.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: тен

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

тен

За пръв път ми се случва.Още не съм избеляла от лятото.Защо е така?Разликата не е фрапираща но пак половинките ми от банския още си личат то скоро пак ще се ходи на море ,а аз още не съм се оправила от миналата година.Ще се махне ли някога?Просто горе гърдите ми са по бели в срвнение между тях и надоло корема.И триъгълника ми също е малко по-бял в срвнение с краката ми.Пак казвам че разликата не е много голяма,но я има.Друга година не се е случвало...до 1-2 месеца избелявах напълно нямаше никакви разлики,а е вече януари на вас случвало ли ви се е ? и как мога да я премахна тая разлика в тена?

Cruel Intentions

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A ti zashto vyobshte iskash da q premahvash? Nali na more hodish za tova - za da imash ten, pribirash se - aide iskam sega da go nqma. Inache i az imam razliki oshte.

anonymous497065
    Guest
    Ползвай изтривалка като се къпеш.

Кога си ходила на море? Не, че има кой знае какво значение, но ми стана интересно...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Bucharest, Romania
    ами.. ние по принцип Юли-Август си ходим понеже сме близо до Балчик за по 3-4 часа веднъж седмично (или пък на 2)ноо...началото на Август бях и в Кранево за няколко дена и там мисля че изгорях повечко от колкото трябва 3-4 дена по цял ден на плажа..сутрин от 10 до към 17.00 ..и уж все под чадъра ама колкото и да е...а за тена да затова ходим за да почернеем ама тая година прекалих малко и лятото имаше огромна разлика чак беше грозно ( можеше д аси свалям горнището от време на време ама..) и все още я има(аз и на бикини зоната имам ама не мога да тръгна да си свалям и долнището )просто др. път не ми се е случвало пък не искам разлика.. а за изтривалката търкала съм се като ненормална обаче след като ползвам кожата така почва да ме сърби..нещо нетърпимо е..корема,гърдите,гърба,кра ата..бе непоносимо е..не бешеот сапуна..смених гъбата но пак продължи да ме сърби нз от кво е но..гледам да я ползвам по рядко...

Cruel Intentions

Град
    Wonderland
    солариум.

Е, ти все пак си ходила по- късно на море. Не знам дали има някакво значение, но аз бих се радвала на твое място. Слариума е добо решение за изравняване на тена, послушай го!
    Успех.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Е, ти все пак си ходила по- късно на море. Не знам дали има някакво значение, но аз бих се радвала на твое място. Слариума е добо решение за изравняване на тена, послушай го!
    Успех.
    Да,наистина е разрешение на проблема с равния тен..само дето аз предпочитах да съм бяла просто исках да знам има ли някакъв шанс да си стана пак маалко по бяла м нищо каквото стане тогава изглежда няма кой знай ква надежда щом дося не се е оправило просто исках да знам дали някой друга година е изгарял повечко и по бавно е избелял или си остава така

Cruel Intentions

Мисля, че прясното мляко избелва кожата. Колко е вярно не знам, но така съм чувала.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

hottie
    Guest
    И аз имам още разлика около триъгълника. Аз много почернявам и до лятото все още ще си я имам тази разлика.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    И аз имам още разлика около триъгълника. Аз много почернявам и до лятото все още ще си я имам тази разлика.
    Завиждам ви.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Горна Оряховица
    Аз миналата и тази година все не избелявам напълно - през 2007 цялото лято бях на море - там работих и доста почернях. Миналото лято пък не знам защо така почернях - ходих няколко пъти на басейн и за 3-4 дни на море, но може пък дето съм обикаляла по слънцето и на работа да съм хванала пак тен.
    Защо ти е да избеляваш? Тенът е секси.

Град
    Bucharest, Romania
    аз като се замисля не отивам на море толкова за да хвана тен..отивам да се цамбуркам ами ще провам с млякото тогава ако някои има др идеи да казва

Cruel Intentions

И аз съм така като авторката ! Препоръчаха ми някакви кърпи на ейвън или орифлейм за махане на тен не за добавяне,но майка ми е дистрибутор и на двете и не видях такива или поне скоро не са пускани

Супер фен Аватара на girl91
    На мен това ми се случва вере втора или трета година Не знам защо се получава така, от толкова години изпозлвам олио за тен, но надали е от това. Не ми пречи това, че си личи още къде е бил банският

Град
    Bucharest, Romania
    dobre ms mn ne mi pre4i amiii...lqtoto nali slunceza6titnite losioni sa za da ne izgarqme..ami kakvo da polzvamm ako iskam da ima...blqsuk ili nz kak da go obqsnq..prosto zagara da e gotin a ne obiknoven ten..nnqmam predvid da lu6ti vse edno ima6 2 kila mas ami..nadqvam se me razbraxte

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от DonnerWetter
    Ползвай изтривалка като се къпеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си