- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му се невиди ...
Ето сега е поредния ми проблемВече нямам никакви по-интимни отношения с предишното си гадже , поне от месец и нещо сме така , но кат се видим само са прегръдки , целувки и т.н. ... По скайпа са само пак целувки , сърца , "Обичам те " и такива ... Добре, едно момиче , което е влюбено в него от много време сега в момента си е въобръзила , че ходи с него , което супер много ме дразни , но си мълча .. Та сега на въпроса - вчера въпросното момиче ми пише , че е намерила хронология , където му пиша "Обичам те" и т.н. ... И ме пита в какви отношения сме .. И аз за да не му направи на него проблем й казах , че нямаме никакви отношения и , че дори аз си имам друго гадже ... И вечерта тя му го казала .. И той ми пише - " Сега разбрах , че си имаш ново момче, дано си щастлива , чао " - моя отговор беше - " Казах го за да се укроти тя " а той каза - "Махам се , че ще изкъртя нещо " ... Та имам 2 въпроса - Това изблик на ревност ли беше ? и Да се опитам да го забравя или да опитам да се съберем пак
![]()
П.П. - Обичам го , а той онзи ден е признал на едно др момиче , че още обича мен![]()
.. само болката е истинска ..
Очевидно е изревнувал.
Бори се за него - ясно е,че и дамата сте влюбени и искате да сте заедно.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Оф кво чакаш ?! Повече от ясно е, че и двамата се обичате !![]()
Личи си, че още има чувства между вас.Опитай да се съберете ! ; ))
Stay up all night with the stars *
Щом се обичате... бъдете заедно![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
[b] Познати сцени....Опитайте наистина пак да се съберете и бъдете щастливи.А,това момиче ви е направило голяма услуга!
![]()
Napravi opit da se suberete spored men ima chuvstva kum teb.Hayde uspeh![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Опитай да се съберете! Бори се за него![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+Първоначално написано от varnen4e
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Той сиг не е разбрал за какво става на въпрос че си излъгала това момиче. Може би е искал в такъв случай че си имаш друг е искал да го разбере от теб не от др хора... Иначе говори с него като се обичате, кажи му за какво става на въпрос не вярвам да не му мине.
абе, ти добре ли си, кво си позволяваш да 'лъжеш' някаква шматка, само, за да се почувства по-добре..
леле, ти немаш акъл, ебати тъпата постъпка..
казваш й да си гледа работата и да не занимава тва момче, нека си е жива и здрава, а ти гледай по-скоро да оправиш нещата с твоето момче.....
+1Първоначално написано от LittlePrincess
ne razbrah kak tazi dr si e "vuobrazila",4e hodi s nego?kak taka si misli,4e e s nqkoi,puk moje da se okaje,4e ne e![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
samo me opasqva da ne q q izmislil tazi qdosana priqtelka toi za da razbere kakvo stava mejdu vas?no pa naistina si struva!
vpuskai se v tazi luobov.
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
Ей яд ме е за такива момичета..как може да си въобразява че ходи с него..Ти защо не направи като повечето курави женски и не и предложи бой 1 срещу 1 без предмети..
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
ЛюбоФ любоФ![]()
Първоначално написано от darla
мале мацка иска ми се да можеше да видиш за какво става въпрос с тая .. видяла съм се в чудо заради нея , ама е нахална кат конска муха , не можеш да се оттървеш от нея![]()
![]()
Не , аз го познавам въпросното момиче ,даже сме се виждали , но проблема е в това , че тя е влюбена супер много в него и не иска да приеме това ,че той обича другаПървоначално написано от tedi_96
![]()