.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111
    Супер фен Аватара на myNameIsImmortal

История без край и начало..

Ето какво се случи..
    В 17.00 се качих на рейса и отидох във Велинград за да и купя една роза, защото тук цветарския магазин не работи в неделя. След като ми я напарвиха ми оставаха повече от 1 час да се "съсредоточа и нахъсам" след което си дойдох в 18.50 и като приближих към тях и се обадих и и казах да излезе пред тях, но да не затваря телефона и да не си отваря очите. Майка и се показа през това време на терасата и каза "Данчо, ти ли си?" след което аз казах "Да" и я игнорирах и продължих да вървя към въпросното момиче. Гледайки как се беше навела надолу и след това ме викна да вляза в двора, за да не бъдем на улицата. Но както когато вдигнем глава към слънцето си затваряме очите от ярката светлина, така и аз забравих всичко, което исках да и кажа и направя. Първо я прегърнах, след което и подарих розата и извадих листа със стиха, който бях сложил в плик, който бях направил.
    След това отново ме прегърна, и не знам защо, но не посмях да я целуна. И думите които тя каза след като ме прегърна за 2ри път бяха "Леле, колко силно бие сърцето ти" след което и хванах ръката и я допрях до сърцето си за да усети по-добре учестеното ми сърцебиене. След това ме прегърна и й казах "Чао" и тя каза "Утре вече ще ти кажа".. след което аз се обърнах и си тръгнах, като тя продължаваше да ме гледа.. докато се прибирах усещах как сълзите ми напират..
    Сега се прибрах и си пиша с нея, и й казах всичко, което исках да и кажа - за това с онова момче, за това което исках да направя, дори и казах че исках да я целуна, на което тя отвърна "аз знаех, че искаш да ме целунеш, но замълчах" и й казах, че не съм я целунал, защото ако тя не иска да я целуна няма смисъл.. след което тя каза, че и тя не знае дали иска и че зависи как ще я целуна.. и и казах: какво значение има от това, как ще те целуна.. ?! Знам, че не съм много голям kisser, но ще съчерая всичките си чувства в тази целувка.. и тя след това каза: е кой е казъл, че не искам ?..
    Оказа се, че ЗАСЕГА щяло да бъде по-добре да я целуна по бузката...

Попитах я: преди беше казала, че засега искаш да сме приятели, какво ще кажеш за днешна дата, още ли искаш да сме приятели, а тя ми отвърна: ами трябва да помисля, ако кажа да какво ще стане? или ако кажа не?
    На това и казах:
    Еми аз не можа да кажа какво ще стане.. както ти казах всичко зависи
    от теб.. аз вече не мога да направя нищо повече..
    А тя каза: Ще видим

Видях всичко, което можех да видя.. остава само да и пожелая НИКОГА ДА НЕ ИЗПИТА ЩО Е ТОВА НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ, ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО ИЗПИТВАМ АЗ В МОМЕНТА..
    Защото толкова много я обичам, а тя дори не може да го осъзнае.. не може да осъзнае, че съществува човек, който ще и подари всичкото щастие на тъпата земя.. всичката любов.. но явно ще се появи някой друг който ще направи това от мое име..

...
    Сега разговора продължава.. Не знам към къде ще се стекът нещата..
    Можеби сега ще се разбере запоследно или утре в училище.. не знам
    Просто не знам.. можеби ще започна напълното отчуждаване и етап на забравяне на всичко което съм правил за нея и всичко което чувствам... Можеби както вие казахте очаствам в една игра, в която аз съм мишката която забавлява и разнообразява живота на котката.. можеби аз съм този, който ще трябва отново да бъде отхвърлен.. със потрошено сърце..
    Еми това беше.. надали вече ще правя нещо за нея.. кой знае дали въобще всичко и харесва..

Благодаря много на всички, които прочетохте темата, на всички които дадохте своите правилни и отрицателни мнения.. ще се постарая да продължа напред.. ще се опитам да стана по-твърд, по-решителен и по-често да осъзнавам нещата такива каквито са..

Затова казват: Хубавите неща се се случват бавно, а прекрасните неочаквано..
    Нищо хубаво не остана.. а ако щеше да се случи нещо прекрасно то щесе да се случи преди много време..

Поздрав за всички с: Metallica - The day that never comes..
    Една прекрасна песен, в която се пее
    Роден да те притиска отвсякъде,
    тъй че да останеш приведен.
    Ти се изплъзваш, но той те докопва,
    и така се свличаш.
    И ето я – уста, изпълнена с лъжи,
    те - пробождат доверчивите очи..

Ето защо започнах да слушам метъл.. защото само той ме отвлича от шибаните проблеми, защото в песните има 100% истина..
    Защото всички писъци и силно пънати струни на киратара затъпяват любовта и те карат поне малко да забравяш за чувствата..
    Ето затова.... ето затова..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Още вчера ти казах че си супер пич и днес пак го доказа... нищо не е загубено... но и нищо не се знае... което значи че просто тя трябва дай накрая да ти даде ясен отговор...да или не!!! За да не се измъчваш повече... Иначе сикам да ти кажа че си страхотен човек и лесно ще намериш това което искаш...защото притежаваш качества които малко момчета имат... Особено това с розата... розата е просто едно цвете но начина по който е подарена е много важен а ти си го направил по невероятен и прекрасен начин...евалата!!! Успех за напред ти желая!!!

Град
    Дълбините на канала :D
    Защо си го причиняваш?Събуди се човече,не бъди такъв мазохист!

ХАХААХАААХАХХААХхахааха

=D> =D>

Не се притеснявай, може да и трябва време да помисли
    An Evil Man

Град
    бълХаристан
    съжалявам, знам колко е гадно... но не мисля че това момчие знае какво иска! само те размотава...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Каза ли и че я обичаш?

