- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашето мнение
здр на вс. :P
По принцип това че не са ми идеално прави зъбите не ме е притеснявало никога,но напоследък започнах да се замислям и за тях.Проблемът ми е че предните горни два зъба единия си е нормален но др е леко настрани,при долните 2 посредата ситуацията е същата,явно челюстта ми е тясна.Не ми се иска да слагам брекети,защото до бала ми едва ли ще съм ги свалила.И въпросът ми е:има ли някакъв начин да се оправят .. поне малкоДали ще има ефект от скоби (шини),които да нося когато съм вкъщи или нещо друго което да ми помогне.
Защото си мисля че вече челюстта ми е спряла да расте и няма оправяне
а вашето мнение ?
![]()
![]()
![]()
Най-добре се консолтирай със стоматолог или зъботехник.
Отиди да те прегледат. Не е късно да сложиш шини въпреки че няма да е цялостен ефекта.![]()
Според мен се вкарваш в някви филмиНищо ти няма
![]()
Щом говориш за бал, значи си на 17/18/19, което означава, че растежът ти е почти приключил. От тук нататък, ще става все по-трудно да ти бъде контролирана челюстта, което означава, че работата със сигурност няма да се оправи с обикновени шини. Ако питаш мен, решението се крие в брекетите, нооо аз не съм зъболекар и не мога да дам компетентно мнение. Консултирай се с професионалист. Успех.Първоначално написано от fruitshine
П.П. Щом досега не ти е пречело, какво те накара точно сега пък да се загледаш?![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
ми брат ми има прекрасни зъби .. а моите не са ..![]()
почни си ги миеш всяка сутрин и вечер... и да дъвчиш повече дъвка...Първоначално написано от fruitshine
а пък ако са криви оди ти тураш шини