- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- История без край и начало..
Братленце нищо не можеш да направиш повече...всичко каквото зависише от теб си го направил..даже много повече.След като тя не може да го оцени още в самото начало..какво да си говорим..а и като гледам още не може...нещата на сила не могат да стават колкото и да ти е тежко да го приемеш това..не се измъчвай така...ти си голям пич..и единствената губеща е тя, колкото и банално да ти звучи. Ти и даваш на куп всичко от което едно момиче има нужда, но дори това понякога не е достатъчно за да се родят чувствата които искаш..съдя по това колко време вече и ходиш след дупето, а тя...нищо..дано не е това и е няква друга причина, но...виж какво ще ти каже утре и си прецени.Успех
Значи то не знам дали ще ми каже утре.. казах и когато реши тогава да ми го каже а през времето когато "решава" няма да и преча.. сега четвъртък, петък сме междусрочка ваканция и няма да я вижвам и няма да се занимавам да и пиша и да и се обаждам и да си решава какво иска. А относно това какво искам - любовПървоначално написано от Re5peC7
не съм тръгнал да я свалям толкова време за нещо друго - а и е малка според мен за секс, не търся секс от нея, а любов
![]()
Е то в 90% от случаите не намираме това което търсим /поне аз де/ и затова ще чакам да каже какво иска и каквото каже - това ще е
![]()
Но определено спирам с това да и ходя по гъза и да и обръщам внимание.. както казват ако обичаш някой пусни го на свобода, ако се върне значи те обича.. така че тя си избира.. Насила хубост не става![]()
ами бате..според мен и сложи лимит..щото така можете да се влачите до другата година..не за друго ами на теб ще ти е тежко..и аз съм бил в подобна ситуация..а това за искането..нямах в предвид секс..![]()
еми единсвеното нещо, което искам от нея е ако има чувства към мен да ми отвърне, ако ли не да си ми каже истината..Първоначално написано от Re5peC7
А за това че и дам лимит - вече го направих и като и написах смс-а писах че докато реши кое от 2те иска няма да и се пречкам и днес в даскало отбягвах местата където мога да я видя и само след 5тия час я мярнах и тя махна и аз отвърнах, ама нито ходих при нея нито нищо.![]()
Много си силен на думи,но изглежда си пълен спек .Няма смисъл да се говори едно нещо, като в следващата ситуация бягаш и се криеш зад skype и телефон.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
пробвай този вариант и може да си промени мнението към теб. не ми харесва, че си и казал,че я обичаш. ако тя не е сигурна в чувствата си(ако ги има) , то определено такова поведение няма да провокира симпатии. ще си каже ' колко мил, колко внимателен' а най-вероятно ще си мисли 'колко.. скучно'можеби ще започна напълното отчуждаване и етап на забравяне на всичко което съм правил за нея и всичко което чувствам
това е напълно нормално, затова промени тактиката![]()
someone else...
Първоначално написано от niquetamere
Днес целия ден нит съм я търсил в училище нито нищо. А това го пратих като смс с телефона, защото го реших внезапно.. когато реши какво иска и писах да дойде при мен и да ми го каже в очите независимо какво ще е..
А за това не се крия зад скайп и телефона.. когато бях пред тях всичко ми излезе от главата и просто нищо не можех да кажа..
братле..признавам те...ти си в нещо като моята ситуация, но може да се каже по зле...и въпреки това не губиш надеждареспект
![]()
Надеждата умира последна както всички казват.Първоначално написано от Exlom
![]()
А щом съм в подобно на твоето положение ще ти пожалая успех и да не се предаваш![]()
Хубаво си служиш със мъдрите слова,ама не ги прилагаш.Хубаво нека си твърдоглав инат,но като няма изглед нещо да се получи,какво става тогава.Щом искаш мъдрост ето ти една:"Научи се да спреш,докато е време".И няма нищо лошо.С тази воля ще я преодолееш тъй че няма нищо лошо и нередно.На нея и се влече вниманието,но си и безинтересен."Рани куче да те лае".
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ем аз казах още вчера - зададох и ясен въпрос и искам ясен отговор. Като ми го даде ще заживеем по начина по който тя е ибралаПървоначално написано от Whyniser
![]()