- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За Първата Ми Любов
Не си мисли,че на тази възраст нещата са толкова прости и розови!Тя е зависима от родителите си и малко или много трябва да се съобразява с тях!Та тя е на 15-16 години.Тя знае какво иска,но не знае как да го постигне.И изненада-от там идва и темата във форума!Елементарно а?Ако е на 18-19-20 години може да си позволи да рискува да е с него,но възрастта си казва думата!И има си цели момичето,но докато не порасне още малко ще трябва да върви и по тяхната гайда!Първоначално написано от Alabala16
По темата: миличка говори с вашите,кажи им това,което каза на нас,но го направи по спокоен начин без да тропаш с крак и сълзи.Просто бъди спокойна.За любовта си заслужава да се бориш.Дано само да те вземат на сериозно и да видят,че мислиш като зрял човек,а не по детински.Успех ти пожелавам.Пиши какво си решила и какво е станало.
П.П.-Ако бях аз ако не стане с разговора бих предпочела да се крием.Наистина тежи да се криеш и да не можеш да се отпуснеш,знам го от опит,но ако държиш на него...си заслужава според мен!