Цитирай Първоначално написано от CuZIfeelU
Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
Бори се за него до край!Не му позволявай след всичко,което сте имали да си тръгне толкова лесно от теб!Докажи му,че наистина много съжаляваш,че си постъпила така и че не е било с чувство тоа,което се е случило в дискотеката!Знам колко боли да загубиш човека,когото обичаш!Аз нямах сили да се боря до край и сега съжалявам!Бори се ти,за да не съжаляваш след време и ти като мен!Успех и дано се съберете отново!

П.П. Ако искаш пиши ми лично
Благодаря ти много за подкрепата! не знам как да постъпя, не знам как да го накрам да говорим. Много пъти ми е затварял телефона, не ми отговаря на смс-и, а на улицата си ме подминава... нищо не мога да му кажа... Знам, че съм го наранила... не знам как да постъпя. Как да се боря? кво да направя, той на нищо не отговаря..?

Когато аз бях в твоето положение и се борех с всички сили - той не ми обръщаше внимание.Игнорираше ме.Дори и приятели не искаше да си останем.1 година след това от време на време му пишех да му припомня,че чувствата ми все още ги има и че го искам,но той все ме отблъскваше.Когато се отказах да го търся - той ме потърси и ми обесни,че е постъпил така,защото съм го наранила много и не е можел да бъде с мен и не е искал да ме нарани.Не е искал да ми дава напразни надежди и да ме допуска до себе си,защото щяло да ме боли повече.Година по-късно отново си писахме само като приятели...от тогава до сега сме приятели и да ти кажа ли боли много повече от колкото,когато не се чувахме,виждахме и пишехме.Вече почти година имам сериозен приятел и не обръщам особено внимание за бившия.Отговарям когато пише.Излизах 1 път да се видим.Държи се супер мило.Виждам,че малко или много ме иска и може би зависи от мен дали ще стане нещо .... та поовлякох се малко,но целта ми беше да ти покажа,че когато игнорираш един човек и му покажеш,че не го искаш вече - той осъзнава какво е имал и загубил.Ако при теб не помага това да го търсиш и постоянно да му показваш,че още ти пука,пробвай да му покажеш,че можеш и без него(въпреки да не е така).Остави го да вярва,че си по-силна от преди и можеш да продължиш напред...ако те потърси сам,ти не се поддавай лесно!Момчетата обичат да им е леко трудничко,когато трябва да спечелят едно момиче,дори да им се налага да го правят за 2-ри път.Дано съм помогнала малко поне