.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен

Не мога да ги разбера..!

Оф,писна ми,взех да се отчайвам. Не ми върви и не ми върви в любовта и това е. Не мога да разбера защо все ме късат. На 18 съм и смея да твърдя,че съм много хубавичка. Харесвам си се и имам умерено високо самочувствие,ама: 1) тръгнах с едно момче...отначало всичко добре...на 2рия месец ме скъса.. под предтекста,че 'не сме били един за друг', 2) тръгнах с друг, той пък....ме скъса и даже не каза защо!!!, 3) тръгнах с трети, с него всичко мн бързо се разви и в общи линии на 2рата ни среща се целувахме, и той ме скъса,защото... (според него) съм подтискала връзката ни с ревността ми (аз верно го ревнувах,ама той вместо да се радва, бунака ! )... И така . И не мога да разбера на мен ли се дължи или и на другия... Иначе ето ме : http://www.impulse.bg/user/lidiq_1987 .
    Що се отнася до характера не знам.. държа се добре,мила съм, е понякога се заяждам,ама няма как-женска черта...
    Та чудя се в мен ли е грешката?

Голям фен
    xxx ама нали се сещаш , че приятелите ти не са на по 15 годинки и не гледат коя е по - хубава ... не всичко опира до красотата ... има и едно такова нещо което се нарича характер ... и да не кажа , че то е най-важното нещо което човек трябва да гледа във половинката си ... на не по малко от 18 са ... вече си имат сефтето ... имат си 10-15 бройки ... и вече почват да мислят за по -сериозни неща такаче ... вината явно е в теб ...

Град
    Paradise
    Не те познавам лично, но има няколко варианта:
    1. Ако наистина си ревнива. Мъжете не обичат да ги ревнуват много. Само колкото да си личи, че са обичани.
    2. Ако характерът ти е остър.
    3. Понеже си хубавка, може мъжете да се чувстват комплексирани до теб. Или да се тревожат, че не могат да те задържат и има твърде голяма конкуренция... нз.
    4. Попадаш все на кретени.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Идвай в Пловдив,
    само от секс ще те късам
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Повече от фен
    Не знам,но не смятам,че имам кой знае колко кофти характер..е,да,държа на своето си и не отстъпвам,ако знам,че съм права,но...се държа като цяло добре, гледам да съм внимателна и да не наранявам човека срещу себе си.. коректна съм и се опитвам да влизам в чуждото положение...приятелите ми ме харесват,защото винаги казвам,каквото мисля..а за лошите черти..понякога наистина ревнувам повече и може да правя някои действия,които не са толкова приемливи именно заради това (като проверки),но е защото просто съм държала на човека...друго нещо лошо е,че съм малко инат..но не мисля,че има безгрешни хора. Не се е случвало нещо кой-знае какво помежду ни, за да се стига чак до късане (лично за мен!) и затова се чудя откъде се получава тая пропаст... та така де...не знам вече и аз..

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Идвай в Пловдив,
    само от секс ще те късам
    О добре .. ще го запомня !

Абе...тия полуголи снимки в интернет и желанието ти за по-сериозна връзка .. получава се парадокс ..
    Найстина си много красива и имаш страхотно тяло, но как да ти кажа изглеждаш като поредната, а не като единствената

Re: Не мога да ги разбера..!

badi sebe si. :) :) :) da ne ti puka za teq deto sa te skasali.te gubqt.nqkoi den 6te si biqt glavata v stenata i 6te se 4udqt kak sa mogli da skasat s takova hubavo i dobro momi4e.
    A do kolkoto do lo6ite 4erti v haraktera ti:nikoi ne e idealen,no ako sa tolkova frapira6ti ti sama moje6 da gi kontrolira6.nikoi drug.USPEH!!!!!!

Ееее па здраве да е...ще дойде друг.Секс си,кво?Има време...живота е пред теб.Мен също ме късат мн и в крайна сметка съм в отпуска и ми е чук хаха.Некой ден ще се обвържа пак за някоя добре опозната,изпипана млада дама,която ме желае и ме разбира.

Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    Абе...тия полуголи снимки в интернет и желанието ти за по-сериозна връзка .. получава се парадокс ..
    Найстина си много красива и имаш страхотно тяло, но как да ти кажа изглеждаш като поредната, а не като единствената

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...486706#3486706 - Луда Тема
    Обичал съм и преди, но не ТАКА

