За пръв път ми се случва.Още не съм избеляла от лятото.Защо е така?Разликата не е фрапираща но пак половинките ми от банския още си личатто скоро пак ще се ходи на море ,а аз още не съм се оправила от миналата година.Ще се махне ли някога?Просто горе гърдите ми са по бели в срвнение между тях и надоло корема.И триъгълника ми също е малко по-бял в срвнение с краката ми.Пак казвам че разликата не е много голяма,но я има.Друга година не се е случвало...до 1-2 месеца избелявах напълно нямаше никакви разлики,а е вече януари
на вас случвало ли ви се е ? и как мога да я премахна тая разлика в тена?
Cruel Intentions
A ti zashto vyobshte iskash da q premahvash? Nali na more hodish za tova - za da imash ten, pribirash se - aide iskam sega da go nqma. Inache i az imam razliki oshte.
Ползвай изтривалка като се къпеш.![]()
ами.. ние по принцип Юли-Август си ходим понеже сме близо до Балчик за по 3-4 часа веднъж седмично (или пък на 2)ноо...началото на Август бях и в Кранево за няколко дена и там мисля че изгорях повечко от колкото трябва3-4 дена по цял ден на плажа..сутрин от 10 до към 17.00 ..и уж все под чадъра ама колкото и да е...а за тена да затова ходим
за да почернеем ама тая година прекалих малко и лятото имаше огромна разлика чак беше грозно ( можеше д аси свалям горнището от време на време ама..) и все още я има(аз и на бикини зоната имам ама не мога да тръгна да си свалям и долнището
)просто др. път не ми се е случвало пък не искам разлика.. а за изтривалката търкала съм се като ненормална
обаче след като ползвам кожата така почва да ме сърби..нещо нетърпимо е..корема,гърдите,гърба,кра ата..бе непоносимо е..не бешеот сапуна..смених гъбата но пак продължи да ме сърби нз от кво е но..гледам да я ползвам по рядко...
Cruel Intentions
Да,наистина е разрешение на проблема с равния тен..само дето аз предпочитах да съм бялаПървоначално написано от varnen4e
просто исках да знам има ли някакъв шанс да си стана пак маалко по бяла
м нищо каквото стане тогава изглежда няма кой знай ква надежда щом дося не се е оправило
просто исках да знам дали някой друга година е изгарял повечко и по бавно е избелял или си остава така
![]()
Cruel Intentions
И аз имам още разлика около триъгълника. Аз много почернявам и до лятото все още ще си я имам тази разлика.
Аз миналата и тази година все не избелявам напълно - през 2007 цялото лято бях на море - там работих и доста почернях. Миналото лято пък не знам защо така почернях - ходих няколко пъти на басейн и за 3-4 дни на море, но може пък дето съм обикаляла по слънцето и на работа да съм хванала пак тен.
Защо ти е да избеляваш? Тенът е секси.
аз като се замисля не отивам на море толкова за да хвана тен..отивам да се цамбуркамами ще провам с млякото тогава
ако някои има др идеи да казва
![]()
Cruel Intentions
И аз съм така като авторката! Препоръчаха ми някакви кърпи на ейвън или орифлейм за махане на тен не за добавяне,но майка ми е дистрибутор и на двете и не видях такива или поне скоро не са пускани
![]()
На мен това ми се случва вере втора или трета годинаНе знам защо се получава така, от толкова години изпозлвам олио за тен, но надали е от това. Не ми пречи това, че си личи още къде е бил банският
![]()
dobre ms mnne mi pre4i
amiii...lqtoto nali slunceza6titnite losioni sa za da ne izgarqme..ami kakvo da polzvamm ako iskam da ima...blqsuk ili nz kak da go obqsnq..prosto zagara da e gotin a ne obiknoven ten..nnqmam predvid da lu6ti vse edno ima6 2 kila mas ami..nadqvam se me razbraxte
![]()
Cruel Intentions