- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Паника
ух ами значи...бях в цикъл..трети ден от цикъла ми тоест...и правих свирка на приятеля си..и съответно той свърши но докато се празнеше не съм пипала..х** му ...доколкото си спомням нито спермата но не съм много сигурна..(това стана преди 10 дена някъде) и след 30 40 мин ходих то тоалетната да пишкам..след това се избърсах с тоалетната хартия 1 път и я прегънах и пак...въпроса ми е може ли да съм бременна...пак да кажа не съм сигурна дали сам пипала спемата...тоест ако съм я пипала може ли?;(
Сперматозоидите умират при досег с кислород, така че не се притеснявай![]()
айде прочети си пак темата и тогава питай бременна ли си
кажи ми как може да си бременна в такава ситуация.....това паниката кво ли не кара да правят хората
по време на цикъл дори и момчето да се изхвърли в теб немове да забременееш по време на уволация можеш но в цикъл като си не
Не е вярно, че сперматозоидите умират при досег с кислород...Първоначално написано от Spider4eto
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117017Поради битуващите в този форум невероятни мнения от типа "спермата живее една минута в кислородна среда.." (вероятно се предполага че в женската полова система цари космически вакуум)
По темата: Не си бременна, спокойно.
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от ZLA
Това са пълни глупости, когато си в цикъл шансът да забременееш е по-малък, но го има
Какви са тези филми ...
Има много теми по въпроса, а и считам, че от единодушните отговори до тук си стигнала до отговора, че няма как да забременееш по въздушно-капков път![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love