.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    Братленце нищо не можеш да направиш повече...всичко каквото зависише от теб си го направил..даже много повече.След като тя не може да го оцени още в самото начало..какво да си говорим..а и като гледам още не може...нещата на сила не могат да стават колкото и да ти е тежко да го приемеш това..не се измъчвай така...ти си голям пич..и единствената губеща е тя, колкото и банално да ти звучи. Ти и даваш на куп всичко от което едно момиче има нужда, но дори това понякога не е достатъчно за да се родят чувствата които искаш..съдя по това колко време вече и ходиш след дупето, а тя...нищо..дано не е това и е няква друга причина, но...виж какво ще ти каже утре и си прецени. Успех

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Братленце нищо не можеш да направиш повече...всичко каквото зависише от теб си го направил..даже много повече.След като тя не може да го оцени още в самото начало..какво да си говорим..а и като гледам още не може...нещата на сила не могат да стават колкото и да ти е тежко да го приемеш това..не се измъчвай така...ти си голям пич..и единствената губеща е тя, колкото и банално да ти звучи. Ти и даваш на куп всичко от което едно момиче има нужда, но дори това понякога не е достатъчно за да се родят чувствата които искаш..съдя по това колко време вече и ходиш след дупето, а тя...нищо..дано не е това и е няква друга причина, но...виж какво ще ти каже утре и си прецени. Успех
    Значи то не знам дали ще ми каже утре.. казах и когато реши тогава да ми го каже а през времето когато "решава" няма да и преча.. сега четвъртък, петък сме междусрочка ваканция и няма да я вижвам и няма да се занимавам да и пиша и да и се обаждам и да си решава какво иска. А относно това какво искам - любов не съм тръгнал да я свалям толкова време за нещо друго - а и е малка според мен за секс, не търся секс от нея, а любов
    Е то в 90% от случаите не намираме това което търсим /поне аз де / и затова ще чакам да каже какво иска и каквото каже - това ще е
    Но определено спирам с това да и ходя по гъза и да и обръщам внимание.. както казват ако обичаш някой пусни го на свобода, ако се върне значи те обича.. така че тя си избира.. Насила хубост не става

ами бате..според мен и сложи лимит..щото така можете да се влачите до другата година..не за друго ами на теб ще ти е тежко..и аз съм бил в подобна ситуация..а това за искането..нямах в предвид секс..

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    ами бате..според мен и сложи лимит..щото така можете да се влачите до другата година..не за друго ами на теб ще ти е тежко..и аз съм бил в подобна ситуация..а това за искането..нямах в предвид секс..
    еми единсвеното нещо, което искам от нея е ако има чувства към мен да ми отвърне, ако ли не да си ми каже истината..
    А за това че и дам лимит - вече го направих и като и написах смс-а писах че докато реши кое от 2те иска няма да и се пречкам и днес в даскало отбягвах местата където мога да я видя и само след 5тия час я мярнах и тя махна и аз отвърнах, ама нито ходих при нея нито нищо.

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Много си силен на думи,но изглежда си пълен спек .Няма смисъл да се говори едно нещо, като в следващата ситуация бягаш и се криеш зад skype и телефон.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Град
    In Devil's Castle
    можеби ще започна напълното отчуждаване и етап на забравяне на всичко което съм правил за нея и всичко което чувствам
    пробвай този вариант и може да си промени мнението към теб. не ми харесва, че си и казал,че я обичаш. ако тя не е сигурна в чувствата си(ако ги има) , то определено такова поведение няма да провокира симпатии. ще си каже ' колко мил, колко внимателен' а най-вероятно ще си мисли 'колко.. скучно'
    това е напълно нормално, затова промени тактиката
    someone else...

Цитирай Първоначално написано от niquetamere
    Много си силен на думи,но изглежда си пълен спек .Няма смисъл да се говори едно нещо, като в следващата ситуация бягаш и се криеш зад skype и телефон.

Днес целия ден нит съм я търсил в училище нито нищо. А това го пратих като смс с телефона, защото го реших внезапно.. когато реши какво иска и писах да дойде при мен и да ми го каже в очите независимо какво ще е..
    А за това не се крия зад скайп и телефона.. когато бях пред тях всичко ми излезе от главата и просто нищо не можех да кажа..

братле..признавам те...ти си в нещо като моята ситуация, но може да се каже по зле...и въпреки това не губиш надежда респект

Цитирай Първоначално написано от Exlom
    братле..признавам те...ти си в нещо като моята ситуация, но може да се каже по зле...и въпреки това не губиш надежда респект
    Надеждата умира последна както всички казват.
    А щом съм в подобно на твоето положение ще ти пожалая успех и да не се предаваш

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Хубаво си служиш със мъдрите слова,ама не ги прилагаш.Хубаво нека си твърдоглав инат,но като няма изглед нещо да се получи,какво става тогава.Щом искаш мъдрост ето ти една:"Научи се да спреш,докато е време".И няма нищо лошо.С тази воля ще я преодолееш тъй че няма нищо лошо и нередно.На нея и се влече вниманието,но си и безинтересен."Рани куче да те лае".
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от Whyniser
    Хубаво си служиш със мъдрите слова,ама не ги прилагаш.Хубаво нека си твърдоглав инат,но като няма изглед нещо да се получи,какво става тогава.Щом искаш мъдрост ето ти една:"Научи се да спреш,докато е време".И няма нищо лошо.С тази воля ще я преодолееш тъй че няма нищо лошо и нередно.На нея и се влече вниманието,но си и безинтересен."Рани куче да те лае".
    Ем аз казах още вчера - зададох и ясен въпрос и искам ясен отговор. Като ми го даде ще заживеем по начина по който тя е ибрала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си