.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    Фен
    Град
    Бургас
    а, аз мога да кажа само 1:
    На всички ,които ти дават съвети казваш че са прави,но не взимаш акъл от съветите им и се въртиш в един кръговрат.
    За останалото нямаш грешка,но добре ще е да спреш да се заблуждаваш и да потърсиш истината.

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Само да спомена... Глупаците се учат от грешките си...умните хора се учат от грешките на другите
    Бахти тъпата логика вадиш заклеам се...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Само да спомена... Глупаците се учат от грешките си...умните хора се учат от грешките на другите
    Тъпа е но повярвай ми така е...

Еми не не е ;] шот по таа логика траа да гледаме само другите а не себе си

Град
    Еми не не е ;] шот по таа логика траа да гледаме само другите а не себе си
    хмм не точно... да вземе например: чуеш от някой, че комшията ти бие жена си... но дошла полицията и го окошарили...Става спор м/у теб и жена ти и... са си изправен пред сериозна дилема... да я ударя ли? ... неее ако я ударя ще свърша, като комшията...

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Имортъл, нямам какво да кажа, освен да ти пожелая успех.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    На всички ,които ти дават съвети казваш че са прави,но не взимаш акъл от съветите им и се въртиш в един кръговрат.
    За останалото нямаш грешка,но добре ще е да спреш да се заблуждаваш и да потърсиш истината.
    Ето я истината.
    Дори няма май и да се опитам да я попитам за последен отговор..
    Отчуждавам се и я забравям!
    Точка по въпроса.
    След това нека да разбере какво съм бил за нея, но ще разбере и че късно го е осъзнала и дано да не поиска да ме търси след това, защото ще ми е трудно да я приема с разтворени обятия..
    И ако реши да става нещо да е по-скоро защото колкото повече се бави, толкова по-зле за нея..

Град
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    Ето я истината.
    Дори няма май и да се опитам да я попитам за последен отговор..
    Отчуждавам се и я забравям!
    Точка по въпроса.
    След това нека да разбере какво съм бил за нея, но ще разбере и че късно го е осъзнала и дано да не поиска да ме търси след това, защото ще ми е трудно да я приема с разтворени обятия..
    Мда... това решение ми се вижда най-разумното

Данчо, не те засужава това момиче. Трябва тя да ти се моли а не ти на нея. Живота прдължава. Огледай се има и други момичета. Ще ти е трудно докато я забравиш, но ще ти кажа един лек приятели+музика+алкохол това 3 пъти на ден в големи дози и ще се оправиш..

Цитирай Първоначално написано от CTAMAT
    Данчо, не те засужава това момиче. Трябва тя да ти се моли а не ти на нея. Живота прдължава. Огледай се има и други момичета. Ще ти е трудно докато я забравиш, но ще ти кажа един лек приятели+музика+алкохол това 3 пъти на ден в големи дози и ще се оправиш..
    По-точно -> Приятели + Метъл + Приятели + Метъл + Алкохол..

П.П. В приятели има и съфорумници
    Та ще се оправя..
    Все някога ще се появи причина и момиче които да ме зарадват и да ме накарат да се усмихна
    Пък ако тя не ме иска - Тя губи!..

Защо продължавате да го заблуждавате? Нима ще се утеши като го излъжете ?!? Мацката най-вероятно и е през / едно скришно място / за всичко и просто не иска да го отреже поради гореспоменати причини...
    Просто както каза забрави за нея и дори да ти каже че те иска и такива хави просто я опъти как да върви по дяволите и точка

А като гледам вие как се учите от грешките на другите направо ме избива на смях Но това ще си го оставя тема за ваши собствени размисли И както казва един приятел Use the force my young padawan
    An Evil Man

Град
    The Land Of The Doomed
    Изобщо не се занимавай. Остави я да се оправя. Казаха ти и преди мене - НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА. И повярвай тя губи МНОГО повече отколкото ти, защото ти на нея си и бил в краката и те е имала, а тя не е била твоя. Утре, другиден ще се осъзнае, че няма кой да й литка по задника, да й носи цветя, да се държи с нея като с принцеса и ще й дожалее. Бъди мъж, бий и една майна и намери момичето, което наистина те заслужава. Постъпката й е повече от подла - да те лъже толкова време само, защото и харесва да й обръщат внимание .. Ако утре я видиш не отивай при нея - ако тя иска нещо нека дойде, не я заговаряй, пълен игнор. Нека се усети. Успех и дано устискаш да не литнеш пак по нея, защото ще страдаш още повече!

Град
    in my world!
    Каза ли и че я обичаш?
    Да..
    По скайп?
    Не.. докато бях пред нея..
    ...не заслужава вниманието ти, не заслужава това което направи за нея, не заслужава и 1% от твойта любов... недей да си губиш времето и продължи напред... друг начин няма братле... най-гадната болка е едностранната любов...
    напълно си прав!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

По-точно -> Приятели + Метъл + Приятели + Метъл + Алкохол..

