- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво е за вас свободата? оО
свободата за мен е да изляза с приятели и да откача
Raise your fist!
възможността да изразиш свободно мението си ,без веднага да бъдеш нападнат и порицан...ако изобщо бъдеш чут;правото на избор;мечтите и целите....
Право на свой личен избор и лично пространство...
Свободата не е анархия!
Свободата е вътрешно усещане, когато съм свободна да мисля, да чувствам, имам и свобода на действие без с това, да преча на останалите, да се чувстват свободни.
Когато обаче, един човек, за да се чувства свободен трябва да пречи на другите е предварително обречен да си остане роб на собствения си болен мозък!
За такъв тип хора няма свобода, защото веригите им дрънкат в главата.
За да си свободен трябва да си заобиколен от свободни хора, а не от болни егоисти!
Един малък цитат:
"Свободен съм,като птица в небето,
свободен съм,забравих какво е страх,
Свободен съм-див като вятъра,
свободен съм наяве,а не само на сън!"
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
^ Кипелов- Я свободен =)
Madness is genius.
СъщатаПървоначално написано от lams
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Аз па викам, че хората не могат да бъдат свободни.
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Недей така, бре съфорумнико.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Изразявам свободно мнение, госпожице модераторке, която си намате представа, какво е анархия.Първоначално написано от Seducti0n
Grumpy old madman
Обяснете, моля.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
20 лева, моля.Първоначално написано от Seducti0n
Grumpy old madman
Absolutno! Nqkoi be6e kazal - "Nai - jestokata voina e voinata,koqto vodi6 sas samiq sebe si."Първоначално написано от HexGirl
Първоначално написано от angellove
за мен свободата е всеки да има право да изразява личното си мнение без да бъде напсуван или пребит ... човек да се чувства сигурен : )
~ дъгата е моят любим цвят ... *
[ дрън ... ♫ ♪ ♫ ]
Ми да разстрелям няколко турчина и след това да получа аплодисменти от полицията![]()
Свободата е Open Source.
ПП Макс 10 човека да ме разберат за какво говоря,а за другите, ми другите да го духат.
За мен свободата не е нещо което си имаш от началото а нещо което сам си изграждаш...Когато спреш да си отговорен пред самия себе си ... не само пред другите...Не е задължително да са ти ,,разпуснали юздите,, и да кипиш от лудост...просто...да се чувстваш свободен,безгрижен...
Свободата е да правиш това, което те кара да бъдеш истински щастлив.![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!