- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- История без край и начало..
Еми да.. така стана, както ти каза..Първоначално написано от mitkom89
Нека да бъде с другия... нека да бъде щастлива с друг и да обича друг.. прав си и както бяха казали вчера - намирам се в розов облак.. но сега излязах от него и всичко е сиво и черно.. затова сам ще си бия шута без тя да се налага да ми го бие..
Като от филмите.. да само че на всяко момиче ли трябва да се разкривам толкова.. ами ако и другата постъпи по същия начин..Първоначално написано от balu4ka
Защо повечето момичета или не знаят какво искат или си играят с чувствата на другите.. ?! ..
С няколко думи: Защото сте момичета..
Ама каквото било - било.. както казах, дано никога да не се влюби в мен и да не изпита несподелена любов, защото не искам да разбира какво съм чувствал през цялото това време..
Не се притеснявай, човек се учи от грешките си! Но се опитвай и да се учиш от грешките на другите... Нали за това е тоя форум, когато някой е осрал нещо да не го осереш и ти... Мамка му обичам да се оказвам прав...
An Evil Man
Еми прав си, какво да направя.. много ми се искаше да не си прав, но си..Първоначално написано от mitkom89
А бе ще и я дам.. да се обеди какво още бях решил да и дам.. пък след това ако иска да я чупи или както иска..Първоначално написано от TheNewReligion
Няма да искам да си отмъщавам и нищо подобно.. никога не бих пробва да нараня човек, когото обичам.. просто вече всичко се избистра... както когато хвърлим камък във реката не можем да видим нищо, но след минута две водара се избистра и се вижда дъното..
Пич,тя не те заслужава.Тя си играе с теб.Защо е мълчала толкова време и те е държала в неведение?Нима не е знаела ,че цялото това чакане от твоя страна е било толкова мъчително и как си се опитвал да и докажеш чувствата си,а тя сякаш си остава безразлична към теб.
Аз лично мн се дразня,когато някой се опитва да ме мотае.Или иска или не иска.Какво се прави на толкова важна,сякаш тя оправлява света?Изчакай още ден/два и ако ти каже не,я остави намира завинаги.Не позволявай на никой да си игае с чувствата ти,защото си хубав човек и не го заслужаваш!Ако не се получат нещата ,просто се отдръпни от нея и я остави да живее живота си без твоята подкрепа,за да разбере колко самотна ще бъда без обичта ти.Тогава може би ще я оцени,защото човек оценява нещо,чак когато го загуби.
И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОТНОВО УСПЕХ С МОМИЧЕТО!![]()
Руса кукличка
Да, права си.. а за това успех.. за къде ще ми е .. ?! Като досега никакъв успех не съм имал.. все пак благодаря, но като виждам нещата как се стичат..Първоначално написано от angelcheeee_93
Иначе утре ще я попитам в очите за последен път да ми каже Да или Не и ако не, да се разкарвам.. като я оставя да си живее живота..
Еми това е.. нямам какво повече да кажа.. разказах всичко.. казах си мнението.. разбрах и вашето мнение по въпроса..
Утре ще я питам деректно в очите иска ли да е с мен или не..
Каквото стане - стане..
Каквото, и да стане утре не се отчайвайПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ще бъда откровена.. Не възлагай особени надежди за утре. Ако е искала да стане нещо щеше да се реши след многобройните ти жестове..Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Не мисля, че е било грешка, все пак рано или късно е щяло да се случи, не ми се вярва да има някой в тоя форум, който да каже, че не е изпитвал голямата несподелена любов.Всеки има по поне една такава в живота си.Първоначално написано от mitkom89
myNameIsImmortal, трябва ти успех, но може би не точно с това момиче!Та тя да не е последната??Не знам колко я обичаш, но изглежда доста и дълго няма да я забравиш.И аз имах такъв момент в живота си.Отне ми година и половина да го забравя и това ми костваше пълно преобразяване на характера.Имало е моменти, в които с дни не съм спирала да плача, но всичко е било за добро-станах по-добър човек, по-голям оптимист, слушател, приятел.Е, още имам много неща, които да изгладя в характера си, а преди сякаш бях напълно съвършена...Моя съвет е колкото и да ти е тежко да бъдеш оптимист и да вярваш, че всичко в тоя живот е период-минава единия, идва другия.Живей, защото рано или късно ще дойде момичето, което ще оцени всичко, което правиш за нея.Желая ти шастие, защото изглеждаш добър човек и искрено се надявам да откриеш истинско момиче, което да те обича :]
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
+1Първоначално написано от Kostadin_682
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Попита ли я това нея...Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
знам.. и на мен не ми се вярва да стане нещо, но ще се боря до край.. ще и кажа да ми даде точен и ясен отговор - Да или Не..Първоначално написано от GabisiTa
Пък каквото ще да става..
Ми аз ясно и точно я питах: за днешна дата все още ли искаш да сме само приятели? и тя каза ако кажа да какво ще стане? или ако кажа не? и аз казах не знам.. и тя - Ще видим...Първоначално написано от sKa73r4o93
Мерси за думите. Наистина си права.. можеби е писано да съм щастлив, но не с нея..Първоначално написано от AnIcHkAtA
До това води Глупостта, ама любовта води до глупосттаПървоначално написано от mitkom89
![]()
www.skatepark.bg
Ами по същата логика мога да казвам в общ знаменател за всеки който ме е наранявал .. С няколко думи:Защото сте момчета...Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Ами виж света не свършил,човек се учи от грешките си,не ти казвам да не показваш чувствата си и т.н,но да ги покажеш на този на който найстина вярваш и си го преценил достатъчно.Това момиче както ти каза "Незнае какво иска" или още не е наясно с живота или просто не си заслужава да пилиш нерви,внимание и каквото и да е.Остави я сама да си пропилее шансовете и да види какво е загубила.А,това че ти си преебания тука..напротив грешиш..според мен след като си я видял какво представлява трябва се стегнеш малко или много.А не да и падаш в очите нали ?!....
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Мерси за съвета.Първоначално написано от balu4ka
![]()
Мога да кажа само едно - права си![]()
Само да спомена... Глупаците се учат от грешките си...умните хора се учат от грешките на другите![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Както казах, Честита Баба Марта![]()
www.skatepark.bg