П.П. В приятели има и съфорумници
    Та ще се оправя..
    Все някога ще се появи причина и момиче които да ме зарадват и да ме накарат да се усмихна
    Пък ако тя не ме иска - Тя губи!..

Виж пробвай някой път като удариш 2-3 водки как сам ще викаш: Ма за кво ми е тая *********.
    За какво и се вързвах толкова време.
    И да знаеш: Спомените и чувствата които не се изтриват с алкохол, се изтриват с много алкохол (току що си го измислих ама карай)

Град
    40 Miles from the Sun
    "Благодаря много на всички, които прочетохте темата, на всички които дадохте своите правилни и отрицателни мнения"?!?! Щом не мислим като теб, значи грешим?! Омфг...

От всичките ти темички и особено от тази разбрах, че ти си смотан, ама и момичето не остава назад. След милионите подаръци, които и направи, колкото и лигави да ми се струват, тя е трябвало досега да си е имала едно наум и да си я изяснила чувствата си към теб. Ако те иска само за приятел, би трябвало да ти го каже, вместо да те размотава и да ти дава напразни надежди. От друга страна, ти някъде между тея любовни обяснения не намери ли малко време да я попиташ какво аджеба мисли тя за теб и т.н.? Не съм сигурна и дали искам да коментирам всичките ви глупости в скайп, но определено съм на мнение, че трябва да го забравите за известно време - може и да ви дойде малко акъл в главите.

П.С. И кво се правите на много интересни с тоя метъл и алкохол? Смешници...

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Чела съм и предишните ти теми, но все не оставях мнение...

Съжалявам, че не са се получили нещата, както си искал. Наистина си положил толкова усилия, но знаеш, че не можеш да накараш някой да те обича... Тя осъзнава, че ти имаш такива чувства, но може би не може да ти отвърне със същото, затова те върти така...
    Еми защото не ми го каже ?! Защо не бъде откровенна?? и защо не ми каже - Данчо не искам да бъдем повече от приятели, много съжелявам, но те възприемам само като приятел.. ?!

няма да я ударя ако ми каже такова нещо.. няма да направя нищо лошо.. просто така ще е по-добре да ми каже всичко в очите.. отколкото да ме оставя така да страдам сам..

ami kato iskash takav otgovor , zadavai taka vaprosa!
    napravo i qsno apak ako prosto ti pishe che shte vidi tova e mn hhubavo zashtoto momichetata koito nqmat nikakav interes napravo si izmislqt neshto i tova a tova oznachava che tq darji na teb i ne e sigurna vse pak moje i neq da q e sram ili prosto preprie mi neshto drastichno celuni q kakto tq kazva i i kaji sled tova '' DA ILI NE ''i tq togava shte ti kaje off ne se pritesnqvai shte imash mnogo poveche luobovishta
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Град
    бълХаристан
    друг път се вслушай в един мъдър човек, макар и педофил - "So take my strong advice, just remember to always think twice" преди да правиш нещо, туй то от мене

Град
    Долината На Идиотщината
    Остави я..ти правиш толкова много неща и й казваш какво ти е на душата и така,а тя ти казва,че зависело как ще я целунеш..

Цитирай Първоначално написано от AFT
    "Благодаря много на всички, които прочетохте темата, на всички които дадохте своите правилни и отрицателни мнения"?!?! Щом не мислим като теб, значи грешим?! Омфг...

От всичките ти темички и особено от тази разбрах, че ти си смотан, ама и момичето не остава назад. След милионите подаръци, които и направи, колкото и лигави да ми се струват, тя е трябвало досега да си е имала едно наум и да си я изяснила чувствата си към теб. Ако те иска само за приятел, би трябвало да ти го каже, вместо да те размотава и да ти дава напразни надежди. От друга страна, ти някъде между тея любовни обяснения не намери ли малко време да я попиташ какво аджеба мисли тя за теб и т.н.? Не съм сигурна и дали искам да коментирам всичките ви глупости в скайп, но определено съм на мнение, че трябва да го забравите за известно време - може и да ви дойде малко акъл в главите.

П.С. И кво се правите на много интересни с тоя метъл и алкохол? Смешници...
    Ае само да не ми приказваш на въпреки ве. Ще се прая на какъвто си искам и с каквото си искам. Форумните професори и прокурори раздаващи правосъдие пак се намесиха. Като станеш момче и разбереш някой истини тогава пак ще си приказваме

Град
    40 Miles from the Sun
    Ае само да не ми приказваш на въпреки ве. Ще се прая на какъвто си искам и с каквото си искам. Форумните професори и прокурори раздаващи правосъдие пак се намесиха. Като станеш момче и разбереш някой истини тогава пак ще си приказваме
    Хаха, и какви истини си разбрал пък ти?? Само не се прави на много зрял, разбиращ от всичко, преминал през сумати изпитания и мъки, научил толкова много неща от иначе скромния си живот на зависим от мама и тате тинейджър?

aaa след AFT направо не мога да говоря... Разби ви всичките!!! WORD UP!

