- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое поставяте на първо място в живота?
Става дума за това,което ви е най-скъпо и важно;нещото,което осмисля съществуването ви. Кое е то? Опитайте се да посочите само един пример.
Семейството ми.
Парите.
С тях се чувствам завършена и спокойна. Това спокойствие ми дава възможност да се радвам на още куп неща, далеч от материалните.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Семейството ми барабар с кучето![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ми имам 3 неща на първо място семейството музиката и свободата
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
семейството
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
приятели и семейсто .знам че е изтъркано ,но затова си има причина
естествено е, че когато си малък това ще са родителите - първото семейство. Когато пораснеш и се отделиш от тях ( добре е това да се случи все някога) на тяхно място други неща запълват живота ти. Според мен е мнг глупаво това да са парите. Не искам когато остарея да заспивам сама и да съм обградена от хора които са до мен само заради парите ми
Е да ест ще мога да си взема и дузина котки
Нещото което би осмислило живота ми е човек, който да ме обича безрезервно и да ме подкрепя
![]()
Семейство и приятели![]()
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
чувството за свобода и семейството.. най - веча майка ми тя е ВСИЧКО за мен , както и баща ми![]()
![]()
Всеки е живял за да умре !!
В този етап от живота ми най - важното неща за сега..надявам се и задълго е Той ().
Може би не се изразих особено добре... да кажем на първо място от многото важни.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Бързо сте напълнили темата с мнения.![]()
Нека кажа и аз за себе си. На първо място в живота поставям родния дълг към България,редом с обичта към сестра ми.
себе си и майка ми .. след това най добрата ми приятелка без която бих умряла..и свободата от която се нуждая..останалото майната ммууу .
.!.
Първото място в моя живот се дели от родителите ми и любимия човек![]()
Първоначално написано от milotoGIRL4e
май фемилиенд ЪъЪъ май френд Ай лОвЕ Дем
:P
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Хм...колебая се силно.
Изкуството, пораждащо вяра в мен
или
близките хора.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
...че утре ще е по-добър от днес, бих добавила.вярата
Вапцаровата вяра.
Вярата е единственото, което крепи човек в истински трудните моменти.
Вярата ни пази от емоционална разруха, породена от проблеми, гадни обстоятелства, които сме безсилни да променим.
Вярата поражда стремеж и дава сила, каквато не предполагаме, че притежаваме.
Няма значение в какво вярваме - дали в себе си, дали в съдбата, дали в другите.
Вяра и надежда - всеки ги носи в себе си. Всичко друго би могло да бъде преходно, но вярата е константа и е общовалидна.
И нищо не би съществувало без нея.
Стига литературни анализи.
Собственост на Canis_Dirus
Абсолютно съгласна. Без вярата никой не може да оцелее! Това е фундаментално не само за човека, но и за обществото.Първоначално написано от FelisDirus