- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема за разговор в скайп
Пусни няква тъпа шега и виж дали ще се смее..
Амм иначе излизали ли сте нещо??
ОМГ Как ше те харесва ПО СКАЙП ?!?!?!?!? Цццццццц...Няам думи тфа че си пишете по скайп нищо не значи брат...
Уговорете си среща и след 3-4 срещи тогава я питай а не само по Интернет... А ако е толкова далече, че да не можете да се видите, кфи гажета ще сте? Тежко е да си Нърт
![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Между другото аз съм го праил тфа мн е яко :ДПървоначално написано от Kostadin_682
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Вие по скайп вече няма какво да си кажете,а на живо пък да не говориме
еми запознахме се по скайп излизаме и така . . ;пПървоначално написано от Axe_vs_Sword
What i want is obvious , what i love is unique
ами може да обсъдиш примерно това, което си е писала на скайп, снимката или нещо подобно.
важното във всеки скучай е да не ставаш еднообразен, защото ще й писне...
someone else...
Всеки ден като седнете на компа,почвате да си споделяте какво сте правили през деня.Какво интересно ви се е случило,в какво настроение сте.Така дори да сте далеч един от друг,ще се чувствате по-близки![]()
Всеки ден като седнете на компа,почвате да си споделяте какво сте правили през деня.Какво интересно ви се е случило,в какво настроение сте.Така дори да сте далеч един от друг,ще се чувствате по-близкиА и първо се убеди дали ти чувстваш нещо към нея.Не харесване,защото аз харесвам и някой момчета,които срещам случайно.Дали чувстваш нещо ИСТИНСКО И НЕОБИЧАЙНО. В темата никъде не се споменават твоите чувства
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
-Здрасти
-Хай
Така никога няма да ви се изчерпят темите![]()
![]()
еlsy![]()
оооо кофти.. ти или тя е изван българия ,нали? еми парвоо разбери дали изпитва нещо към теб ... не може цял живот да криеш чувствата си.. и ако и двамката се обичкате... трябва да направите нещо по вапроса..а колкото до темите и при мен се случва тва да няма кво да си кажем и то с приятеля ми,пишем си всеки ден в скайп ,защото той е в бг и вече ии ние нз за кво да си лафим...успехчета
Обичам да те обичам!
и азПървоначално написано от sKa73r4o93
![]()
![]()
nicolepcd
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Така става като се съберат двама идиоти на едно място ...
Аз пък не си намислям теми преди да си пиша с някого... То като си почнем разговора и те темите сами си идват. Я той каже нещо и си говорим, я аз и така... Едва ли и той преди това си ги намисля![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Кои са идиотите,че нали съм идиот не ти схванах..Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
kaji 4e q haresva6 i tva e i q pita6 dali tq te haresva![]()
Да ти имам пробелмите ей... Тука можеби единствената тема, която липсва е "Колко тоалетна хартия да употребявам на ден, за да ми стигне една ролка за цялата седмица?"![]()
говорете си за гоблени .. момичетата са луди на тая тема
+1 povqrvai mi ima oshte kvo da si pishete eto zori i x3eme postoqno si pishat az s momicheto mi se vijdme seki den i kak se priberem nespirame da si pisheme dokato ne si legnem abe na kompa li sme i dvamata nespirame ima xilqdi temi da si razkazvate istorii za semeistvoto kvo ste prejivqli za muzika filmi i tem podobni da obsujdate primerno kvo obichate i kvo ne v edna vruzka ima 1000lqdi temiПървоначално написано от x3eme
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
sa6ti a problem i az go imam ama tiq mi se rasardi i sega nemi pi6e
izmisli ne6to barje da podarja6 temata ina4e lo6o..![]()
![]()
....
Моята история прилича на тази, само дето момичето, което харесвам е от съседния клас...
Писах й по скайп, казах й че я харесвам още след първото ми "здр" в скайпа. Питах я дали тя ме хар, отсече ме....
Вика "не", но все пак сме мн добри фр и вика, че съм сладък. Чакам момента в който да скъса с гаджето си, за да й предложа пак. А тва за темите и на мен се случва. Достатъчно е обаче една темичка да измисля и тя поражда много други.
Не тряя те е срам. :P Ако не те е срам, сичко е ок![]()
Ае теми за разговор , колкот щеш ...Давай го малко непринудено и се поотпусни , току виж ти блеснала някоя гениална идея![]()
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми