- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
оф какво им става на тез презарвативи винаги когато правим секс с приятелката ми с презарватив се късат ... Възможно ли е приятелката ми да е бременна ако неска и е свършил цикъла и сме го праили с презарватив който се е скъсал но съм се изпуснал съвсем лекичко вътре 1-2 капки?
явно не го поставяш както трябва
♥ I trusted you.. my mistake ♥
i при нас беше така в началото това се получава когато не поставяш правилно презерватива ами щом си се изпуснал дори малко да е било има шанс да стане нещо
смисъл аз още като се скъса веднага го изкарах и го свалих парченцето е мн мн малко около 1мм и приятелката ми веднага отиди да се измии мисля че неможе да е бременна
Явно не го слагате както трябва ! Сигурни ли сте , че махате целият въздух от резервоарчето ? Пробвайте с друга марка презервативи . А за бременността съмнявам се , че е станало нещо , винаги има риск , ако ще и половин капка да е , а ти пишеш за 1-2 . След 1-2 седмици направете тест за по-сигурно. Умната!
Първоначално написано от Misha91
+2![]()
Хората ти казват,че ИМА вероятност да забременее,макар скоро да й е свършил цикъла и да се е измила,а ти пак своето си знаеш ...Първоначално написано от Lucko
П.П.Време ти е да се научиш ПРАВИЛНО да си поставяш презерватива!!!
(сигурна съм,че "проблема" се крие в това,че не премахваш въздуха от резервоарчето преди да си го сложиш!!!)
Абе за риск има - макар и много малък, но има. А за презервативите - опитай друга марка както ти споменаха и по нагоре или вземи и сложо повече лубрикат - може дамата ти да не се подмокря достатъчно