'?
    добре де, обърках се

Град
    Варна
    Пий хапчетата и отиди на лекар ...ти си голям идиот как може така да се държиш...въобще не е трябвало да ти каже и нещо сериозно да ти стане....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Абе пич ти си бил мн зле.
    Аз ако бях на твое място немаше да я пришпорвам, че бързам да излизам, а щях да се разбера да се видим да поговорим и да го обсъдим.
    +1

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Вземи си приятелката и отидете отново при нейния гиенеколког да ти обясни за какво става дума после ти сам си се вземи отиди направи си изследвания отиди на доктор той да прецени дали ти има нещо.
    Йога и мъдрост

Град
    Сливен
    Ще продължаваш да не бъдеш добре,ако продължаваш да се отнасяш така с момичето.Идиот
    Get what you can and never get back

БОКЛУК..БОКЛУК..БОКЛУК

тъпо парче...
    По-добре да влагаш чувства, отколкото да чувстваш влага

Простотията е като лъч-има начало,но не и край.

mi pi4 tova 6te te podseti sledva6tiq pat zadaljitelno da si sloji6 prezervativ tva e nekva veneri4eska bolest koqto se predava po polov pat i moje6 da se predpazi6 samo s kondom. ako tq e bila devstvena zn4i bolesta e ot teb.taka 4e naistina nai-dobroto koeto moje da napreavi6 e da otide6 na lekar
    JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE

Така доста време не бях влизал Сега ще се опитам да отговоря на всички ви Значи първо инфекцията е от нея не от мен Това е първото момиче с което съм спал без кондом! Тя е спала с още няколко човека преди мен, а и от преди тва се сурнеше по генеколозите, явно си имаше някакви проблеми. Относно коментарите за поведението ми ще ви кажа няколко неща: Първото е че хората просто така сме устроени че пренебрегваме тези които мислят за нас и мислим за тези които ни пренебрегват! От там моето пренебрежително поведение я кара повече и повече да мисли за мен Същото е и при мен с някое друго момиче Същото е и при вас. Второ това далеч не ми е естественото поведени, бил съм и отново мога да бъда много мил и сърдечен, НО просто тя не е човека. Трето не ви ли е писнало от надути путки ?!

Град
    Skenderland
    Това изобщо не е оправдание за поведението ти!За мен ти си поредния глупак!Мисли каквото искаш!А факта,че заряза темата си показва олко си заинтересован!Може да е надута п**ка,но това не значи,че няма мнение и,че не може да се притеснява!Така,че оправи си отношението към хората.Тя с нищо не те е убидила,за да имаш такова отношение!И пак казвам-според мен темата е за ключ!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    v slu4aq stava vapros za TVOETO zdrave..."mil i surde4en" budi s gadjetata si,otnosno zdraveto si budi otgovoren,a za tova,4e momi4eto ti e kazalo da oburne6 vnimanie na tova trqbva da si i blagodaren!

Цитирай Първоначално написано от SkendY_F
    Тя с нищо не те е убидила,за да имаш такова отношение!
    Не бъди сигурна Монетата винаги има две страни!
    п.с. Благодарен съм й

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си