.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 111
    Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Да, забавно ми е, защото найстина е комично как може един голям човек " така се води " да пада толкова ниско и да не може сам да разбере колко жалък става! Смешно е и че има хора които го подкрепят! За бога ПАДНАХ от смях като видях чашата !!! Мисля че когато му се изсмеят достатъчно хора в лицето пича ще се усети и ще хване правия път! Всеки има такива моменти! Дори и аз в 3ти клас гоних една мацка и и подарявах картинки от дъвки - спасители на плажа ! След като ми се изсмяха всички се усетих колко глупаво е всичко и така... Рано или късно всеки се осъзнава!
    А и вчера казах че така ще стане, но ме плюхте... Казах ви утре ще си говорим като излезне тема crying freeman, пак се правихте на интересни... Имам чувството че ако един обикновен глупак се появи ще забие тая мацка като нищо... Защото той ще и е интересен и ще породи в нея тръпка и желание да се бори за него...
    Еми да.. така стана, както ти каза..
    Нека да бъде с другия... нека да бъде щастлива с друг и да обича друг.. прав си и както бяха казали вчера - намирам се в розов облак.. но сега излязах от него и всичко е сиво и черно.. затова сам ще си бия шута без тя да се налага да ми го бие..

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Като погледнеш всеки ред от тва дет си написал ти кат момчетата по филмите брат.Всяко момиче би те искало...явно тя не те заслужава..Гледай напред и вярвам,че срешнеш момичето което заслужава всичко това
    Като от филмите.. да само че на всяко момиче ли трябва да се разкривам толкова.. ами ако и другата постъпи по същия начин..
    Защо повечето момичета или не знаят какво искат или си играят с чувствата на другите.. ?! ..
    С няколко думи: Защото сте момичета..
    Ама каквото било - било.. както казах, дано никога да не се влюби в мен и да не изпита несподелена любов, защото не искам да разбира какво съм чувствал през цялото това време..

Не се притеснявай, човек се учи от грешките си! Но се опитвай и да се учиш от грешките на другите... Нали за това е тоя форум, когато някой е осрал нещо да не го осереш и ти... Мамка му обичам да се оказвам прав...
    An Evil Man

Не се притеснявай, човек се учи от грешките си! Но се опитвай и да се учиш от грешките на другите... Нали за това е тоя форум, когато някой е осрал нещо да не го осереш и ти... Мамка му обичам да се оказвам прав...
    Еми прав си, какво да направя.. много ми се искаше да не си прав, но си..

Проклет интернет...

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Хубаво е, че си се осъзнал. И все пак недей да се обвиняваш, а просто си вземи поука. До някое време ще ти е тъпо, после ще спреш да се тормозиш. И не и подарявай чашата. Не я заслужава.
    А бе ще и я дам.. да се обеди какво още бях решил да и дам.. пък след това ако иска да я чупи или както иска..
    Няма да искам да си отмъщавам и нищо подобно.. никога не бих пробва да нараня човек, когото обичам.. просто вече всичко се избистра... както когато хвърлим камък във реката не можем да видим нищо, но след минута две водара се избистра и се вижда дъното..

Град
    Велико Търново
    Пич,тя не те заслужава.Тя си играе с теб.Защо е мълчала толкова време и те е държала в неведение?Нима не е знаела ,че цялото това чакане от твоя страна е било толкова мъчително и как си се опитвал да и докажеш чувствата си,а тя сякаш си остава безразлична към теб.
    Аз лично мн се дразня,когато някой се опитва да ме мотае.Или иска или не иска.Какво се прави на толкова важна,сякаш тя оправлява света? Изчакай още ден/два и ако ти каже не,я остави намира завинаги.Не позволявай на никой да си игае с чувствата ти,защото си хубав човек и не го заслужаваш!Ако не се получат нещата ,просто се отдръпни от нея и я остави да живее живота си без твоята подкрепа,за да разбере колко самотна ще бъда без обичта ти.Тогава може би ще я оцени,защото човек оценява нещо,чак когато го загуби.
    И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОТНОВО УСПЕХ С МОМИЧЕТО!
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Пич,тя не те заслужава.Тя си играе с теб.Защо е мълчала толкова време и те е държала в неведение?Нима не е знаела ,че цялото това чакане от твоя страна е било толкова мъчително и как си се опитвал да и докажеш чувствата си,а тя сякаш си остава безразлична към теб.
    Аз лично мн се дразня,когато някой се опитва да ме мотае.Или иска или не иска.Какво се прави на толкова важна,сякаш тя оправлява света? Изчакай още ден/два и ако ти каже не,я остави намира завинаги.Не позволявай на никой да си игае с чувствата ти,защото си хубав човек и не го заслужаваш!Ако не се получат нещата ,просто се отдръпни от нея и я остави да живее живота си без твоята подкрепа,за да разбере колко самотна ще бъда без обичта ти.Тогава може би ще я оцени,защото човек оценява нещо,чак когато го загуби.
    И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОТНОВО УСПЕХ С МОМИЧЕТО!
    Да, права си.. а за това успех.. за къде ще ми е .. ?! Като досега никакъв успех не съм имал.. все пак благодаря, но като виждам нещата как се стичат..

