.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Искъм да надебелея :S

ЗДРАВЕИТЕ Искъм да ви помоля да ме дадете накакви идеи как да надебелея на 15 - 16 съм 185 висок и тежа 60 кг ям като за световно и грам не дебелея последните седмици немардам мн от вкъщи зщото ме марзи пък и няма какво да правя . 2 пъти в седмицата съм на тренировки по волеи ........
    Моля помогнете

Не трябва да надебеляваш, а да натрупаш мускулна маса. Според мен е най-добре да се консултираш с фитнес инструктор.

аз малко инвалит си падам за каквото се сетиш съм го чупил..

пич то ако генетично ти е заложено да си слаб доста трудно ше качиш повече, отколкото "ти е писано"
    а и 60 кила не са чааааак толко малко... давай си константно с многото ядене и волейбола да не станеш някой увиснал па дано стане нещо
    успех!

Цитирай Първоначално написано от CryForMe
    пич то ако генетично ти е заложено да си слаб доста трудно ше качиш повече, отколкото "ти е писано"
    а и 60 кила не са чааааак толко малко... давай си константно с многото ядене и волейбола да не станеш някой увиснал па дано стане нещо
    успех!
    наще са пълнечки ,,,,,

Цитирай Първоначално написано от worldstarr
    успех!
    наще са пълнечки ,,,,,
    не гледай само тях ... баба дядо леля чичо също

Град
    Wonderland
    има бирена мая с витамини,която се продава на хапчета,аз бях много кльощава,чак като скелет и много ми помогнаха за 3 месеца успях да кача към 5 кг,ако пък съчетаеш това с фитнес ще имаш голям прогрес

Град
    Велико Търново
    успех!
    незнам много ли са малко ли са 60 кг обаче аз съм 178-9 висока,нормална съм до преди 1 година бях адски слаба,сега напълнях и съм си ок вече и съм 63-4 кг,а той е и момче! Според мен поне 70-75 кг трябва да станеш,но гледай да са мускулна маса,а и това със кг е много относително,на мен например мога да кажа,че едва ли не само костите ми тежът,той може да си изглежда нормално,но просто да има леки кости.Адски е относително,ако се качи снимка може да добием по-добра представа какво е половението

hottie
    Guest
    То и аз трябва да напълнея малко, че напоследък нито имам време да ям, нито да спортувам... а не ми се набиват калорични храни, за да не ми излезе целулит.
    Не знам как освен със спорт и храна иначе

аз да ги качъ пък по лесно ще ги направя на мусколи . инак сега с тея килограме имам малки цицки и 5 плочки 6 липсфа щот имам пукнато ребро.

Консултирай се с фитнес инструктор.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от worldstarr
    аз да ги качъ пък по лесно ще ги направя на мусколи . инак сега с тея килограме имам малки цицки и 5 плочки 6 липсфа щот имам пукнато ребро.
    Да ви имам проблемите.Но по темата пробвай с хранителни добавки аз викам да ти свършат работа. Иначе ако някой ми каже пък как да отслабна защото съм 1,64 а тежа около 56-7 абе аз съм почти колкото теб

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Един мой приятел ядеше мед, ама някакъв специален лекър му го предписа и надебеля доста бързо

oFfFfF Маи маи ш са запиша в някои дебелариум

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си