- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се върнали ако гаджето ви удари?!
bivi6iq mi me ydari vednaj, za6toto napravix edinstvenoto ne6to koeto me mole6e da ne pravq (ne be6e iznevqra). be6e 1 6amar no go ysetix dosta silno...minaxa nqkolko dni dokato se re6a da se varna pri nego, no ne sajqlvam posle imaxme mnogo, mnogo, mnogo xybavi momenti zaedno.
+1Първоначално написано от slun4ice_90
Баща ми не ме удря макар че често си заслужавам, че някакъв си тъпанар дет ме познава от вчера така да се каже.... Е няма да стане![]()
той ако ме одари нали и аз ше го фрасна![]()
пък той ше се върне,къде ще иде
![]()
Am I invisible because you ignore me?
Бих простила стига да не му става навик.
Никога не бих го погледнала повече. Независимо колко ме "обича" или аз колко съм го обичала. Веднъж посегне ли ми - край. Завинаги. Дори 'добри приятелски' отношения не бих запазила с него.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не.
Хмм, момиче да ме удари, ще го преодолея.. Темата явно е към момичетата.... аз ви съветвам, ако момче ви удари, да се махате от него.
The Spark
Изобщо няма да се сърдя, при положение, 4е аз съм му посегнала първа. Тогава си е бил абсолютно в правото си да ме удари.
![]()
Робинята на Quench
Ако тя ме удари и иска да сме си заедно и ми пука за нея ша се върна... Ама не мисла че бих ударил момиче ;|
Удряли са ме и не го забравих това. И друг път съм изялавала шамар, имам лоши спомени, но като това да те удари човек, когото обичаш и уж те обича изобщо не може да забравиш.
Удари ме и след това ходихме да му оправят веждата![]()
Може би шамара е по-оправдан, ако те е хванал в изневяра или нещо такова, но за мен мъж, който ме удари вече спира да е мъж. Клиширано, но факт.
Аз моя често си го шамаросвам, но не силно (лиготии)Първоначално написано от Jaffs
Веднъж го бях ядосала дооооста и ме бутна много жестоко
тогава такива скандали, такова чудо насред улицата бяха..... А иначе БЕЗ ДА ИСКАМ съм му разбивала устната и окото
Миличкия ми
![]()
ти чуваш ли се бе... къде мериш един женски шамар с мъжки, дето може да те фърли на земята... въобще не са съизмерими двете. това, че ме е ударил значи, че не може да се контролира, когато е ядосан, а щом не може да се контролира - далеч от него ... удари ли веднъж рано или късно ще удари пакПървоначално написано от SINDEL
Аз съм момче и бих се върнал.
Никога не бих ударил приятелката си.
Ако мисля за приятеля си...да, ще се върна.
Не мисля, че един шамар може да ни раздели..
Разбира се ако има сериозен повод да го направи...но ако ме удари, защото аз съм го ударила (т.е: ей така..да не остане по-назад) бих си и помислила какво ще правя
но познавам достатъчно добре човека до мен и знам, че никога няма да ми посегне..може да удари някой друг, но не и мен![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Предполагам не говорим за това, да се потрошите от бой. А един шамар, независимо мъжки или женски, е еднакво унизителен.Първоначално написано от CryForMe
![]()
Робинята на Quench
Не . не бих му простила , дори вината да е изцяло мояТа той е 2 пъти по силен от мен - ако ме удари няма да си намеря главата после
Шегата настрана - един мъж , ако е истински мъж , никога не би ударил жена , защото само женчовците посягат на по-слабите от тях
![]()
.. само болката е истинска ..
съществуват магарета ( жени ) които просто си го просят...ся 1 пресен пример ми идва на акъл....майка ми е разправяла как като е била малка (почти бебе) и баба ми просто не е издържала и се е изпускала да я шибне...и дядо ми я хванал един път и такива 2 тупаника й напарил (а тя била учителка по музика) че ходила на работа с черни цайси![]()
+1Първоначално написано от mArMaLaDkA
по скоро бих целунала жаба![]()
Ще му бия шута веднага
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Ами момче съм .. .никога не съм удрял момиче ... предпочитам да отстъпя или да си замина от колкото да я ударя .. когато .. видя някой да го прави .. и ме засърбяват ръцете веднага![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<