- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Печат за нокти
здр.вс.![]()
Някой може ли да ми обясни как се ползва печатът за нокти?
От доста време съм навита да си взема такова чудо за ноктите,но така и не разбрах как точно се ползва.
Тези,които са светнати по въпроса,моля да ми обяснят.![]()
Благодаря !
Руса кукличка
може да потърсиш в гугъл скоро бях намерила обяснение и то доста подробно
Значи трябва да лакираш самата формичка(металната) която е вдлъбната след това взимаш печата който е със някакво пухкаво отгоре(не пухкаво ами мекично)натискаш върху тази подложка където е вдлъбнатата формичка,то се отпечатва на мекичкото и след това отпечатваш на нокътяа забравих да кажа,че след като нанесеш лак върху металния диск трябва да заграбиш изличното количество със шпатулката.
Дано си ме разбрала![]()
И аз съм се навила да си купя,ама не си намерих нито един комплект със шаблони които да ми харесват![]()
Аз си купих такова чудо, но като мина с шпатулата върху формичката, не само излишния лак се маха, ами всичкияНе знам защо се получава така.
ами тогава гледай да сложеш точното количество лак и не минавай със шпатулката отгореПървоначално написано от Sissy90
![]()
Улейчетата на самата формичка са страшно тесни... но може и да пробвамПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
Уфф една приятелка си купи и беше страхотен.После и аз реших да си купя и се оказа дефектен
Значи слагаш лак на шаблончето,минаваш го отгоре с шпатулката и после слагаш печета върху шаблона и после на нокътчетоТова е.
Аа и да те предупредя,ако не си забелязала на шаблона може да има мн тънко найлонче,махни го
Sissy90 - и моета така става,просто са ни дефектни![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Грозна работаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
А някакъв специален лак ли ползва или е обикновен?
Абе и с 2 та пробвах ама не става.Първоначално написано от Sissy90
1вото което е-шпатулката отделя абс целия лак,както и да го направя.Не е като да не съм се правила друг път,знам как става,явно не е в мен проблемаДругото което е-печатчето ми хич не хваща,и малкото което успее да хване не се отбелязва на нокътя
![]()
^прецакали са те нещо...
благодаря мн на всички за информацията![]()
![]()
Руса кукличка
Да бе знамПървоначално написано от angelcheeee_93
много ме беше яд,ама поне не бяха кой знае колко пари..
Има разлика м/у истинските и фалшивите(ако мога така да се изразя)
На истинските печата е розово С червено,а не само розово.
Шпатулката задължително трябва да има и пластмасова част,а не само метална!
По това се различават 2та вида
Гледайте хубаво![]()
Уууу, аз много искам такъв печат, но не знам къде, как, защо. Някой от Варна да ми каже откъде да се снабдя и аз? : ))
Sasho1988
Варна..