.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 111
    тя ако искаше да бъде с теб щеше да ти го каже веднага, сега само се чуди дали ше се мине или не ако те отреже ... съжалявам, че се е получило така, но тряа да продължиш напред... защото толкова мн болка, колкото май изпитваш, може да те съсипе ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Каза ли и че я обичаш?
    Да..
    По скайп?
    Не.. докато бях пред нея..
    ...не заслужава вниманието ти, не заслужава това което направи за нея, не заслужава и 1% от твойта любов... недей да си губиш времето и продължи напред... друг начин няма братле... най-гадната болка е едностранната любов...

+1! Не те заслужава! Тя не е виновна,че няма същите чувства и че не може да ти отвърне със същото,но защо трябва да те размотава!?Горе главата пич!Има толкова момичета,които биха оценили,това което си правил за нея!Успех
    Обичам те <3 !!!

Град
    Враца
    Четох и другите ти мнения.. Гледам, че обръщаш внимание на всяка подробност, свързана с нея.. подаръците, датите, часове.. Едно време и аз бях така.. Вманиачаваш се в един човек и това е!
    От мненията ти (изобщо) личи, че си много свестен човек.. Толкова внимание й даваш.. че е прекалено много.. Незнам.. не мисля, че има смисъл да продължаваш да се нараняваш.. Най-добре спри до тук, тя ако реши ще те потърси.. Ти направи предостатъчно! Успех!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от CTAMAT
    Ае само да не ми приказваш на въпреки ве. Ще се прая на какъвто си искам и с каквото си искам. Форумните професори и прокурори раздаващи правосъдие пак се намесиха. Като станеш момче и разбереш някой истини тогава пак ще си приказваме
    Хаха, и какви истини си разбрал пък ти?? Само не се прави на много зрял, разбиращ от всичко, преминал през сумати изпитания и мъки, научил толкова много неща от иначе скромния си живот на зависим от мама и тате тинейджър?
    Познаваш ли ме? Знаеш ли как съм израстнал, как съм живял и дали съм зависим от мама и тате тинейджър. Тогава мълчи. Не на всички им се подава в устата храната сдъвкана и повярвай ми без да те познавам съм сигурен, че съм преживял повече лишения от теб и съм се научил как да оцелявам. Надявам се да ме разбереш. Пиис.

Усещам че СТАМАТ ще бъде бъдещата РАП легенда на България
    Или може би ще стане велик писател на драми... но това не е моя работа. Колкото по темата, защо тя да го търси? Дори да го потърси няма смисъл, защото не смятам че на 14 ще се промени и ще започне да разсъждава трезво... И да го потърси пак ще му разбие сърцето още по-брутално... Както са казали мойте хора I`m sorry miss Jackson
    An Evil Man

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от CTAMAT
    Познаваш ли ме? Знаеш ли как съм израстнал, как съм живял и дали съм зависим от мама и тате тинейджър. Тогава мълчи. Не на всички им се подава в устата храната сдъвкана и повярвай ми без да те познавам съм сигурен, че съм преживял повече лишения от теб и съм се научил как да оцелявам. Надявам се да ме разбереш. Пиис.
    Та какво си разбрал ти, което аз не знам?
    Нагледала съм се на хора, които си мислят, че техните проблеми са най-големи, че никой друг не е минавал през техния път, дрън-дрън, плюнка в пликче. Не си намерил мястото да се правиш на мъченик.
    Всъщност не ми отговаряй, не ме интересува, не ми се и спами, пък и знам какво ще кажеш. (:

По темата - случвало ли ви се е адски много да искате нещо, било то дреха или нещо подобно, но когато най-накрая го получите, да ви мине зора и вече да не ви радва? Аз бих се чувствала точно така, ако бях на мястото на момичето. Тя знае, че той е в краката и' - къде е забавното тогава?

За това с дрехите... Всичко мое ме радва максимално, заради най-уникалното си качество... а именно че е мое А на мацката не и е забавно, но проблема е че няма тръпка... И за това и е останало единствено готиното чувство да и вървят след гъза...
    An Evil Man

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    За това с дрехите... Всичко мое ме радва максимално, заради най-уникалното си качество... а именно че е мое А на мацката не и е забавно, но проблема е че няма тръпка... И за това и е останало единствено готиното чувство да и вървят след гъза...
    Точно де. Нека спре да се занимава с нея и тя веднага ще преосмисли ситуацията.

о чела съм твои теми и отговори и нека ти кажа - може да не те познавам , но смятам , че заслужаваш много повече от това , което тя може да ти даде .. И съдя от това , че тя досега не ти е дала отговора си ... Това според мен е забавяне на нещата ... Просто не иска да ти каже отговора си ... Има 2 причини за това - Първо - Не е сигурна в чувствата си и не се чувтства готова да изживее това , което ти й предлагаш , а другата е - Просто не изпитва това , което на теб ти се иска ... Моя съвет е да говориш с нея ... Но щом в очите си й казал , че я обичаш и тя все още те държи в едно глупаво неведение - не си заслужава ... заслужаваш нещо много по добро ... Остави я и продължи напред с гордо вдигната глава и не забравяй , че след всяка болка идва и щастливия момент
    .. само болката е истинска ..

