- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Алкохола и секса
До варнен4е
Е хубу де колко време беше този най дълаг секс които си правилаполловин 1 час повече .
Е като е трезвен колко издържа по малко ли
и това 3 часа с колко тека![]()
В началото няма проблем с алкохола, но стечение на времето , той се оказва враг номер 1.
Е то определено и ако мъжа кьор-киндил пиян ще бъде отврат секса и едва ли ще може д аму еректира на 100%.Срува ми ,че в темата става дума за пийване за настроение.Нямам задръжки и определено не изпозлавам алкохола за да ги сваля/задръжките/ , а както казах за настрение!
аха значи за по продължителен секс трябва да го зареждаш с алкохол)
...ne obicham alkohola ..ako shte pravq seks iskam da sym trezvena da usetq vsichko,no alkohola....nee
Само да подчертая четете ми хубаво темата.Не ви говоря за пияни като кирка а за леко пийнали
ако не пия немога. не само секс ми и други неща да права за смелост пия малко или повече зависи кво ще правя![]()
Когато съм пила повече наистина притъпява усещанията и не мога да се изкефа чак толкова много и ми е по- трудно да свърша, но ако не съм пила много- няма никакви проблеми![]()
varnen4e, вече те разбрахме, че само като се нафиркаш правиш секс, ама тая тема се изчерпа тотално.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Не се напивайте! Не е приятно да повърнат отгоре ти докато правиш секс![]()
не бъди толкова сигурен..алкохола употребен в умерени количества помага много на мъжа има и такива статии дажеПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
когато пием алкохол ти падат задръжките не само относно секса а за доста неща
всеки има вкус и предпочитания
аз ако съм пил (така че да съм пиян) не ми е до секс
Едно, че не пия до смърт, защото ми е много грозно и противно.
Пийвала съм 1-2 пъти и тогава... да... падат задръжките. Ама да го направиш броени пъти - ок, но стане ли често... не е хубаво.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от northernice
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Най-добре си е на трезва глава.И въпреки това след чаша коняк и пуричка,доволно е да има въргаляне![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
opredeleno obi4am da pravq seks kogato sum bila stiga partniora mi da e trezven de ili pone da ne e murtvo pian![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Не говорим да съм полу-умряла.А примерно след 1 чаша джин или вино си е супер.
Обичам да правя секс пила. Не става дума да съм пияна. Но леко замаяна - да. Виното и сексът вървят почти в комплект.(Заедно със свещите и нежния масаж...)