.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на beb4yy
    приятела ми е същия спок дай му малко време направи ли изцепка да си търси друга аз така ше направя

Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    Аз май не схванах ! Ти си на 16 и живееш у тях ! Ако е така , ти сериозно го забрави ,защото сега се едно зависиш от него - трябва да го търпиш,да си съгласна с него .... а не мисля,че от това имаш нужда ... пък си и малка .. изобщо нищо не разбрах , май заради него си се преместила ли как ! Странна работа ! Но все пак не мисля ,че от това имаш нужда ... такаче гледай да се омиташ и да го забравиш , щом си на 16 едвали ще сте заедно докато смъртта ви раздели : Не мислищ ли ? .... Ще имаш още много приятели !

Da v tqh sam... i zaradi nego si doidoh... i taka

Цитирай Първоначално написано от Whyniser
    Ами то вашата "любов" не е любов.Вече сте си свикнали един с друг.И за това на теб ти е станало скучно и уж си тръгнала с 1 момче и нещо се е развалило.Сигурно ти се е обадила съвестта.И тъй като си свикнала не можеш да го зарежеш.И съветите тук няма да помогнат.То какво ли не си направила.А пък той си мисли,че те притежава и затова прави такива простотии и т.н.

П.С.- Да му се не види.Ти имаш еднакъв проблем като 1 моя приятелка.

dano tvoita priqtelka se spravi s tova,koeto az za sujelenie ne uspqh...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не ти трябва такъв...."Чао" и това е...

човека те обича прекалено много...явно ти си една от малкото му приятелки в живота му дося (прав ли съм ?) затва просто не иска да те загуби.а ако не е проблема в тва че не е мн по жените значи просто си е такъв .... обича да си пази своето...и аз съм така затва ти казвам..не съм чак в такива големи степени но ако пратят смс на приятелката ми какъфто и ще да е той ... и със съмнителен текст ше напрая скандалче

Поговори сериозно с него и ако не си оправи поведението - режеш !
    Що за неблагодарен човек .. та ти си се преместила , заради него от незнам си къде , а той кво ?!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ревността е може би най лошото в 1 връзка ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Moqt priqtel sushto e ujasno rewniw, da ne kaja bolno, no pone se syobrazqwa s men i mnenieto mi i ne prawi podobni selski izcepki.
    Ako bqh na tvoe mqsto bih pogoworila s nego, obqsni mu, che po tozi nachin ne te zadyrja do sebe si, ami naprotiv... i ako neshtata ne se promenqt - krai. Kolkoto i da go obichash, ne biwa edna wryzka da nosi poweche neshtastie, otkolkoto priqtni momenti.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си