- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лелее...не бях виждала такова чудо!
Ми... да ви кажа да ви споделя нали момичетата там долу си правят прически...замисляли сте се че и момччетата могат да си правят...така де карам на право фр ми се праи на сърчице![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мнения се приемат само по темата!
Следващите дръзнали да пишат извън нея и да заформят спор на лична основа ще бъдат с БАН!
what3ver
не намирам нищо лошо в това момчетата да си пратят интимни прически
стига да не са сърчица и тем подобни
Да ..супер звучи еротично!А не мога да разбера само x3eme какво лошо има в сърчицето или да кажеш нещо за да може да се заядеш с момичето и по тоя начин да разпалиш караница!!!???
Ако теб те кефи... значи няма проблемНо ако те дразни по-добре си му го кажи... щот при мен специално такова чудо ще убие цялото сексуално желание
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Аве пуснете по една катерица и това е![]()
Малко странно,ако видя такова нещо не знам как ще реагирам...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Стига се заяждали с x3reme!В тоя форум той е един от по-интелигентните.Деееба идиотчетата сте.
По темата;не ми допада,звучи ми![]()
и аз не бих се зарадвала на приятеля ми :Р предпочитам си го естественПървоначално написано от anonimnaa
![]()
+1...Първоначално написано от LitTleJ
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Не ми звучи добре :д нз некво.. Ако си направя сиг ще е със името :Д хах да бе тя сваля нали гащите и чете Името си :д или пък Обичм те :Д:Д: ахаха леел има малко офф топик д;
Не,не прическа там не.
Нямам нищо против да не е бръснат,изобщо даже,но да си оформя глупости,че и сърчице-не![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
или без нищо или със сичко![]()
Първоначално написано от des1t000
Не виждам нищо лошо , щом му харесва . Аз лично не съм виждала . А моят човек дали ще е със или без прическа и въобще както и да изглежда там за мен няма значение , защото пак ще си го обичкам .
абе честно казано ако ми се появи със сърчице баш, трудно ше се сдържа да не се изсмея![]()
![]()
![]()
предпочитам или всичко или нищо...буквално![]()
(е сори ама не мога да не се изкажа >>>>Първоначално написано от Mona_90
![]()
)
Лошото в сърчицето е,че е прическа подходяща за МОМИЧЕТА и е твърде ГЕЙСКО за момче (освен ако момчето не е фешън деПървоначално написано от Mona_90
)
И по темата:По принцип не ми харесва,когато момчето,с което съм има косми там,нооо бих го преживяла стига да не е лентичка,сърчице,звездичка или нещо друго,което подхожда на МОМИЧЕТАТА!!!
А на тебе не мога да разбера ,кой ти дава право да определяш и конкретизираш,кое е гейско и кое не?Ако момиче си го направи това с твоите разсъждения значи ще е лесбийско.Но да сетих се,ти трябва да зщитиш тъпкача си x3eme за да не му падне фасона.Точно заради това е провокирано изказването ти.И не мога д аразбера какво лошо има в гейовете и лесбийките.Те не са виновни,природа е това бе хора.И защо всичко пошло се срванява с тях?!Първоначално написано от 3oPuTy
Абе ти можеш ли да четеш или говориш на изуст?!Първоначално написано от Misha91
![]()
Казах,че е ПРЕКАЛЕНО ЖЕНСТВЕНО,а не че е лесбийско!!!Това,че на теб не ти оттърват моите коментари си е лично твой проблемАз (а и като гледам повечето,които са писали по темата) мисля,че е гейско ... Ти като мислиш,че е мъжествено кажи на приятеля си да си направи ...
Що се отнася до лекцията ти за гейовете и лесбийките ... Не се опитвай да ми се скараш,защото нито имам нещо против тях,нито нищо!!!Най-вече след като познавам гей и двойка лесбийки ... Окей?!Капиш?! (и прочие ...)
А отностно изказването ти,че x3eme ми е "тъпкача" (бахти тая дума я използвах в 7-8 клас последно) - е мен поне ме "тъпче" едно момче и не пускам предложения на тоя и оня из форума
![]()
абе смешна им е рабоата на зориту и ексем, но както и да етяхно си е нека си се кефят
наистина в началото ексем ме кефеше ама с времето си показва рогата
не е нищо повече от надувка, която търси внимание по форумите, но все тая, а зориту му е като някакъв планетен спътник, който от време на време цъфва около него
По темата - пак ще кажа.. не, че е гейско, но аз съм от тези, които си предпочитата момчето напълно естествено, без гелове, епилация и скубане на вежди![]()
Вече във всяка тема има поне по 10/20 поста свързани с мЪжествената дупарА на x3reme та изкам да го поздравя че е толко вървежен и сред мажете (За щастие мен неговия сексапил не ме лови) за разлика от доста момченца експеРиментиориТа така x3reme е варвежет,Тъп като джанка но вървежен
![]()