Цитирай Първоначално написано от sku
Е добре съжалявам за това,което ще ти кажа,но в момента правиш най-голямата глупост...Успокоителни,по две кутии и успеха си разваляш-тоя пиклио ли ще ти гради бъдещето или ти! Я се стегни!
Явно някой не иска да си с него и му говори простотии. Най-лошото е че той му вяврва без дори да се е опитал да те опознае,до колкото разбирам. И по пътя на логиката дори и да се беше получило нещо като започнат да му говорят глупости а той вярва нещата така или иначе ще се прецакат.
И миличка за 2 дена не може да ти каже че те обича. Той още не знае на кой свят се намира тръгнал за любов да говори.
Единствения начин да промениш нещо е УАУ представи си да ГОВОРИШ с него,щом не си достатъчно силна,не го желаеш достатъчно силно,за тва трови се с цигари и успокоителни въпреки че не мисля че така ще промерниш нещо...Нещо мн се ядосах сори ако съм малко груба,но не мога да разбера защо повечето хора седят и чакат...кво чакате-действайте,кога ако не сега?!?!

Мда жалко е за цигарите и за успокоителните.. Ноо ддз..Дано сега втория срок се пооправя малко
Иначе не знам кой какво му говори за мен Не знам,не мисля ,че съм лош човек и че съм направила на някого нещо ,за да го правят на менн..
На мен ми е пределно ясно,че не може да ме обича за 2 дена и си му го казах,а той ми отговори,че си ме обичал още отдавна
Ии да не мисля,че си груба..Не знам нямам сили да се изправя пред него..Снощи ми пише,а днес като го видях леко му се усмихнах той ме подмина като пътен знак няколко пъти