.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Re: Въпрос към МОМИЧЕТАТА. Какво мислите ... ?

Цитирай Първоначално написано от bommba
    МОМИЧЕТА искам да ви питам какво мислите за следната ситуация и как бихте реагирали на нея.
    Аз съм момче и тъкмо направих 18, а имам приятелка която е на 16 навършени - кара 17. До сега никога не сме си говорили да правим секс или нещо от тоя род, но много се обичаме с нея.Мисля си да и спомена за това и да и кажа че не й давам зор и тя сама да прецени кога иска и да ми каже.
    Та въпроса ми е към вас момичета. Как бихте реагирали ако сте на нейно място?
    Просто го направете, защо трябва да говорите. Ако тя те спре тогава говорете.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Мисля,че е добре да си поговорите за това.
    Тя би се зарадвала да знае,че нямаш нищо против да я изчакаш
    Разговорите са най-важното нещо в една връзка.
    Според мен така тя ще бъде по-спокойна
    +1 Напълно съм съгласна поговорете си за това за да знаеш и нейното становище

е ако сте се..натискали по-сериозно и си опрял до там да се чудиш дали да я събуваш или не... вариантът да говорите е валиден
    ама ако до ся сте я карали само на целувки и изведнъж й изцепиш "абе ся с теб секс шъ прайм ли" ше се получи.. тъпо
    не знам, преценявай си, ама аз не мисля, че с разговори ше стане работата... струва ми се някак насила. няма нужда предварително да знаеш дали ше ти пусне или не (или пък искаш ако не ти пусне да си търсиш друга?), в крайна сметка ... никога не знаеш как ще се стекат нещата.

Ami s neq ot mnogo vreme se obi4ame. Az vaob6te ne iskam da q pritiskam ili ne6to ot roda. ili puk da go napravim pri uslovie 4e tq ne iska.Obicham q i mislq 4e ako pogovorq s neq i i kaja 4e za nikade ne burzam i kogato tq e gotova togava da stane.Ne bih i daval nikakav zor i biq q 4akal kogato tq e gotova, no prosto iskam da i kaja moeto stanovi6te po tozi vupros tyi kato do sega ne sme si govorili

Мега фен Аватара на mynichka
    добре ще постъпиш, като поговорите
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Самия факт, че казваш "16 и половина" ме навежда на мисълта, че и 2-та не сте готови за секс.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Mnoo mi e kofti situaciqta i se 4udq ko da praq.Samo ako znaeh kak 6te reagira... Vse pak e na 16 i polovina, kara 17.I moqta cel e ne da i kazvam da pravim seks ili ne6to takova a da i spodelq kakvo mislq az po tozi vupros. A tq kogato e gotova, Togava!Za nikade ne byrzam no si mislq da ne da reagira ostro na tova

Hmmmmmm slushai vnimatelno sega
    Ako ste ot skoro vreme zaedno okolo mesec dva po dobre si zamul4i..
    a ako e pove4e govori s neq.... pitai q dali e suglasna...ako ne e i kaji 4e shte 4akash i taka....za da vidi 4e ne iskash samo da q ...... i posle putq
    Ta uspeh ti jelaq i eiiiiiii Bydi nejen :P
    hih

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си