- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На работа или на Училище
Кои от вас работят и кои учат и кои са правили секс на работа в работно време .И кои са правили секс на училище .
И иматели някакви фантазий които включват секс на работното място или на училище.
Когато учех не съм правила секс в училище.Завърших/Сега не работя,но когато съм работила не съмси позволявала секс на работното място
А невилисе е искало да го направите на работа или училище, или е нямало условия за секс)
на работа ми се е искало но просто е нямало възможност къде да го направим
Че какво си работила![]()
Аз съм момче ве , неходя на училище .
Аз пък неси падам гей и неспа с момчета нито свирки нито нищо) Туй че имаш яко тяло ейги момичетата те гледат това
) .
Падам си само по момичета) предимно малко по палави и разкрепостени които нямат ограничение
) и готови да експериментират винаги
![]()
Ние сме го правили на неговото работно място :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
До LovelyGirl
А какво е неговото работно място![]()
Аз бачкам ... но и аз като останалите не съм правил секс нито на едното място нито на другото ....
Аз и работя и уча . Не съм правила секс нито в работата , нито в университета , нито в училище .Първоначално написано от beretta92sd
Правил съм секс на предишното си работно място. На сегашното няма как
Това е секретна информацияПървоначално написано от beretta92sd
![]()
А и това беше на бившото му работно място,сега работи другадекоето естествено пак няма да кажа
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
на нито едно от двете места не съм правил
уча...
правила съм в училище, амааа беше тъпо, щото все ми се струваше, че идва някой и само се филмирах ... въпреки че даскалото беше 95 на 100 празно![]()
До CryForMe
А иначе как беше) ти на колко годиниси
Уча и съм го правила в даскалоПървоначално написано от beretta92sd
![]()
на 17.Първоначално написано от beretta92sd
иии не знам, не ми хареса именно щот треперех, че ше ни хванат ... а мисълта някой даскал да каже на баща ми, че ме е хванал да се чукам с някой в училищния кенеф ... НЕ ме възбуждаше ии удоволствието почти го нямаше. само един път се случи и нямам намерение да повтарям... виж някъде, където не ми пука кой ше ни види ...![]()
Ясно
До Misha91
А при тебе как беше заслужавашелиси изживяването![]()
от кои Град си
Винаги си е заслужало.Не виждам смисъл да правиш секс само заради едно просташко ръгане за да задоволиш животиснките страти на някои.А още е по-готино когато знаеш,че може да ви изненадат заради мястото на което го правите-в конкретния случай училището!Първоначално написано от beretta92sd
От кой град съм в профила ми го пише.
До Misha91
Да така е)
а досега изненадвалили са те и кои
Материал за еротичен роман ли събираш???Първоначално написано от beretta92sd
![]()
Възможно е) роман за преживяванията си
) ахах