Иначе утре ще я попитам в очите за последен път да ми каже Да или Не и ако не, да се разкарвам.. като я оставя да си живее живота..

Еми това е.. нямам какво повече да кажа.. разказах всичко.. казах си мнението.. разбрах и вашето мнение по въпроса..
    Утре ще я питам деректно в очите иска ли да е с мен или не..
    Каквото стане - стане..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Еми това е.. нямам какво повече да кажа.. разказах всичко.. казах си мнението.. разбрах и вашето мнение по въпроса..
    Каквото стане - стане..
    Каквото, и да стане утре не се отчайвай

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Каквото стане - стане..
    Ще бъда откровена.. Не възлагай особени надежди за утре. Ако е искала да стане нещо щеше да се реши след многобройните ти жестове..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Не мисля, че е било грешка, все пак рано или късно е щяло да се случи, не ми се вярва да има някой в тоя форум, който да каже, че не е изпитвал голямата несподелена любов.Всеки има по поне една такава в живота си.

myNameIsImmortal, трябва ти успех, но може би не точно с това момиче!Та тя да не е последната??Не знам колко я обичаш, но изглежда доста и дълго няма да я забравиш.И аз имах такъв момент в живота си.Отне ми година и половина да го забравя и това ми костваше пълно преобразяване на характера.Имало е моменти, в които с дни не съм спирала да плача, но всичко е било за добро-станах по-добър човек, по-голям оптимист, слушател, приятел.Е, още имам много неща, които да изгладя в характера си, а преди сякаш бях напълно съвършена...Моя съвет е колкото и да ти е тежко да бъдеш оптимист и да вярваш, че всичко в тоя живот е период-минава единия, идва другия.Живей, защото рано или късно ще дойде момичето, което ще оцени всичко, което правиш за нея.Желая ти шастие, защото изглеждаш добър човек и искрено се надявам да откриеш истинско момиче, което да те обича :]
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Каквото стане - стане..
    Каквото, и да стане утре не се отчайвай
    +1
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Чела съм и предишните ти теми, но все не оставях мнение...

Съжалявам, че не са се получили нещата, както си искал. Наистина си положил толкова усилия, но знаеш, че не можеш да накараш някой да те обича... Тя осъзнава, че ти имаш такива чувства, но може би не може да ти отвърне със същото, затова те върти така...
    Еми защото не ми го каже ?! Защо не бъде откровенна?? и защо не ми каже - Данчо не искам да бъдем повече от приятели, много съжелявам, но те възприемам само като приятел.. ?!

няма да я ударя ако ми каже такова нещо.. няма да направя нищо лошо.. просто така ще е по-добре да ми каже всичко в очите.. отколкото да ме оставя така да страдам сам..
    Попита ли я това нея...
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Каквото стане - стане..
    Ще бъда откровена.. Не възлагай особени надежди за утре. Ако е искала да стане нещо щеше да се реши след многобройните ти жестове..
    знам.. и на мен не ми се вярва да стане нещо, но ще се боря до край.. ще и кажа да ми даде точен и ясен отговор - Да или Не..
    Пък каквото ще да става..

Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Чела съм и предишните ти теми, но все не оставях мнение...

Съжалявам, че не са се получили нещата, както си искал. Наистина си положил толкова усилия, но знаеш, че не можеш да накараш някой да те обича... Тя осъзнава, че ти имаш такива чувства, но може би не може да ти отвърне със същото, затова те върти така...
    Еми защото не ми го каже ?! Защо не бъде откровенна?? и защо не ми каже - Данчо не искам да бъдем повече от приятели, много съжелявам, но те възприемам само като приятел.. ?!

