.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли му простили?

Гласували
105. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, все пак в случая имам вина

36 34,29%
  • Не, в никакъв случай!

69 65,71%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Не мисля
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Takowa neshto nikoga ne bih prostila.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не не бих порстила,каквото и да съм му казала не смятам,че е нормално един мъж да удря жена си.Няма шанс да простя казвам му довиждане и това е.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Не знам точно за голяма караница, но така като гледам около мен боят между двама партнйори вече е нещо нормално, пък било и на шега или наистина... Иначе тва на мен ми се е случвало. До такава степен го бях нервирала и изтормозила,че ми удари главата в стената. Беше почти несъзнателно от негова страна, в пристъп на ярост. В началото се разплаках(доста силно) но като ми мина и след много извинения от негова страна го обърнах на смешка... Аз знаех че много ме обича и ако не го бях нервирала толкова нямаше да го направи и затова му простих.

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от mimenceto666
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Един мъж не е мъж,ако удари жена!Независимо,че е бил провокиран,той е 2 пъти по-силен!Аз ако бях ,нямаше и да искам да чувам повече за него!Съветвам те да оставиш приятеля си.
    +1
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ами в случая с приятеля ми е невъзможно да ме удари,имали сме страшно сериозни караници и никога не ми е посягал,просто изчезва някъде докато му мине и после се връща със счупен телефон,синя ръка,например...но удари ли ме,няма да се върна,защото след това може да последват още шамари,а няма да му го позволя

Град
    Враца
    Тука малко се пренасяте... И кво като е момче? Хората от женски пол са едни такиваа ужасни същества и обичат да те изкарват извън нерви... Как да не им плеснеш един шамар Не са ме удряли, но пък съм си заслужавала много пъти и съм се чудила как още не е станало. Чувала съм изказвания от сорта, че Бог бил дал по-голяма сила на мъжете, за да работят и да изхранват семейството си, а не да бият жената, тъй като тя е "слаба"...бла-бла В днешно време двата пола стоят почти на равно във всяко едно отношение, така чеее... За един шамар няма да слагам край, тъпо е Естествено, ако се потрети и т.н. може да се замисля
    еlsy

ше и строша зъбите от бой и няма да и оставя време да си ги събере..кол ше взема и се я утрепя...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    ше и строша зъбите от бой и няма да и оставя време да си ги събере..кол ше взема и се я утрепя...
    Take it easy bro насилието не е решение

еее..забравих торбата с цимента която ще стоваря върху нея, пушката и всички патрони които ще изхабя пак по нейния гъз, лопатата която ще счупя в празната и глава, скока който ще и помогна да направи през прозореца, бухалката която ще жертвам в нейна чест, споменах ли за тупаниците и крачетата които ще й бия? абе сякаш изтървам нещо...

Жена не би трябвало да се удари , каквато и разпоретина да е.

Град
    еее..забравих торбата с цимента която ще стоваря върху нея, пушката и всички патрони които ще изхабя пак по нейния "задни части", лопатата която ще счупя в празната и глава, скока който ще и помогна да направи през прозореца, бухалката която ще жертвам в нейна чест, споменах ли за тупаниците и крачетата които ще й бия? абе сякаш изтървам нещо...
    ... недей така бе брат... не с лошо...
    По темата ако ме удари, няма да и върна, но бих поговорил с нея, за да ми каже причината

що бе..нямам приятелка...следователно няма и на кой да ги прилагам тея неща..освен на въображаемата, пък аз нея много обичам да я мъча

Мега фен Аватара на SunSmile
    що бе..нямам приятелка...следователно няма и на кой да ги прилагам тея неща..освен на въображаемата, пък аз нея много обичам да я мъча

По темата; зависи от ситуацията, човека, чувствата ми към него, причината... зависи той с кво чувство ме удря.. в смисъл ако ме има за даденост, за мое добро или просто да се направи на мъж пред някого... Абе с една дума ЗАВИСИ
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Ако гаджето ми ми посегне без да говоря много ще сложа край на всичко.Това е недопустимо..

Супер фен
    Зависи, ако аз съм го изкарала извън релси и съм виновна сигурно ще му простя
    Бе не знам, предполагам, че ще се върна
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Един мъж не е мъж,ако удари жена!Независимо,че е бил провокиран,той е 2 пъти по-силен!Аз ако бях ,нямаше и да искам да чувам повече за него!Съветвам те да оставиш приятеля си.
    +
    [[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Едва ли бих се върнала към този човек.

Животът е адът описан в Библията!

Да
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Изсипвал ме е по лице в центъра и пак съм се връщала. Просто беше много агресивен,ама беше много красив и нежен с мен,това ме спираше.
    Ама като се замисля,ако сега ми се случи пак подобно нещо си бия камшиците и ще ме гледа само на снимка.
    Момче,което удря момиче е БОКЛУК [NB] !!!
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    Дори и въображаема... пак я съжалявам ...то не беше с цимент, с кирка, с лост....

Първо, аз няма да си позволя да го ударя. На принципа съм, че каквото не искам той да ми прави, няма да правя и аз на него. Може да чупя неща, да мятам по стените, но него няма да ударя. А ако той ме удари, тогава никога повече няма да ме види. За какво да го държа, един де до смърт ли да ме пребие? И да обяснява всеки път, че ме обича? Мерси на такава любов.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    никога...
    щом е способен да ме удари веднъж..значи ще има и следващ път..

Не смятам че бих му простила
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си