Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от Misha91
Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Цитирай Първоначално написано от Mona_90
Да ..супер звучи еротично!А не мога да разбера само x3eme какво лошо има в сърчицето или да кажеш нещо за да може да се заядеш с момичето и по тоя начин да разпалиш караница!!!???
Лошото в сърчицето е,че е прическа подходяща за МОМИЧЕТА и е твърде ГЕЙСКО за момче (освен ако момчето не е фешън де )

И по темата:По принцип не ми харесва,когато момчето,с което съм има косми там,нооо бих го преживяла стига да не е лентичка,сърчице,звездичка или нещо друго,което подхожда на МОМИЧЕТАТА!!!
А на тебе не мога да разбера ,кой ти дава право да определяш и конкретизираш,кое е гейско и кое не?Ако момиче си го направи това с твоите разсъждения значи ще е лесбийско.Но да сетих се,ти трябва да зщитиш тъпкача си x3eme за да не му падне фасона.Точно заради това е провокирано изказването ти.И не мога д аразбера какво лошо има в гейовете и лесбийките.Те не са виновни,природа е това бе хора.И защо всичко пошло се срванява с тях?!
Абе ти можеш ли да четеш или говориш на изуст?!
Казах,че е ПРЕКАЛЕНО ЖЕНСТВЕНО,а не че е лесбийско!!!Това,че на теб не ти оттърват моите коментари си е лично твой проблем Аз (а и като гледам повечето,които са писали по темата) мисля,че е гейско ... Ти като мислиш,че е мъжествено кажи на приятеля си да си направи ...
Що се отнася до лекцията ти за гейовете и лесбийките ... Не се опитвай да ми се скараш,защото нито имам нещо против тях,нито нищо!!!Най-вече след като познавам гей и двойка лесбийки ... Окей?!Капиш?! (и прочие ...)
А отностно изказването ти,че x3eme ми е "тъпкача" (бахти тая дума я използвах в 7-8 клас последно ) - е мен поне ме "тъпче" едно момче и не пускам предложения на тоя и оня из форума
Хаха колко си ми смешна само.Пък и виж по надоолу след това тове мнение ти го казаха ,че си смешна.А колкото до предложенията ми из форума ако ти кажа ,че твоя ТЪПКАЧ ми е отправял предложения няма да ми повярваш нали?Е за да се увериш накарай го да ти покаже изходящата история на лични съобщения и да видиш как ме засипва с комплименти.Сега чакам оправдания от сорта "Ами да той го направи само за да се гаври с тебе".Няма да повярваш и ако му видиш хорнологията в скаип с една потребителка от форума и мяо съседка.Как и се обеснява в любов и такива от сорта.Или пак с изивинението "Ама аз за гаврата.."Е това ли е товя пич дето зариябва други момичета а тук с еправи на бати сериозния.
Пък и не ти си карам ,аз не съм никоя за да ти се карам,но сама си направи извода или не можеш без него ,че не може да си намериш друг дилър???