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Каза ли и че я обичаш?
    Да..
    Явно това е било..
    Само не разбирам, защо трябва да чака толкова много време.. ми като не иска връзка да ми каже НЕ и това е..

Град
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Каза ли и че я обичаш?
    Да..
    По скайп?

Тя не знае какво иска. Накрая ти ще страдаш, защото взимаш нещата много насериозно.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Чела съм и предишните ти теми, но все не оставях мнение...

Съжалявам, че не са се получили нещата, както си искал. Наистина си положил толкова усилия, но знаеш, че не можеш да накараш някой да те обича... Тя осъзнава, че ти имаш такива чувства, но може би не може да ти отвърне със същото, затова те върти така...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Каза ли и че я обичаш?
    Да..
    По скайп?
    Не.. докато бях пред нея..

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa

Съжалявам, че не са се получили нещата, както си искал. Наистина си положил толкова усилия, но знаеш, че не можеш да накараш някой да те обича... Тя осъзнава, че ти имаш такива чувства, но може би не може да ти отвърне със същото, затова те върти така...
    Еми защото не ми го каже ?! Защо не бъде откровенна?? и защо не ми каже - Данчо не искам да бъдем повече от приятели, много съжелявам, но те възприемам само като приятел.. ?!

няма да я ударя ако ми каже такова нещо.. няма да направя нищо лошо.. просто така ще е по-добре да ми каже всичко в очите.. отколкото да ме оставя така да страдам сам..

Град
    Каза ли и че я обичаш?
    Да..
    По скайп?
    Не.. докато бях пред нея..
    ...не заслужава вниманието ти, не заслужава това което направи за нея, не заслужава и 1% от твойта любов... недей да си губиш времето и продължи напред... друг начин няма братле... най-гадната болка е едностранната любов...

Град
    Paradise
    На твое място отдавна щях да се откажа... Запази си достойнството и не си причинявай повече болка. Така беше и с мен. Обичах го много и се чудех как да му спечеля сърцето (чак по-късно разбрах, че просто търси не обикновенно момиче, а пушеща лесна кифла в розово) и направих адски много, далече стигнах (както и ти) и сега си нямаш на идея колко съжелявам за всичко. Загубих не само моето си достойнство и себеуважение, но и това на другите около мен.
    Не и позволявай да те разиграва...

И в крайна сметка чичо злодей се оказа прав...

Let me hear you say: suicide suicide suicide
    An Evil Man

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa

Еми защото не ми го каже ?! Защо не бъде откровенна?? и защо не ми каже - Данчо не искам да бъдем повече от приятели, много съжелявам, но те възприемам само като приятел.. ?!

Защото иска да те разиграва и да може да си вдига егото с твоята любов.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Само ще ти кажа, че докато не си го изживееш ние и да ти говорим и да не ти, ще продължаваш да се самонараняваш, а тя да си играе с теб!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    И в крайна сметка чичо злодей се оказа прав...

Let me hear you say: suicide suicide suicide
    А бе кво кефиш се че се оказа прав ли? Кефи се на чуждото нещастие

Град
    Сливен
    Еми братле какво да ти кажа.Както се казва shit happens,life goes on Ти си един голям пич няма се отчайваш ще си намериш майстора И да наистина прекрасните неща стават много бързо и неочаквано Успехи за напреде братле и горе главата
    Get what you can and never get back

Еми нека да си играе с мен.. всички играчки рано или късно се чупят и се заменят с други.. затова можеби ще се откажа.. колкото и да я обичам и да искам да съм с нея - Насила хубост не става.. щом така е решила, така да бъде.. дори глупакът аз поръчах ето тази чаша..

като я докарат и я взема ще я пратя по майка й след което да й я даде..
    Абе аз сам съм си виновен.. досега никога не съм се влюбвал в правилното момиче...

Град
    Paradise
    Падаш и в краката като и даваш такива сантиментални подаръчета.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Падаш и в краката като и даваш такива сантиментални подаръчета.
    Ми до това води любовта..
    Ама повече ще се старая да няма такива изпълнения.. ще сложа край на всичко.. Зимата е студена, студен ще бъда и аз..
    Понякога трябва да оставим разума да решава нещата, а не сърцето..
    Да сърцето ми казва да я обичам, но разума.. точно обратното..

Да, забавно ми е, защото найстина е комично как може един голям човек " така се води " да пада толкова ниско и да не може сам да разбере колко жалък става! Смешно е и че има хора които го подкрепят! За бога ПАДНАХ от смях като видях чашата !!! Мисля че когато му се изсмеят достатъчно хора в лицето пича ще се усети и ще хване правия път! Всеки има такива моменти! Дори и аз в 3ти клас гоних една мацка и и подарявах картинки от дъвки - спасители на плажа ! След като ми се изсмяха всички се усетих колко глупаво е всичко и така... Рано или късно всеки се осъзнава!
    А и вчера казах че така ще стане, но ме плюхте... Казах ви утре ще си говорим като излезне тема crying freeman, пак се правихте на интересни... Имам чувството че ако един обикновен глупак се появи ще забие тая мацка като нищо... Защото той ще и е интересен и ще породи в нея тръпка и желание да се бори за него...
    An Evil Man

Ми до това води любовта..
    До това води.... ГЛУПОСТТА
    An Evil Man

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Като погледнеш всеки ред от тва дет си написал ти кат момчетата по филмите брат.Всяко момиче би те искало...явно тя не те заслужава..Гледай напред и вярвам,че срешнеш момичето което заслужава всичко това
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си