- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревността му, ме побърква...
приятела ми е същия спок дай му малко време направи ли изцепка да си търси друга аз така ше направя![]()
Първоначално написано от suunnseT
Da v tqh sam... i zaradi nego si doidoh... i taka
![]()
Първоначално написано от Whyniser
dano tvoita priqtelka se spravi s tova,koeto az za sujelenie ne uspqh...
Не ти трябва такъв...."Чао" и това е...
човека те обича прекалено много...явно ти си една от малкото му приятелки в живота му дося (прав ли съм ?) затва просто не иска да те загуби.а ако не е проблема в тва че не е мн по жените значи просто си е такъв .... обича да си пази своето...и аз съм така затва ти казвам..не съм чак в такива големи степени но ако пратят смс на приятелката ми какъфто и ще да е той ... и със съмнителен текст ше напрая скандалче![]()
![]()
Поговори сериозно с него и ако не си оправи поведението - режеш !
Що за неблагодарен човек .. та ти си се преместила , заради него от незнам си къде , а той кво ?!![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ревността е може би най лошото в 1 връзка ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Moqt priqtel sushto e ujasno rewniw, da ne kaja bolno, no pone se syobrazqwa s men i mnenieto mi i ne prawi podobni selski izcepki.
Ako bqh na tvoe mqsto bih pogoworila s nego, obqsni mu, che po tozi nachin ne te zadyrja do sebe si, ami naprotiv... i ako neshtata ne se promenqt - krai. Kolkoto i da go obichash, ne biwa edna wryzka da nosi poweche neshtastie, otkolkoto priqtni momenti.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."