.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Еми обясни на гаджето си, че не ти е приятна и да я разкарва от живота си- да не говори с нея и т.н. все пак всички бивши са ку*ви. Аз лично това с бившите не мога да го проумея. Каквито и взаимоотношения да са имали- това е минало и бившите по никакъв начин не трябва да са част от живота ти, ако имаш нов сериозен приятел/ приятелка, защото могат да се навлекат само неприятности.
    А нали знаеш, че ти един ден ще си бивша?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    А той да не би наистина да спи с най-добрата ти приятелка
    Логично

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами на него изобщо пука ли му за това че тая се опитва да ви скара... за какво тебе те вини и какво общо най-добрата ти приятелка та я намесва... Тоя нещо ме съмнява... говори с него...

Омг . Можела си просто да поговориш с него или с нея . Ама то май ти личи колко си държала на него . И все пак решението си е твое . Успех в живота
    A.D.I.D.A.S.

иди и набии оназ зависница ! . . ама според мене това че започнала да работи на кафенето дето се събирате не е нарочно ! какту и да е мисли както искаш обачеееееееее тоз твоя е един негодник! според мене де ! Остаи го .. сякаш изобщо не му пука за теб .. така ми са струва ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си