няма да я ударя ако ми каже такова нещо.. няма да направя нищо лошо.. просто така ще е по-добре да ми каже всичко в очите.. отколкото да ме оставя така да страдам сам..
    Попита ли я това нея...
    Ми аз ясно и точно я питах: за днешна дата все още ли искаш да сме само приятели? и тя каза ако кажа да какво ще стане? или ако кажа не? и аз казах не знам.. и тя - Ще видим...

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Не мисля, че е било грешка, все пак рано или късно е щяло да се случи, не ми се вярва да има някой в тоя форум, който да каже, че не е изпитвал голямата несподелена любов.Всеки има по поне една такава в живота си.

myNameIsImmortal, трябва ти успех, но може би не точно с това момиче!Та тя да не е последната??Не знам колко я обичаш, но изглежда доста и дълго няма да я забравиш.И аз имах такъв момент в живота си.Отне ми година и половина да го забравя и това ми костваше пълно преобразяване на характера.Имало е моменти, в които с дни не съм спирала да плача, но всичко е било за добро-станах по-добър човек, по-голям оптимист, слушател, приятел.Е, още имам много неща, които да изгладя в характера си, а преди сякаш бях напълно съвършена...Моя съвет е колкото и да ти е тежко да бъдеш оптимист и да вярваш, че всичко в тоя живот е период-минава единия, идва другия.Живей, защото рано или късно ще дойде момичето, което ще оцени всичко, което правиш за нея.Желая ти шастие, защото изглеждаш добър човек и искрено се надявам да откриеш истинско момиче, което да те обича :]
    Мерси за думите. Наистина си права.. можеби е писано да съм щастлив, но не с нея..

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Ми до това води любовта..
    До това води.... ГЛУПОСТТА
    До това води Глупостта, ама любовта води до глупостта
    www.skatepark.bg

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Като погледнеш всеки ред от тва дет си написал ти кат момчетата по филмите брат.Всяко момиче би те искало...явно тя не те заслужава..Гледай напред и вярвам,че срешнеш момичето което заслужава всичко това
    Като от филмите.. да само че на всяко момиче ли трябва да се разкривам толкова.. ами ако и другата постъпи по същия начин..
    Защо повечето момичета или не знаят какво искат или си играят с чувствата на другите.. ?! ..
    Ама каквото било - било.. както казах, дано никога да не се влюби в мен и да не изпита несподелена любов, защото не искам да разбира какво съм чувствал през цялото това време..
    Ами по същата логика мога да казвам в общ знаменател за всеки който ме е наранявал .. С няколко думи:Защото сте момчета...
    Ами виж света не свършил,човек се учи от грешките си,не ти казвам да не показваш чувствата си и т.н,но да ги покажеш на този на който найстина вярваш и си го преценил достатъчно.Това момиче както ти каза "Незнае какво иска" или още не е наясно с живота или просто не си заслужава да пилиш нерви,внимание и каквото и да е .Остави я сама да си пропилее шансовете и да види какво е загубила.А,това че ти си преебания тука..напротив грешиш..според мен след като си я видял какво представлява трябва се стегнеш малко или много.А не да и падаш в очите нали ?!....
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Ами по същата логика мога да казвам в общ знаменател за всеки който ме е наранявал .. С няколко думи:Защото сте момчета...
    Ами виж света не свършил,човек се учи от грешките си,не ти казвам да не показваш чувствата си и т.н,но да ги покажеш на този на който найстина вярваш и си го преценил достатъчно.Това момиче както ти каза "Незнае какво иска" или още не е наясно с живота или просто не си заслужава да пилиш нерви,внимание и каквото и да е .Остави я сама да си пропилее шансовете и да види какво е загубила.А,това че ти си преебания тука..напротив грешиш..според мен след като си я видял какво представлява трябва се стегнеш малко или много.А не да и падаш в очите нали ?!....
    Мерси за съвета.
    Мога да кажа само едно - права си

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Само да спомена... Глупаците се учат от грешките си...умните хора се учат от грешките на другите

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Както казах, Честита Баба Марта
    www.skatepark.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си