.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    amiiiiiiiiiiiiiii ne e nujno da vqrva6 na vsqko hubavo mom4e ako iska6 govori s nego no nikoga ne karai negovapriqtelga ili priqtel da govori s nego

Ами била си с него само два дена доколкото разбрах,как стана така,че за 2 дни изпитваш такава сигурност (че и нещо за летене в космоса беше споменала) ...
    Ще ти мине..това е привличане...силно или слабо ама е привличане...не любов...
    В момента искаш това,което не можеш да имаш...
    Не знам как за 2 дни си го обикнала...Осъзнай се...
    Може би бях малко груба..обаче няма смисъл да се превързваш към някого толкова много,особено щом с него си имала само 2 дни...
    през които той вече те "обичкал и никога нямало да те остави..."
    Намери си истинско момче...с което нещата да потръгнат постепенно..а не за 2 дни (всичко на веднъж-любов,космос и кво ли още не...)
    Късмет... : ))))

ei,q se stegni!purvo,ni6ty nqma da promeni6 kato pla4e6,samo is vredi6!vtoro spri da misli6 za tezi 2 dena,a za tova kak te podminava!Tova li zaslujava6?Ne!Pitai go npravo iska li da e s teb.Ako ne moje6 da govori6 s nego,togava go ignorirai!Trudno e ama s vremeto vsi4ko minava.jivota ne svur6va samo za6toto nqkoi ti e razbil surceto!na vseki mu se e slu4valo,taka 4e se suvzemi!vqrno e 4e ako nqma6 lubov,nqma6 ni6ty ama ima6 priqteli,ima6 semeistvo,ima6 sebe se!i specialno mom4e 6te 6te doide nqkoi den,taka 4e gore glavata

просто не си съсипвай живота заради него..ако толкоз мн те е искал нямаше да вярва на другите..щеше да държи на теб..да ти обесни защо така и т.н. .. намери си друг...зн че ще ти е мн трудно..но .. вдигни глава.. такъв е живота за съжаление..и аз имам страшно много проблеми..ама кво да права...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    suunnseT просто така си избивам негативната енергия и болката..Много е гадно и не мисля че има значение възрастта..Днес се бях навила да говоря с него,ноо не съм сигурна какво ще стане как ще реагира и т.н.
    Enough с удоволствие бих го направила,но сърц ене ми дава както се казва
    Има нещо сбъркано в теб. Всъщност много неща са сбъркани. Като начало се спри докато е време с всякаквите дроги и цигари. Възрастта има огромно значение. А после си продължи живота по нормален начин. Мен ме скъса след 2 години и 6 месеца връзка но изобщо не съм изпадал в депресия. И не си го слагам никъде. Продължавай напред.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Виж ся секи предполагам че всеки е изпадал в такива положения ма не си проваляи живота заради някав боклук дето не те е доуценил
    след като се натиска с друга остави го нека се натиска гледаи вече напред и не му обращаи внимание ще си намериш нов не е е единственият все пак :P
    а тва за цигарите не бива така както казах не си трови живота някои ден ще те потърси ма ще е късно

Мисля,че трябва да го зарежеш,той не те заслужава!!!

Благодаря много на всички за мненията-положителни и отрицателни..
    Не се сърдя на никого,че ме критикува-просто това си е личен избор..Напоследък започнахме да се засичаме много често в училище и винаги,когато го видя се обръщам на другата страна И аз съм една..Опитвам се да го забравя -гледам да мисля колкото се може все по-малко за него.Разбрах,че е зарязал тази 11 годишната на 3тия ден Явно така се държи с всички момичета ..Тоя човек не заслужава жена до себе си

понякога наистина боли от лиубовта (извинявам се че го пиша така амаа клавиша ми се развали) ..просто ставаш и продължаваш .. : НаУчИ сЕ дА кАзВаШ \"КаКвО оТ тОвА\" зА нЕщО,оТ кОеТо До СъЛзИ тИ пУкА!НаУчИ сЕ дА зАбРаВяШ \"НеЗаБрАвИмОтО\" ; !НаУчИ сЕ дА кАзВаШ \"Не\" дОрИ дА тИ сЕ кРеЩи \"Да\".НаУчИ сЕ оЧиТе тИ дА сИяЯт,дОрИ кОгАтО сЕ пЪЛнЯт СъС сЪлЗи! ..

Pisah mu ,govorihme i za sega vsi4ko se izqsni .. Samo sum zagubila,4e ne sm mu pisala po-rano ,a 3 meseca sm si plakala zabludena.. Blagodarq na vsi4ki,koito pisaha v temata mi..
    Dano si ostanem s priqtelski otno6eniq
    P.S. sry za ezika ama ne6to mi se e raz*bal flex type

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си