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Мерси много на всички. Ето какво стана днес.
    С нея се разминахме 2 пъти в училище. 1вия път само ми каза здравей и влезе във физкултурния салон, защото започваха, а 2рия път ме спря и ме пита какви часове имам още, и след като й отговорих ме попита какво ми има.. на което отвърнах: Нищо и си отидох в стаята.
    И най-найрая всех решение.
    Изпратих и един смс в който написах, че единсвеното нещо, което ми остава да и кажа, или по-скоро да я питам е какво иска? Дали да бъдем приятели или нещо повече. Писах й, че я оставям да реши и когато разбере кое от 2те иска нека да ми каже, а през останалото време докаро "разбира" какво ще иска писах че няма да й се перчкам и да й преча.

Това е окончателното решение. Каквото каже - това ще е. Да или Не, без никакви овъртаници повече.

Знам и съм обеден, че ще каже че иска да останем приятели, но както един път беше казала майка й: "Да пробваме, пък да става каквото ще".. ето това е последния опит и след това ще заживеем по начина по който тя избере.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    С нея се разминахме 2 пъти в училище. 1вия път само ми каза здравей и влезе във физкултурния салон, защото започваха, а 2рия път ме спря и ме пита какви часове имам още, и след като й отговорих ме попита какво ми има.. на което отвърнах: Нищо и си отидох в стаята.
    Изпратих и един смс в който написах, че единсвеното нещо, което ми остава да и кажа, или по-скоро да я питам е какво иска? Дали да бъдем приятели или нещо повече. Писах й, че я оставям да реши и когато разбере кое от 2те иска нека да ми каже, а през останалото време докаро "разбира" какво ще иска писах че няма да й се перчкам и да й преча.

Това е окончателното решение. Каквото каже - това ще е. Да или Не, без никакви овъртаници повече.

Знам и съм обеден, че ще каже че иска да останем приятели, но както един път беше казала майка й: "Да пробваме, пък да става каквото ще".. ето това е последния опит и след това ще заживеем по начина по който тя избере.
    Много те измъчи това момиче,дано поне каже,че иска да сте гаджета...И да сте много

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Много те измъчи това момиче,дано поне каже,че иска да сте гаджета...И да сте много
    има една мисъл която преди използвах и сега пак идва в полза -

No pain, no gain

Т.е. няма болка, няма и печалба/щастие

Затова вече и зададох точен, ясен и изчерпателен въпрос на който изисквам точен отговор

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    има една мисъл която преди използвах и сега пак идва в полза -

No pain, no gain

Затова вече и зададох точен, ясен и изчерпателен въпрос на който изисквам точен отговор
    Време беше...

No pain, no gain

[/b]
    Хаха удари си главата в стенада с всичка сила, да видим каква печалба/щастие ще те озари

А ти продължаваш да се разиграваш сам... От 2-3 дена всеки път е последен шанс и последен опит... Започни да наричаш нещата с истинските им имена... Като за начало си кажи че си неудачник и започни на чисто
    An Evil Man

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

No pain, no gain

[/b]
    Хаха удари си главата в стенада с всичка сила, да видим каква печалба/щастие ще те озари

А ти продължаваш да се разиграваш сам... От 2-3 дена всеки път е последен шанс и последен опит... Започни да наричаш нещата с истинските им имена... Като за начало си кажи че си неудачник и започни на чисто
    В никакъв случай,не е неудачник...Той просто е упорит човек...Не го обезкоражавай така...

No pain, no gain

само да оточна досега не съм казвал кое е запоследно... ето сега ЗАПОСЛЕДНО задавам точен и ясен въпрос.. след отговора всичко започва по начина по който тя си избере.

Град
    Велико Търново
    и какво стана в крайна сметка?нали щеше да я питаш в очите?
    или тя пак смени темата и започна да те мотае?
    Руса кукличка

Мега фен

абе, извинявай, ама това е поредният ''последен'' опит нали щеше да я питаш в очите, кво стана, пак ли те хвана шубето?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    и какво стана в крайна сметка?нали щеше да я питаш в очите?
    или тя пак смени темата и започна да те мотае?
    не, днес като я видях 1вия път само поздравих и отминах, а втория път ме пита: какво ти има? аз казах нищо и си отидох в стаята. И одеве й пратих смс в който написах, че единсвеното нещо, което ми остава да и кажа, или по-скоро да я питам е какво иска? Дали да бъдем приятели или нещо повече. Писах й, че я оставям да реши и когато разбере кое от 2те иска нека да ми каже, а през останалото време докаро "разбира" какво ще иска писах че няма да й се перчкам и да й преча.

Град
    40 Miles from the Sun
    Абе, човече, забрави тея скайпове и телефони. Трябвало е да я викнеш след училище и да си поговорите очи в очи, а не чрез смс-и. Ако случайно тръгнете, пак ли ще обсъждате проблемите си чрез скайп и телефоните? Стегни се малко!

Град
    Сливен
    Абе, човече, забрави тея скайпове и телефони. Трябвало е да я викнеш след училище и да си поговорите очи в очи, а не чрез смс-и. Ако случайно тръгнете, пак ли ще обсъждате проблемите си чрез скайп и телефоните? Стегни се малко!
    +1
    Get what you can and never get back

еми не можеш просто ей така да я викна.. а и имах повече часове.. затова така направих.. вчера като и казах в очите 'Обичам те' не мога да ти опиша каква и беше реакцията, защото нямаше такава.. поне така мисля защото след това ме прегърна веднага.. И ако тръгне няма да си обсъждаме нещата по скайп и телефони, преди съм я изпращал към тях и сега оня ден на кафе бяхме и обсъждахме различни теми без проблеми.. а й писах че когато реши какво иска да ми го каже в очите..

aham
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от tedi_96
    aham
    Най-смисленото мнение в цялата тема !

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond