- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голямата ми любов ...
Първоначално написано от CuZIfeelU
Когато аз бях в твоето положение и се борех с всички сили - той не ми обръщаше внимание.Игнорираше ме.Дори и приятели не искаше да си останем.1 година след това от време на време му пишех да му припомня,че чувствата ми все още ги има и че го искам,но той все ме отблъскваше.Когато се отказах да го търся - той ме потърси и ми обесни,че е постъпил така,защото съм го наранила много и не е можел да бъде с мен и не е искал да ме нарани.Не е искал да ми дава напразни надежди и да ме допуска до себе си,защото щяло да ме боли повече.Година по-късно отново си писахме само като приятели...от тогава до сега сме приятели и да ти кажа ли боли много повече от колкото,когато не се чувахме,виждахме и пишехме.Вече почти година имам сериозен приятел и не обръщам особено внимание за бившия.Отговарям когато пише.Излизах 1 път да се видим.Държи се супер мило.Виждам,че малко или много ме иска и може би зависи от мен дали ще стане нещо .... та поовлякох се малко,но целта ми беше да ти покажа,че когато игнорираш един човек и му покажеш,че не го искаш вече - той осъзнава какво е имал и загубил.Ако при теб не помага това да го търсиш и постоянно да му показваш,че още ти пука,пробвай да му покажеш,че можеш и без него(въпреки да не е така).Остави го да вярва,че си по-силна от преди и можеш да продължиш напред...ако те потърси сам,ти не се поддавай лесно!Момчетата обичат да им е леко трудничко,когато трябва да спечелят едно момиче,дори да им се налага да го правят за 2-ри път.Дано съм помогнала малко поне![]()