.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    in my world!

Как да постъпя?

Знам че има мн теми ама нали за всеки е различно..та..
    Има едно момче което от доста време ми е симпатично ама ми беше все едно и последната седмица го гледам че работи точно на другата улица на 2 мин от нас и всеки пък като се връщах от даскало тая седмица го зяпах и най-тъпото е че даже не мога да му се усмихна коагто го видя и ми се губи и говор и картина все си казвам ще му се усмихна и все не става е карай ще го преодолея...та мисля си че и той ме гледа поне според мои наблюдения..та нз какво да правя колко да го чакам ако има някви симпатии да направи нещо и след колко време да действам аз
    днеска питах при тоя дето работи как се казва и на колко е години и му казах ако може да не му споменава за мене че съм питала знам че тъпо посъпих ама тва ми беше единствената възможност да науча нещо за него та хора кажете какво да правя?
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Отиди и се запознай нищо не губиш,а дори може и да спечелиш
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Той те гледа уеуе ми какво ще правим сега хммм. Не знам, това със запознаването е прекалено страшно, би могъл да се окаже канибал и да те изяде, защо не пробваш да влезнеш в ЦРУ, да му намериш номера, да му пращаш смс-и всеки ден и така докато свикне с теб и си сигурна, че е нормален. На финала може да се запознаете.
    The Spark

Град
    in my world!
    ам на мен ми е страха да не се окаже някъф надут щото точно така изглежда..и от там идва проблема...

а той какво работи ?!
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Според мен този, когото си питала ще му каже.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    а той какво работи ?!
    в един авто сервиз
    ми така мисли и моята фр-ка нз хора....пък ддз от мн време не съм хлътвала така 2 години

Защо просто не отидеш да поговориш с него?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    знаеш ли ще взема точно това да направя стига съм се чудила ей така от тва чудене страшно много възможности съм изпускала

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Той те гледа уеуе ми какво ще правим сега хммм. Не знам, това със запознаването е прекалено страшно, би могъл да се окаже канибал и да те изяде, защо не пробваш да влезнеш в ЦРУ, да му намериш номера, да му пращаш смс-и всеки ден и така докато свикне с теб и си сигурна, че е нормален. На финала може да се запознаете.

Опасен сии Та, по темата.. Еми.. запознай се с него.. Или помоли оня.. дето си го разпитвала да ви запознае, ако може.. Нищо не губиш!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

не се подигравайте на момичето..хората не се раждат научени..мисля че и вие също...

по темата: еми виж какви ти са възможностите и реши коя да ползваш за да се запознаете не е казано, че като се запознаете трябва да става нещо или че точно за това се запознавате Успех

Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    знаеш ли ще взема точно това да направя стига съм се чудила ей така от тва чудене страшно много възможности съм изпускала
    Еми да.. в крайна сметка нищо не губиш. Просто не се притеснявай, за да не изглеждаш тъпо.
    Успех.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    не се подигравайте на момичето..хората не се раждат научени..мисля че и вие също...

по темата: еми виж какви ти са възможностите и реши коя да ползваш за да се запознаете не е казано, че като се запознаете трябва да става нещо или че точно за това се запознавате Успех
    е да да няма да отида и да му лепна една целувка ест че първо искам да го опозная оф ама такъв срам до сега не съм изпитвала..като се има в предвид че може да се каже съм най-отворената от фр ми сега тотално съм зацепила апък тва тоя да ме запознае той е на възрастта на баща ми абсурд

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    zapoznai se s nego ina4e 6te ima o6te da se 4udi6 ami kakwo bi stanalo ako bqh malko po smela dali sq 6tqhme da sme zaedno i kakwo kato izglejda nadut tova ne zna4i 4e e ... uspehh

Град
    Shumen
    Budi po-nastoqtelna otidi i se zapoznaite i BINGO!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Била е една от възможностите, но НЕ и единствената.
    Щом имаш интерес се запознайте, разходете се, кафенце а-у.
    Няма смисъл да ходиш и да разпитваш за него, при положение, че нищо не ти пречи да видите.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Отиваш при него и му казваш "пич много ме радваш.от няколко дни те наблюдавам и искам да се запознаем" Момчетата харесват по-настоятелни и отворени момичета.Вложи максимален чар при запознанстото ви и от там нататък нека действа той

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си