Град
    Shumen
    Olele....Kato ti vidqh impulsa...abe s pravo imash samochuvstvie,hubava vunshnost abe vs si ti e OK.Spored men ne si popadala na tochnite momcheta dosega.Predi da trugnesh s nqkogo go opoznai dobre i preceni dali nqma da e sushtiq kato ostanalite.Ayde uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Destanation unknown ((:
    И какво .. ?! Да , хубава си , но това не е достатъчно , сеш се ?!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    така еее,наистина си си красива,няма какво да се лъжем.Но както казаха и в предни постове,характера е важен...сега аз не те познавам за да ти кажа ти си такава и такава и за това не ти се получава.... Ти сама трябва да си отговориш,какво не е наред... може прекалено да се самоизтъкваш,няма лошо да имаш самочувствие ,но нали знаеш -никой не обича надувките и хората ,които се смятат за повече от другите... НЕ казвам (пак повтарям) че си такава ,нямам представа,просто давам пример...
    А може пък просто да не си открила правилния.. понякога,в най-голямото отчаяние,когато ти е втръснало от малолетните връзки и си изгубил надежда че ще намериш човека за теб,той се появява.Успех,мацка

Град
    Велико Търново
    Няма безгрешни хора.ДА,хубава си но това не означава че си толкова хубава и по характер.Дори по-красивите са по-високомерни.Не знам при теб как е ,но колкото до любовта...все ще дойде ден ,в който да срещнещ подходящия. не се отчайвай толкова
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    opredeleno si mnogo krasiwa moje gea6kata naistina da e v teb .. no moje i da e v tezi mom4eta .sigurno i te ne znaqt kakwo iskat ili samite te ne iskat seriozna vrazka ama to sq si4kite sa ednakwi BUKLUCII Samo ne im pozvolqvai da ti sasipqt samo4ustvieto se nqkoga 6te nameri6 prawiniq 4owk koito 6te te obi4a takawa kakwato si no se pak se zamisli varho povedenieto/haraktera si nai veroqtno tam e problema uspehh

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Оф,писна ми,взех да се отчайвам. Не ми върви и не ми върви в любовта и това е. Не мога да разбера защо все ме късат. На 18 съм и смея да твърдя,че съм много хубавичка. Харесвам си се и имам умерено високо самочувствие,ама: 1) тръгнах с едно момче...отначало всичко добре...на 2рия месец ме скъса.. под предтекста,че 'не сме били един за друг', 2) тръгнах с друг, той пък....ме скъса и даже не каза защо!!!, 3) тръгнах с трети, с него всичко мн бързо се разви и в общи линии на 2рата ни среща се целувахме, и той ме скъса,защото... (според него) съм подтискала връзката ни с ревността ми (аз верно го ревнувах,ама той вместо да се радва, бунака ! )... И така . И не мога да разбера на мен ли се дължи или и на другия... Иначе ето ме : http://www.impulse.bg/user/lidiq_1987 .
    Що се отнася до характера не знам.. държа се добре,мила съм, е понякога се заяждам,ама няма как-женска черта...
    Та чудя се в мен ли е грешката?
    С риск да кажат след моя пост "Да бе да" Аз, не гледам външния вид...За мен по важна е вътрешната красота, отколкото външната... може би проблема е в тебе, може би начина, по който се държиш ги ядосва ии те късат...

След рекламната пауза продължаваме.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Ето за това говорех

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    бравооо

а бе каде е МОна Лиза ??

Град
    The Land Of The Doomed
    Външността не винаги е от значение, а в твоя случай наистина се получава, както са казали и преди мен реклама. Няма значение колко си красива, ако си ревнива над нормалното, ако си инат над нормалното, ако се държиш неприятно, ако караш момчетата да се чувстват кофти в компанията ти, ако си некоректна, ако не се усещаш какво правиш, ако си скучна, ако ги задушаваш и т.н. - Не твърдя, че си всичко това, не те познавам просто изтъквам част от качествата, които биха прогонили едно момче. Пробма може да е наистина това, че не си срещнала подходящия човек, така че радвай се на живота и рано или късно ще дойде твойто момче. Ако искаш да ускориш процеса замисли се какво би могло да отблъсква момчетата от теб, ако не си в лоши отношения с бившите попитай ги приятелски какво не са харесвали в теб и се опитай да го промениш. Успех!

Голям фен
    Град
    Лондон
    отпусни се ,защото любовта идва когато най-малко очакваш

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Иначе ето ме : http://www.impulse.bg/user/lidiq_1987 .
    1.Абе тея явно са някви наркомани, остаи ги..
    2.А друг съвет, ае мъжете не са носни кърпички.. тръгнах с 1,после 2ри, а 3ти.. ...
    3.Чакай ще ти дам още 1 съвет
    Не се целувай на 2ра среща, примерно аз не харесвам момичета, които мога да имам "след щракване на пръстите" дет се вика..

Та вярно.. ще идваш ли скоро в Пловдив?
    The Spark

Повече от фен
    Пффф, не са ми бройки, просто разказвам за опита си досега..ми в Пловдив нямам работа,милички. Иначе дано занапред ми върви повече,да..и може би просто трябва да ги опознавам по-добре предварително.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    И какво .. ?! Да , хубава си , но това не е достатъчно , сеш се ?!
    И аз съм на това мнение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си