Красиви слова,лежащи на лъжлива основа.

Цялата тази система, в която живеем
ни внушава идеята
колко сме неспособни, немощни, слаби,

Стимул за да се усъвършенстваме и подбряваме,а не да мързелуваме и да си мислим че сме много силни,много умни и много красиви....то всъщност ако тръгнем да си мислем това че сме много умни,красиви и силни,всъщност сами ще се самозалъгваме

колко зло е обществото ни,
колко е непочтено и така нататък
Ами то не е ли....нима Българските управници не са свини,нима Българското мислене е толкова хубаво че позволява свините да управляват и да лъжат безнаказано и дръзко годна след година след година.......нееееееееееееее ее ние сме красиви,умни и силни и всичко е красиво и живота е песен....

Не съществува причина, заради която
всеки да не може да развие своя
пълен потенциал.
напротив съществува -> мързела и ленноста,а лекарствто за това е стимулирането по един или друг начин.

Ние сме невероятно силни същества.
Каза човекът за да си въобрази че може да победи глада с по голям глад....каза човекът който беше изяден от акула....каза човекът който си мискеше че ще може да диша в открития космос....

първите 30, опитвайки се да постигна нещо.
Борбата усмисля живота,а не победата!

Играта беше да разбера какъв съм бил.
Ами ти ако не знаеш какъв си,как ще знаеш какъв искаш да бъдеш....първото нещо е да познаваш миналото си,след това да се бориш в настоящето за да постигнеш нещо в бъдещето,иначе бъдещето ти е обречено(съществуват изключително редки изключения....1 на няколко милиона или по скоро милиарда)

То да си различен,ама не и да задълбаваш в това да си различен,защото иначе ще бъдеш просто еидн хахо,дето си мисли че е хубаво да е различен,а всъщност да не разбира че е пълен гьон и недодяланик.....отново самозалъгване.

ако този организъм
е във война със себе си е обречен.
Борбата като всяко друго нещо,ако е в умерени количества е полезна...имам не предвид избиванията,а състезания,противопоставя ия и тем подобни,които са като малки междуличостни войни без насилие и лоши чувства и които развиват у хората чувството че постоянно трябва да се движат и развиват.

За бил Хикс не ми се коментира...

Всичко е само избор.
Всеки един избор предполага компромис,а когато един избор е по труден,компромисът също е по труден....така че усилие...като емоционално,психическо,мис ловно(да помислиш над избора) и понякога и физическо съпровождат избора!
Работата на ума е наложителна за да направиш правилен избор!
Разход на пари винаги има....дори да отидеш да зарадваш гаджето си трябва да даваш пари...всичко свързано с живота на човека е пари,защото живеем в монетарна система и друг изход няма.Аз съм огромен противник на монетарната система,но при положение че тя е свързана с религиозните ценности,просто на този етап от живота на човечеството няма начин да бъде премахната,но с времето всичко ще се промени....защото живота е един постоянен кръговрат!