Moq priqtel E ZLE!
pochna mnogo da preoveli4ava i mai shte me zagubi....nestiga 4e mu
proshtavam za vsichki glupostii ami i tfa!..
Zna4i neprekusnatto e taq revnost,ve4e dori i ne smee telefona da mi zvanne,strah me e da izlqza da ne bi nqkoiiiiiiii slu4aino star poznat ili suo4enik da me pozdravi......predi malko kakto gledame tv i me pita
dali sam si iztrila nomera...tam imam v tela nqkav nomer nz na koe i samo otbelezqla s 1 i toi..vedaga 4e tfa e noviq mi fr...... pisna mi!
predi dosta vreme imah vruska s edno mom4e ama nishto ne se polu4i
i si ostanahme super priqteli.........i toi pak po4na v nego da se sumnqva - ok .. za tfa ve4e i az bih se osumnila makar i da nqmashe nishto mejdu nas. Ama ve4e se qdosvam,6toto zagubih takuv priqtel zarad nego....a toi nishto ne ocenqva...... predi dva meseca nqkude polu4ih sms ot nqkaf nomer ...pisheshe na lekcii sam do 7 i az neznaeh koi e.... i toi zel 4e pro4el smsa...... i zvani... i prai problemi na horata... razplaka me mn qko togava ...i me kara da se izvinqvam..nakraq razbra 4e e qkfa greshka i mi se izvinqva! A VECHE - ve4e neshtata sa mnooogoooo po razli4ni i 100 puti po zle.............a sam samo na 16... i mi pisna da mu kazvam 4e nqmam drugi mom4eta..ne obicham i ne haresvam drugi. PUk i ne sam momi4e koeto bi IZNEVERILOOO NA PRIQTELQ SI,zashtoto naistina mngo go obicham. no ve4e po4vam da razbiram i da osuznavam ,4e neshtata edva li shte se opravqt. i ako toi podulji da bude takuv shte skusame....................ne iskam da se razdelqme..no toi prosto vse edno pravi vsichkite tezi neshta naro4no.
Stanal e tolkova sku4en......... igrae samo igri na pc-to .. spi .. misli samo za negovite fr i samo s tqh se suobrazqva.. moito mnenie e NISHTO ZA NEGO!...neznam kfo da kaja... iskah prosto da spodelq..6toto tolkoz sam si
nasabrala... 4e ve4e neznam kfo da praq..
doidoh ot germaniq da jiveq tuk v tupiq svishtov zaradi nego a toi me pravi na nishto...ako ne go obichah do sega da sam si otishl 37483678356834756843756875634875634875643576348564 3857643856435873465873465873465378456 puti ! ! ! ! ! !

daite suvet pls

Редактирано от Seducti0n
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица.