.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли му простили?

Гласували
105. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, все пак в случая имам вина

36 34,29%
  • Не, в никакъв случай!

69 65,71%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    bivi6iq mi me ydari vednaj, za6toto napravix edinstvenoto ne6to koeto me mole6e da ne pravq (ne be6e iznevqra). be6e 1 6amar no go ysetix dosta silno...minaxa nqkolko dni dokato se re6a da se varna pri nego, no ne sajqlvam posle imaxme mnogo, mnogo, mnogo xybavi momenti zaedno.

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Няма да се върна,много ясно...
    +1
    Баща ми не ме удря макар че често си заслужавам, че някакъв си тъпанар дет ме познава от вчера така да се каже.... Е няма да стане

Град
    Варна
    той ако ме одари нали и аз ше го фрасна пък той ше се върне,къде ще иде
    Am I invisible because you ignore me?

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от D0ll
    Полека, бре

Град
    The Land Of The Doomed
    Бих простила стига да не му става навик.

Никога не бих го погледнала повече. Независимо колко ме "обича" или аз колко съм го обичала. Веднъж посегне ли ми - край. Завинаги. Дори 'добри приятелски' отношения не бих запазила с него.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Хмм, момиче да ме удари, ще го преодолея .. Темата явно е към момичетата.... аз ви съветвам, ако момче ви удари, да се махате от него.
    The Spark

Мега фен
    Град
    SF
    Изобщо няма да се сърдя, при положение, 4е аз съм му посегнала първа. Тогава си е бил абсолютно в правото си да ме удари.

Робинята на Quench

Град
    Монтана
    Ако тя ме удари и иска да сме си заедно и ми пука за нея ша се върна... Ама не мисла че бих ударил момиче ;|

Зависи, ако аз съм си виновна може би ще простя, но ако се повтори- едва ли.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Удряли са ме и не го забравих това. И друг път съм изялавала шамар, имам лоши спомени, но като това да те удари човек, когото обичаш и уж те обича изобщо не може да забравиш.
    Удари ме и след това ходихме да му оправят веждата
    Може би шамара е по-оправдан, ако те е хванал в изневяра или нещо такова, но за мен мъж, който ме удари вече спира да е мъж. Клиширано, но факт.

Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Удряли са ме и не го забравих това. И друг път съм изялавала шамар, имам лоши спомени, но като това да те удари човек, когото обичаш и уж те обича изобщо не може да забравиш.
    Удари ме и след това ходихме да му оправят веждата
    Може би шамара е по-оправдан, ако те е хванал в изневяра или нещо такова, но за мен мъж, който ме удари вече спира да е мъж. Клиширано, но факт.
    Аз моя често си го шамаросвам, но не силно (лиготии) Веднъж го бях ядосала дооооста и ме бутна много жестоко тогава такива скандали, такова чудо насред улицата бяха..... А иначе БЕЗ ДА ИСКАМ съм му разбивала устната и окото Миличкия ми

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Изобщо няма да се сърдя, при положение, 4е аз съм му посегнала първа. Тогава си е бил абсолютно в правото си да ме удари.
    ти чуваш ли се бе... къде мериш един женски шамар с мъжки, дето може да те фърли на земята... въобще не са съизмерими двете. това, че ме е ударил значи, че не може да се контролира, когато е ядосан, а щом не може да се контролира - далеч от него ... удари ли веднъж рано или късно ще удари пак

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Аз съм момче и бих се върнал.
    Никога не бих ударил приятелката си.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Не ,колкото и да го обичам не мога да бъда с такъв човек

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Ако мисля за приятеля си...да, ще се върна.
    Не мисля, че един шамар може да ни раздели..
    Разбира се ако има сериозен повод да го направи...но ако ме удари, защото аз съм го ударила (т.е: ей така..да не остане по-назад) бих си и помислила какво ще правя
    но познавам достатъчно добре човека до мен и знам, че никога няма да ми посегне..може да удари някой друг, но не и мен
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от CryForMe
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    ти чуваш ли се бе... къде мериш един женски шамар с мъжки, дето може да те фърли на земята... въобще не са съизмерими двете. това, че ме е ударил значи, че не може да се контролира, когато е ядосан, а щом не може да се контролира - далеч от него ... удари ли веднъж рано или късно ще удари пак
    Предполагам не говорим за това, да се потрошите от бой. А един шамар, независимо мъжки или женски, е еднакво унизителен.

Робинята на Quench

Не . не бих му простила , дори вината да е изцяло моя Та той е 2 пъти по силен от мен - ако ме удари няма да си намеря главата после Шегата настрана - един мъж , ако е истински мъж , никога не би ударил жена , защото само женчовците посягат на по-слабите от тях
    .. само болката е истинска ..

съществуват магарета ( жени ) които просто си го просят...ся 1 пресен пример ми идва на акъл....майка ми е разправяла как като е била малка (почти бебе) и баба ми просто не е издържала и се е изпускала да я шибне...и дядо ми я хванал един път и такива 2 тупаника й напарил (а тя била учителка по музика) че ходила на работа с черни цайси

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Край на връзката ни. Въпреки, че на моменти направо си прося боя, все пак аз съм жена и изисквам уважение. Безкомпромисна съм в това отношение!

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Един мъж не е мъж,ако удари жена!Независимо,че е бил провокиран,той е 2 пъти по-силен!Аз ако бях ,нямаше и да искам да чувам повече за него!Съветвам те да оставиш приятеля си.
    +1

по скоро бих целунала жаба

Ще му бия шута веднага
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами момче съм .. .никога не съм удрял момиче ... предпочитам да отстъпя или да си замина от колкото да я ударя .. когато .. видя някой да го прави .. и ме засърбяват ръцете веднага
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си