.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да й докажа, че й имам доверие?

оф хора хелп ... момичето дет харесвам смята че и нямам доверие че я лъжа и секви такива.. как да и докажа че и имам доверие .. ? някви трикове и тя не иска да ми даде шанс щот съм и нямал доверие блябля

т.1 от правилата
    hottie

Град
    Valhalla
    Да не ти пука тогава, заеби я.
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ами то да ти кажа доверието се постига с доста изминало време не става за 1 седмица.Ако тя не прави неща,за които ти да се съмняваш нещо няма за какво да и нямаш доверие.Аз съм с приятеля си 2 години и понякога доверието остава на заден план и се промъква съмнението.Според мен всичко ще си дойде от само себе си при вас и с малко време

Голям фен
    Град
    Варна
    Щом тя нети вярва значи или неиска сериозна връзка или и тяси ходи често по чуждо и ней се занимава сериозно с някой.

Re: Help моля :S

Цитирай Първоначално написано от BriNGeR
    оф хора хелп ... момичето дет харесвам смята че и нямам доверие че я лъжа и секви такива.. как да и докажа че и имам доверие .. ? някви трикове и тя не иска да ми даде шанс щот съм и нямал доверие блябля

Един откровен разговор , ако не я остави тя сама ще дойде . Ако искаш да си с нея й го доказвай постоянно , но гледай да не се издъниш , че тъкмо ще ти е повярвала и ако се издъниш край наистина .

питай я защо смята така ... Казвай и само истината в този разговор, ще го оцени. Кажи и че наистина много я харесваш и да ти даде шанс да и докажеш че си сериозен и държиш на нея. Ако се издъниш няма да нахалстваш, но нека да ти даде шанса.
    Дори и да е шанс за изява, не да ходите, да ти даде шанс да и покажеш че държиш на нея, пък после ако се справих да ти даде шанс за връзка. Ако откаже се откажи и ти

..ne pravi nikakvi trikove...prosto bydi po-blizo do neq,ne q prishporvai izchakai q sama da se uveri,che si chesten sprqmo neq shtom naistina e taka....vypros na tyrpenie...!

няма как да и докажеш това става с времето

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    тегли й майната

Град
    Дълбините на канала :D
    Ъмм...трикове..?Мога да ти предложа трикове с карти,ако искаш...

Супер фен
    Ми, ако ще да ти вярва
    nicolepcd

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    доверие бате не се дава а се печели
    щом ти няма доверие значи има някакви прични да смята че не може да ти вярва и да не може да ти даде доверието което искаш.не и доказвай ами и покажи че може да ти вярва и с течение на времето ще спечелич доверието и

Еми не се прави на задник и спечели доверието и.Ако я обичаш ще си готов да направиш за нея всичко.Ако си от момченцата "дебна да ебна" нищо чудно,че ти няма доверие.Докажи чувствата си.Покажи ги публично и когато заявиш любовта си пред хората няма начин да не ти повярва.Успех

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    нещо и ти не си наясно какво точно искаш да постигнеш
    тя да ти има доверие или да я убедиш, че ти на нея и имаш?
    Мисля, че е първото...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Град
    Лондон
    Доверието се гради с времето

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

"трикове" да й спечелиш доверието? ти малоумен ли си бе..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си