- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- История без край и начало..
тя ако искаше да бъде с теб щеше да ти го каже веднага, сега само се чуди дали ше се мине или не ако те отреже ... съжалявам, че се е получило така, но тряа да продължиш напред... защото толкова мн болка, колкото май изпитваш, може да те съсипе ...
Четох и другите ти мнения.. Гледам, че обръщаш внимание на всяка подробност, свързана с нея.. подаръците, датите, часове.. Едно време и аз бях така.. Вманиачаваш се в един човек и това е!
От мненията ти (изобщо) личи, че си много свестен човек.. Толкова внимание й даваш.. че е прекалено много.. Незнам.. не мисля, че има смисъл да продължаваш да се нараняваш.. Най-добре спри до тук, тя ако реши ще те потърси.. Ти направи предостатъчно! Успех!![]()
![]()
Познаваш ли ме? Знаеш ли как съм израстнал, как съм живял и дали съм зависим от мама и тате тинейджър. Тогава мълчи. Не на всички им се подава в устата храната сдъвкана и повярвай ми без да те познавам съм сигурен, че съм преживял повече лишения от теб и съм се научил как да оцелявам. Надявам се да ме разбереш. Пиис.Първоначално написано от AFT
Усещам че СТАМАТ ще бъде бъдещата РАП легенда на България![]()
Или може би ще стане велик писател на драми... но това не е моя работа. Колкото по темата, защо тя да го търси? Дори да го потърси няма смисъл, защото не смятам че на 14 ще се промени и ще започне да разсъждава трезво... И да го потърси пак ще му разбие сърцето още по-брутално... Както са казали мойте хора I`m sorry miss Jackson![]()
An Evil Man
Та какво си разбрал ти, което аз не знам?Първоначално написано от CTAMAT
Нагледала съм се на хора, които си мислят, че техните проблеми са най-големи, че никой друг не е минавал през техния път, дрън-дрън, плюнка в пликче. Не си намерил мястото да се правиш на мъченик.
Всъщност не ми отговаряй, не ме интересува, не ми се и спами, пък и знам какво ще кажеш. (:
По темата - случвало ли ви се е адски много да искате нещо, било то дреха или нещо подобно, но когато най-накрая го получите, да ви мине зора и вече да не ви радва? Аз бих се чувствала точно така, ако бях на мястото на момичето. Тя знае, че той е в краката и' - къде е забавното тогава?
За това с дрехите... Всичко мое ме радва максимално, заради най-уникалното си качество... а именно че е мое![]()
![]()
А на мацката не и е забавно, но проблема е че няма тръпка... И за това и е останало единствено готиното чувство да и вървят след гъза...
An Evil Man
Точно де. Нека спре да се занимава с нея и тя веднага ще преосмисли ситуацията.Първоначално написано от mitkom89
о чела съм твои теми и отговори и нека ти кажа - може да не те познавам , но смятам , че заслужаваш много повече от това , което тя може да ти даде .. И съдя от това , че тя досега не ти е дала отговора си ... Това според мен е забавяне на нещата ... Просто не иска да ти каже отговора си ... Има 2 причини за това - Първо - Не е сигурна в чувствата си и не се чувтства готова да изживее това , което ти й предлагаш , а другата е - Просто не изпитва това , което на теб ти се иска ... Моя съвет е да говориш с нея ... Но щом в очите си й казал , че я обичаш и тя все още те държи в едно глупаво неведение - не си заслужава ... заслужаваш нещо много по добро ... Остави я и продължи напред с гордо вдигната глава и не забравяй , че след всяка болка идва и щастливия момент![]()
.. само болката е истинска ..
Мерси много на всички. Ето какво стана днес.
С нея се разминахме 2 пъти в училище. 1вия път само ми каза здравей и влезе във физкултурния салон, защото започваха, а 2рия път ме спря и ме пита какви часове имам още, и след като й отговорих ме попита какво ми има.. на което отвърнах: Нищо и си отидох в стаята.
И най-найрая всех решение.
Изпратих и един смс в който написах, че единсвеното нещо, което ми остава да и кажа, или по-скоро да я питам е какво иска? Дали да бъдем приятели или нещо повече. Писах й, че я оставям да реши и когато разбере кое от 2те иска нека да ми каже, а през останалото време докаро "разбира" какво ще иска писах че няма да й се перчкам и да й преча.
Това е окончателното решение. Каквото каже - това ще е. Да или Не, без никакви овъртаници повече.![]()
Знам и съм обеден, че ще каже че иска да останем приятели, но както един път беше казала майка й: "Да пробваме, пък да става каквото ще".. ето това е последния опит и след това ще заживеем по начина по който тя избере.![]()
Много те измъчи това момиче,дано поне каже,че иска да сте гаджета...И да сте многоПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
има една мисъл която преди използвах и сега пак идва в полза -Първоначално написано от slun4ice_90
No pain, no gain
Т.е. няма болка, няма и печалба/щастие
Затова вече и зададох точен, ясен и изчерпателен въпрос на който изисквам точен отговор![]()
Време беше...Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Хаха удари си главата в стенада с всичка сила, да видим каква печалба/щастие ще те озариПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
А ти продължаваш да се разиграваш сам... От 2-3 дена всеки път е последен шанс и последен опит... Започни да наричаш нещата с истинските им имена... Като за начало си кажи че си неудачник и започни на чисто
An Evil Man
В никакъв случай,не е неудачник...Той просто е упорит човек...Не го обезкоражавай така...Първоначално написано от mitkom89
![]()
само да оточна досега не съм казвал кое е запоследно... ето сега ЗАПОСЛЕДНО задавам точен и ясен въпрос.. след отговора всичко започва по начина по който тя си избере.Първоначално написано от mitkom89
![]()
и какво стана в крайна сметка?нали щеше да я питаш в очите?
или тя пак смени темата и започна да те мотае?
Руса кукличка
абе, извинявай, ама това е поредният ''последен'' опитПървоначално написано от myNameIsImmortal
нали щеше да я питаш в очите, кво стана, пак ли те хвана шубето?
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не, днес като я видях 1вия път само поздравих и отминах, а втория път ме пита: какво ти има? аз казах нищо и си отидох в стаята. И одеве й пратих смс в който написах, че единсвеното нещо, което ми остава да и кажа, или по-скоро да я питам е какво иска? Дали да бъдем приятели или нещо повече. Писах й, че я оставям да реши и когато разбере кое от 2те иска нека да ми каже, а през останалото време докаро "разбира" какво ще иска писах че няма да й се перчкам и да й преча.Първоначално написано от angelcheeee_93
Абе, човече, забрави тея скайпове и телефони. Трябвало е да я викнеш след училище и да си поговорите очи в очи, а не чрез смс-и. Ако случайно тръгнете, пак ли ще обсъждате проблемите си чрез скайп и телефоните? Стегни се малко!
+1Първоначално написано от AFT
Get what you can and never get back
еми не можеш просто ей така да я викна.. а и имах повече часове.. затова така направих.. вчера като и казах в очите 'Обичам те' не мога да ти опиша каква и беше реакцията, защото нямаше такава.. поне така мисля защото след това ме прегърна веднага.. И ако тръгне няма да си обсъждаме нещата по скайп и телефони, преди съм я изпращал към тях и сега оня ден на кафе бяхме и обсъждахме различни теми без проблеми.. а й писах че когато реши какво иска да ми го каже в очите..Първоначално написано от AFT
aham![]()
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
Най-смисленото мнение в цялата тема !Първоначално написано от tedi_96
![]()
Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682