- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- добре ли съм?
Единстевеното което разбрах от чата ви е че и двамата сте някви доста ограничени селтаци ..
ГГ
в случая съм съгласнаПървоначално написано от darla
![]()
Пий хапчетата и отиди на лекар...ти си голям идиот как може така да се държиш...въобще не е трябвало да ти каже и нещо сериозно да ти стане....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
+1Първоначално написано от Pagan_man
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Вземи си приятелката и отидете отново при нейния гиенеколког да ти обясни за какво става дума после ти сам си се вземи отиди направи си изследвания отиди на доктор той да прецени дали ти има нещо.
Йога и мъдрост
Ще продължаваш да не бъдеш добре,ако продължаваш да се отнасяш така с момичето.Идиот![]()
Get what you can and never get back
mi pi4 tova 6te te podseti sledva6tiq pat zadaljitelno da si sloji6 prezervativ tva e nekva veneri4eska bolest koqto se predava po polov pat i moje6 da se predpazi6 samo s kondom. ako tq e bila devstvena zn4i bolesta e ot teb.taka 4e naistina nai-dobroto koeto moje da napreavi6 e da otide6 na lekar
JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE
Така доста време не бях влизал Сега ще се опитам да отговоря на всички ви Значи първо инфекцията е от нея не от мен Това е първото момиче с което съм спал без кондом! Тя е спала с още няколко човека преди мен, а и от преди тва се сурнеше по генеколозите, явно си имаше някакви проблеми. Относно коментарите за поведението ми ще ви кажа няколко неща: Първото е че хората просто така сме устроени че пренебрегваме тези които мислят за нас и мислим за тези които ни пренебрегват! От там моето пренебрежително поведение я кара повече и повече да мисли за мен Същото е и при мен с някое друго момиче Същото е и при вас. Второ това далеч не ми е естественото поведени, бил съм и отново мога да бъда много мил и сърдечен, НО просто тя не е човека. Трето не ви ли е писнало от надути путки ?!
Това изобщо не е оправдание за поведението ти!За мен ти си поредния глупак!Мисли каквото искаш!А факта,че заряза темата си показва олко си заинтересован!Може да е надута п**ка,но това не значи,че няма мнение и,че не може да се притеснява!Така,че оправи си отношението към хората.Тя с нищо не те е убидила,за да имаш такова отношение!И пак казвам-според мен темата е за ключ!
v slu4aq stava vapros za TVOETO zdrave..."mil i surde4en" budi s gadjetata si,otnosno zdraveto si budi otgovoren,a za tova,4e momi4eto ti e kazalo da oburne6 vnimanie na tova trqbva da si i blagodaren!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Не бъди сигурна Монетата винаги има две страни!Първоначално написано от SkendY_F
п.с. Благодарен съм й