.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Вашето мнение

здр на вс. :P
    По принцип това че не са ми идеално прави зъбите не ме е притеснявало никога,но напоследък започнах да се замислям и за тях.Проблемът ми е че предните горни два зъба единия си е нормален но др е леко настрани,при долните 2 посредата ситуацията е същата,явно челюстта ми е тясна.Не ми се иска да слагам брекети,защото до бала ми едва ли ще съм ги свалила.И въпросът ми е:има ли някакъв начин да се оправят .. поне малко Дали ще има ефект от скоби (шини),които да нося когато съм вкъщи или нещо друго което да ми помогне. Защото си мисля че вече челюстта ми е спряла да расте и няма оправяне а вашето мнение ?

Може и да има ефект, отиди на стоматолог.
    Замисли се дали е толкова забележимо или излишно се тормозиш.
    Успех.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Най-добре се консолтирай със стоматолог или зъботехник.

Супер фен
    Отиди да те прегледат. Не е късно да сложиш шини въпреки че няма да е цялостен ефекта.

Град
    Инкогнито
    Според мен се вкарваш в някви филми Нищо ти няма

Град
    Варна

Re: Вашето мнение

Цитирай Първоначално написано от fruitshine
    По принцип това че не са ми идеално прави зъбите не ме е притеснявало никога,но напоследък започнах да се замислям и за тях.Проблемът ми е че предните горни два зъба единия си е нормален но др е леко настрани,при долните 2 посредата ситуацията е същата,явно челюстта ми е тясна.Не ми се иска да слагам брекети,защото до бала ми едва ли ще съм ги свалила.И въпросът ми е:има ли някакъв начин да се оправят .. поне малко Дали ще има ефект от скоби (шини),които да нося когато съм вкъщи или нещо друго което да ми помогне. Защото си мисля че вече челюстта ми е спряла да расте и няма оправяне а вашето мнение ?
    Щом говориш за бал, значи си на 17/18/19, което означава, че растежът ти е почти приключил. От тук нататък, ще става все по-трудно да ти бъде контролирана челюстта, което означава, че работата със сигурност няма да се оправи с обикновени шини. Ако питаш мен, решението се крие в брекетите, нооо аз не съм зъболекар и не мога да дам компетентно мнение. Консултирай се с професионалист. Успех.

П.П. Щом досега не ти е пречело, какво те накара точно сега пък да се загледаш?
    Това, което е лесно, не е интересно.

ми брат ми има прекрасни зъби .. а моите не са ..

Град
    Е там...

Re: Вашето мнение

Цитирай Първоначално написано от fruitshine
    почни си ги миеш всяка сутрин и вечер... и да дъвчиш повече дъвка...

а пък ако са криви оди ти тураш шини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си