Пак искам да попитам КАКВО ГУБИ ТЯ?!? Аз не виждам какво може да губи освен един побъркан и обладан от идеята за свята и чиста любов падаща от люната, постоянно сдухващ се, слушащ метъл форумен плъх... Да... нека губи, но мисля че това не е повече от надеждите, любовта и всички усилия на споменатия по-горе субект... Спрете да го утешавате с лъжи и простотии! Нека влезе в истинския живот! И както казва един приятел " Всичко е лайна и помия!"

А това за музика + алкохол ме кара да се смея и да се сещам за младините Да се надяваме да порастнете... И такива хора са бъдещето на България...

ПС. Данчо / май така се казваш / не приемай нещата с момичетата толкова сериозно... сега си още малък / незнам колко точно но може би 15 ти отиват / Започни да не се впрягаш толкова във връзките си... Защото ако още от малък го правиш, представи си какво ще стане когато порастнеш и започнеш с т.нар сериозни връзки. Да кажем че ходиш с някоя мацка 1 година и тя вземе да те скъса ?!? Какво ще правиш тогава ? Ще си в депресия 1 година или ще се самоубиеш... Карай по-спокойно всичко ще се оправи!

ППС. Махай го тоя метъл пускай фънкарията и тва е
    An Evil Man

Град
    The Land Of The Doomed
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    ..
    Е че как какво губи - ти какво мислиш, че не й е яко да и довличат един куп подаръци ли, да й вдигат реномето, приятелките й да и завиждат, че има толкова отдаден обожател? Момиче е все пак, пада си по тия работи. За останалото си прав "Всичко е лайна и помия" и наистина дано Данчото се осъзнае по - скоро, да не се впряга толкова и да дава сърцето си само на момиче, което наистина го иска и му го е доказала и то му го е доказала доста ясно.

mitkom89 да оточня - на 17 съм

Еми виждам реално нещата.. вече не ме е и каквото ще да става..
    Живота продължава..

Какво губи - да прав си - Нищо не губи.. губи един идиот колко е бил толкова зле да не разбира от намеци и прочие.. щом иска да сме само приятели - така да бъде..

Град
    бълХаристан
    .. щом иска да сме само приятели - така да бъде.. [/b]
    сори, че ще те обезкуража но това "така да бъде", "нека и е гадно", "все ми е тая" са защитни реплики коит овсеки казва и си вярва за около ден - два. след това пак започват горещи и студени вълни, въпроси от рода на "какво ли щешед а стане ако беше казала да" и тн.
    просто съм минавал по тоя път много пъти.. .даже и сега вървя по него... вчера си казах "еми хубаво, майната му" и си легнах напълно спокоен. обаче днес се събудих и пак се почна адът! като си спомниш какво си направил, спомниш си усмивката и и такива неща и пак ще изпаднеш в гадно състояние на самосъжаление..
    нема спасение, освен ако не си железния човек или митком89

Цитирай Първоначално написано от kypo
    .. щом иска да сме само приятели - така да бъде.. [/b]
    сори, че ще те обезкуража но това "така да бъде", "нека и е гадно", "все ми е тая" са защитни реплики коит овсеки казва и си вярва за около ден - два. след това пак започват горещи и студени вълни, въпроси от рода на "какво ли щешед а стане ако беше казала да" и тн.
    просто съм минавал по тоя път много пъти.. .даже и сега вървя по него... вчера си казах "еми хубаво, майната му" и си легнах напълно спокоен. обаче днес се събудих и пак се почна адът! като си спомниш какво си направил, спомниш си усмивката и и такива неща и пак ще изпаднеш в гадно състояние на самосъжаление..
    нема спасение, освен ако не си железния човек или митком89
    има спасение няма начин да няма начин
    А и сега като казвам "така да бъде" го казвам и наистина вече ми е все едно. Ако реши, че иска да е с мен - добре. Ако реши, че иска да сме само приятели - пак добре. А не съм казвал "нека и е гадно".. не наранявам хора към които имам чувства.
    Абе каквото и да стане ще го преживея.
    Не казвам, че ще е лесно и т.е. и че ще е бързо, но ще го преживея. А и не се надявам да разбере какво е за мен и прочие и да иска да е с мен.. защото вече след толкова време не ми се вярва за 3 месеца да не може да реши и за 1-2-3 дни да си ппромени мнението..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си