.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Град
    Ботевград

Лелее...не бях виждала такова чудо!

Ми... да ви кажа да ви споделя нали момичетата там долу си правят прически...замисляли сте се че и момччетата могат да си правят...така де карам на право фр ми се праи на сърчице

Мнения се приемат само по темата!
    Следващите дръзнали да пишат извън нея и да заформят спор на лична основа ще бъдат с БАН!

what3ver

!!! скайп : brutal.lady
    - - капка любов.. цяло сърце!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    не намирам нищо лошо в това момчетата да си пратят интимни прически
    стига да не са сърчица и тем подобни

Град
    В Небитието
    Да ..супер звучи еротично!А не мога да разбера само x3eme какво лошо има в сърчицето или да кажеш нещо за да може да се заядеш с момичето и по тоя начин да разпалиш караница!!!???

Re: Лелее...не бях виждала такова чудо!

Цитирай Първоначално написано от des1t000
    Ми... да ви кажа да ви споделя нали момичетата там долу си правят прически...замисляли сте се че и момччетата могат да си правят...така де карам на право фр ми се праи на сърчице
    Ужас.. нищо лично, просто на мен не ми допада.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ако теб те кефи... значи няма проблем Но ако те дразни по-добре си му го кажи... щот при мен специално такова чудо ще убие цялото сексуално желание
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Аве пуснете по една катерица и това е

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    не ми звучи добре

Град
    In the middle of Nowhere
    Малко странно,ако видя такова нещо не знам как ще реагирам...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Не ми допада идеята за фигурки там долу.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Еми радвай се решил е да те впечатли няма нищо лошо

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Тва звучи гейско.Сърце майна...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Стига се заяждали с x3reme!В тоя форум той е един от по-интелигентните.Деееба идиотчетата сте.
    По темата;не ми допада,звучи ми

Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    Не ми допада идеята за фигурки там долу.
    и аз не бих се зарадвала на приятеля ми :Р предпочитам си го естествен

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    Тва звучи гейско.Сърце майна...
    +1...
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Монтана
    Не ми звучи добре :д нз некво.. Ако си направя сиг ще е със името :Д хах да бе тя сваля нали гащите и чете Името си :д или пък Обичм те :Д:Д: ахаха леел има малко офф топик д;

Не,не прическа там не.
    Нямам нищо против да не е бръснат,изобщо даже,но да си оформя глупости,че и сърчице-не
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

или без нищо или със сичко

Re: Лелее...не бях виждала такова чудо!

Цитирай Първоначално написано от des1t000

Не виждам нищо лошо , щом му харесва . Аз лично не съм виждала . А моят човек дали ще е със или без прическа и въобще както и да изглежда там за мен няма значение , защото пак ще си го обичкам .

абе честно казано ако ми се появи със сърчице баш, трудно ше се сдържа да не се изсмея
    предпочитам или всичко или нищо...буквално

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ^^що не си треаш като никой не те закача
    искаш ли нещо от мен или ти се опитваш да направиш караница
    Не си дорасъл да разговаряш с мене нито пък си ми на интелектуалното ниво,затова не ме занимавай с твоите брътвежи.
    Мацка сори за спама в твоята тема,надявам се да ме разбереш!
    (е сори ама не мога да не се изкажа >>>> )

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Да ..супер звучи еротично!А не мога да разбера само x3eme какво лошо има в сърчицето или да кажеш нещо за да може да се заядеш с момичето и по тоя начин да разпалиш караница!!!???
    Лошото в сърчицето е,че е прическа подходяща за МОМИЧЕТА и е твърде ГЕЙСКО за момче (освен ако момчето не е фешън де )

И по темата:По принцип не ми харесва,когато момчето,с което съм има косми там,нооо бих го преживяла стига да не е лентичка,сърчице,звездичка или нещо друго,което подхожда на МОМИЧЕТАТА!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Лошото в сърчицето е,че е прическа подходяща за МОМИЧЕТА и е твърде ГЕЙСКО за момче (освен ако момчето не е фешън де )

И по темата:По принцип не ми харесва,когато момчето,с което съм има косми там,нооо бих го преживяла стига да не е лентичка,сърчице,звездичка или нещо друго,което подхожда на МОМИЧЕТАТА!!!
    А на тебе не мога да разбера ,кой ти дава право да определяш и конкретизираш,кое е гейско и кое не?Ако момиче си го направи това с твоите разсъждения значи ще е лесбийско.Но да сетих се,ти трябва да зщитиш тъпкача си x3eme за да не му падне фасона.Точно заради това е провокирано изказването ти.И не мога д аразбера какво лошо има в гейовете и лесбийките.Те не са виновни,природа е това бе хора.И защо всичко пошло се срванява с тях?!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Misha91
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

А на тебе не мога да разбера ,кой ти дава право да определяш и конкретизираш,кое е гейско и кое не?Ако момиче си го направи това с твоите разсъждения значи ще е лесбийско.Но да сетих се,ти трябва да зщитиш тъпкача си x3eme за да не му падне фасона.Точно заради това е провокирано изказването ти.И не мога д аразбера какво лошо има в гейовете и лесбийките.Те не са виновни,природа е това бе хора.И защо всичко пошло се срванява с тях?!
    Абе ти можеш ли да четеш или говориш на изуст?!
    Казах,че е ПРЕКАЛЕНО ЖЕНСТВЕНО,а не че е лесбийско!!!Това,че на теб не ти оттърват моите коментари си е лично твой проблем Аз (а и като гледам повечето,които са писали по темата) мисля,че е гейско ... Ти като мислиш,че е мъжествено кажи на приятеля си да си направи ...
    Що се отнася до лекцията ти за гейовете и лесбийките ... Не се опитвай да ми се скараш,защото нито имам нещо против тях,нито нищо!!!Най-вече след като познавам гей и двойка лесбийки ... Окей?!Капиш?! (и прочие ...)
    А отностно изказването ти,че x3eme ми е "тъпкача" (бахти тая дума я използвах в 7-8 клас последно ) - е мен поне ме "тъпче" едно момче и не пускам предложения на тоя и оня из форума

абе смешна им е рабоата на зориту и ексем, но както и да е тяхно си е нека си се кефят наистина в началото ексем ме кефеше ама с времето си показва рогата не е нищо повече от надувка, която търси внимание по форумите, но все тая, а зориту му е като някакъв планетен спътник, който от време на време цъфва около него

По темата - пак ще кажа.. не, че е гейско, но аз съм от тези, които си предпочитата момчето напълно естествено, без гелове, епилация и скубане на вежди

Вече във всяка тема има поне по 10/20 поста свързани с мЪжествената дупарА на x3reme та изкам да го поздравя че е толко вървежен и сред мажете (За щастие мен неговия сексапил не ме лови) за разлика от доста момченца експеРиментиори Та така x3reme е варвежет,Тъп като джанка но вървежен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си